Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:Mamuska powodzenia. Pokaz potem fotke.
Izulala dobrze ze wyniki ok wyszly. Ja czuje ze jestem w ciazy bo mnie ciagle brzuch pobolewa na @ ale lekko, poza tym szybko sie mecze i czasem mi slabo
Dzisiaj mielismy wziac rzeczy po synku kolezanki ale juz nie wezmiemy bo nie bedzie synka
Milej sobotki2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
mamuska1, powodzenia, kciuki od rana zacisniete
my dzis zaczynamy 13 tydzien, boze jak ten czas leci...
ja tez malo objawow mam, to znaczy te zawroty glowy mnie mecza, mecze sie szybko i mam cezsto ssanie w zoladku...brzuch troche sie powiekszyl, bo juz z zapieciem jeansow jest problem i gumka poszla w ruch
aha, wyskoczyla mi jakas krostka tam na dole, troche boli jak dotykam papierem toaletowym, ma moze ktoras z Was podobnie? Bo nie wiem czy isc do ginekologa czy dermatologa, czy to moze juz poczatek hemoroidow, o zgrozoChoc nie mam problemow z zalatwieniem sie w ogole...
-
kama005 wrote:Ja byłam dzisiaj u mojej gin.
Ze względu na TSH 2,6 zwiększyła mi dawkę euthyroxu. Musze brać 1,5 tabletki.
Mam się zgłosić do dermatologa przez tą wysypkę i to że mnie wszystko swędzi przynajmniej dzisiaj. Pije wapno ale jakoś mam wrażenie że nie działa tak jakbym chciała.
Jeśli chodzi o moją trisomię to wytłumaczyła mi wyniki i powiedziała że jest bardzo małe ryzyko także moje rozumowanie było dobre.
We wtorek idę znowu na USG bo mój bardzo chciał zobaczyć malucha także dostałam skierowanie i pierwszy raz pójdziemy razemAleż się cieszę.,
A dzisiaj w planach mam fryzjeraPotem jedziemy na ślub i wesele
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj !!!!! Na pewno będzie wszystko ok
my tez mielismy zaproszenie na wesele ale do oswiecimia a jestem z \B-stoku. Wiec odmowilismy.
Kama miej na oku czynniki watrobowe bo to moze byc cholestaza.. nie musi oczywiscie trzeba zrobic badania.. mozesz nadmienic learzowi czy to nie jest to...
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Patutka wrote:Powiesz mi czym farbujesz wlosy? W sensie farbą z amoniakiem czy bez?
Akurat dzisiaj nie mam w planach farbowania włosów ale mogę się podpytać czym najlepiej farbowac. Dzisiaj tylko ogarniam ale później będę chciała zrobić pasemka sobie. Potrzebuję jakiejś odmiany -
majeczka87 wrote:my tez mielismy zaproszenie na wesele ale do oswiecimia a jestem z \B-stoku. Wiec odmowilismy.
Kama miej na oku czynniki watrobowe bo to moze byc cholestaza.. nie musi oczywiscie trzeba zrobic badania.. mozesz nadmienic learzowi czy to nie jest to...
Zobaczymy może ktoś na to wpadnie a zapomniałam jej o tym napomknąć. -
kama005 wrote:Akurat dzisiaj nie mam w planach farbowania włosów ale mogę się podpytać czym najlepiej farbowac. Dzisiaj tylko ogarniam ale później będę chciała zrobić pasemka sobie. Potrzebuję jakiejś odmiany2016 🩷
2020 🩵
Insja ale gdzie ta krostka? Na pipencji czy dalej ? (Hihi ciezko ubrac w slowa
) bo jak na wargach to ja czasem takie mam.swedza a potem same schodza
ale hemoroidyto juz gdzie indziej
Ja jak bede farbowac to bez amoniaku. Chociaz np moja mama farbowala normalnie ze mna. Narazie mi nie przeszkadzaja odrosty. Tez mam jasny blond na srednio-ciemnym blondzie wiec teraz to nawet w modzie miec odrosty polowy dlugosci wlosow hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 11:40
-
majeczka87 wrote:ph to chyba nie posiew na czystość
to dzięki za rade to mu powiem zeby dal skierowanie na te mikrobiologiczne. ..
majeczka87 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Ja farbuje bez amoniaku skoro sa takie dostępne farby to lepiej dmuchac na zimne; ) ostatnio farbowalam sayoss bez amoniaku i ok
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nowatorka wrote:Insja ale gdzie ta krostka? Na pipencji czy dalej ? (Hihi ciezko ubrac w slowa
) bo jak na wargach to ja czasem takie mam.swedza a potem same schodza
ale hemoroidyto juz gdzie indziej
Ja jak bede farbowac to bez amoniaku. Chociaz np moja mama farbowala normalnie ze mna. Narazie mi nie przeszkadzaja odrosty. Tez mam jasny blond na srednio-ciemnym blondzie wiec teraz to nawet w modzie miec odrosty polowy dlugosci wlosow hihi
A zaraz zaraz bo nie odpisałaś.
Jak to nie będzie synka?2016 🩷
2020 🩵
nowatorka wrote:No w sensie ze u nas nie bedzie synka tylko cora wiec nie potrzebne nam chlopiece ubranka2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️