Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie !
cały dzien mnie nie było i musze was nadrobic
Izulala - kochana tak bardzo się ciesze, ze Twój synuś jest zdrowy :* mowilam ze bedzie ok !!!
a ja własnie dziś odebrałam zdjęcia z mojego ślubujestem zachwycona
tak miło powrócic do tych chwil
i do mojej sukni pięknej
Inska, aisa, izulala, Agaax lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Ja się dzisiaj przestraszyłam. Mała stała mi dzisiaj na kolanach i nagle zaczęła wierzgać nogami i dostałam dwa kopy w brzuch...
Potem trochę mnie bolał brzuch. Pół godziny temu wzięłam detektor i niby słychać dudnienie, ale to raczej przepływ krwi, a samego serca nie mogłam znaleźć. Spróbuję trochę później jeszcze raz, bo nie da mi to spokoju.
-
kijanka_88 wrote:Hello:)
Ja dzisiaj wrocilam do pracy w sumie sie ciesze bo siedze ie w domu juz mnie dobijalo...
Co do paap ja wogole nie chcialam robi. Tego testy i poszlam na usg zgodnie z wynaczonym terminem pani dr w tym dniu powiedziala ze musimy zrobic test z krwi... Klocic sie nie bede wiec krew pobrana mialam wtedy wynik przyszedl wczoraj wiec tez nie wiem o co chodzi ... Moze akturat nie miala jak nie wiem
Ja dzisiaj mialam okazje podejrzec mala przez 10 s ( pracuje w przychodni i czasem mi sie uda namowic dr na koncu aby spojrzal:) mloda 8 cm i juz pan doktor mowil abym sie nie nastawiala na rodzenie naturalne
Ale co najwazniejsze zaczynam czuc malanie ze kopie ale tak jakby fruwa mi w brzuchu jakby cos mi plywalo suuuper uczucie
:
A czemu nie kazał Ci się nastawiać na naturalny ? -
Dobry wieczór. Z perypetii ciazowych: mam ochotę na coś konkretnego do zjedzenia wiec jadę na zakupy a jak już jestem w domu to stwierdzam, że jednak nie mam na to ochoty
tez tak macie??? Ja z tym oszaleje.
Dziś leżałam na plecach i kichnelam i tak mnie zakulo z prawej strony mniej więcej gdzie jajnik. Wystraszył się jak nic ale zaraz przeszło.Gagaga, alexxx, Agaax lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda wrote:Dobry wieczór. Z perypetii ciazowych: mam ochotę na coś konkretnego do zjedzenia wiec jadę na zakupy a jak już jestem w domu to stwierdzam, że jednak nie mam na to ochoty
tez tak macie??? Ja z tym oszaleje.
Dziś leżałam na plecach i kichnęłam i tak mnie zakuło z prawej strony mniej więcej gdzie jajnik. Wystraszył się jak nic ale zaraz przeszło.
ja tez tak mam, kichnę albo kaszle i zakujepytałam mojego lekarza i mówił ze to normalne bo się jakieś ciśnienie śródbrzuszne robi. Polecił aby przy kichaniu trzymać się za brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 08:28
2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualnyWitajcie . Zaraz zaczynam sie szykować i jadę na 11.30 na prenatalne . Pewnie stres znowu pod gabinetem sie zacznie . Ale jestem ciekawa co u bąbelka, ostatnio podglądałam 16.12 . Trzymajcie kciuki
izulala, aisa, majeczka87, _analiza, nowatorka, Inska, kot_bury lubią tę wiadomość
-
mamuśka 3maj się będzie wszystko dobrze!!
dziewczyny czy wy tez tak macie ze tak na prawdę czujecie się jakbyście nie byly w ciąży?? mi brzuch prawie nie zwiększył objętości, nie mam jakis specjalnych zachcianek, juz senna tez nie jestem wrecz odwrotnie
jedyne to to jak pisalyscie wyzej czasami jak musze sobie smarknąćto zaboli brzuch... aha i zauważyłam że jakoś jak weszłam w II trymestr to zaczęłam bardziej plamić ale to taki kolor w miarę normalny biało żólty...
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
alexxx wrote:Witajcie !
cały dzien mnie nie było i musze was nadrobic
Izulala - kochana tak bardzo się ciesze, ze Twój synuś jest zdrowy :* mowilam ze bedzie ok !!!
a ja własnie dziś odebrałam zdjęcia z mojego ślubujestem zachwycona
tak miło powrócic do tych chwil
i do mojej sukni pięknej
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
izulala wrote:mamuśka 3maj się będzie wszystko dobrze!!
dziewczyny czy wy tez tak macie ze tak na prawdę czujecie się jakbyście nie byly w ciąży?? mi brzuch prawie nie zwiększył objętości, nie mam jakis specjalnych zachcianek, juz senna tez nie jestem wrecz odwrotnie
jedyne to to jak pisalyscie wyzej czasami jak musze sobie smarknąćto zaboli brzuch... aha i zauważyłam że jakoś jak weszłam w II trymestr to zaczęłam bardziej plamić ale to taki kolor w miarę normalny biało żólty...
może to świadczyć o jakiś grzybkach pochwy... powiedz koniecznie o tym lekarzowi to sprawdzi Ci czystość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyJa gdyby nie to,że wieczorami padam i długo się, tez bym nie powiedziała ze ciaza...dlatego coraz bardziej się denerwuje przed badaniami we wtorek...
Życzę Wam udanej soboty,u mnie słoneczko i planuje iść z mężem na basem, do muzeum u na jakiś dobry obiadek
-
majeczka87 wrote:może to świadczyć o jakiś grzybkach pochwy... powiedz koniecznie o tym lekarzowi to sprawdzi Ci czystość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Ja byłam dzisiaj u mojej gin.
Ze względu na TSH 2,6 zwiększyła mi dawkę euthyroxu. Musze brać 1,5 tabletki.
Mam się zgłosić do dermatologa przez tą wysypkę i to że mnie wszystko swędzi przynajmniej dzisiaj. Pije wapno ale jakoś mam wrażenie że nie działa tak jakbym chciała.
Jeśli chodzi o moją trisomię to wytłumaczyła mi wyniki i powiedziała że jest bardzo małe ryzyko także moje rozumowanie było dobre.
We wtorek idę znowu na USG bo mój bardzo chciał zobaczyć malucha także dostałam skierowanie i pierwszy raz pójdziemy razemAleż się cieszę.,
A dzisiaj w planach mam fryzjeraPotem jedziemy na ślub i wesele
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj !!!!! Na pewno będzie wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 10:52
-
Mamuska powodzenia. Pokaz potem fotke.
Izulala dobrze ze wyniki ok wyszly. Ja czuje ze jestem w ciazy bo mnie ciagle brzuch pobolewa na @ ale lekko, poza tym szybko sie mecze i czasem mi slabo
Dzisiaj mielismy wziac rzeczy po synku kolezanki ale juz nie wezmiemy bo nie bedzie synka
Milej sobotkiizulala lubi tę wiadomość