Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Patutka jesli u mnie jest ok to i u cb bedzie...bo ja korzystam z pecha od kąt tylko doweidzialam sie ze jestem w ciazy,w czwartek ide na usg i wierze ze jest wszystko ok innej mysli nie dopuszczam do siebie!!
Trzymaj sie kochana cieplutko i bd dobrze[/url]
-
Patutka trzymam kciuki zeby wreszcie cos znalezli co rozwiaze problem
Najszczesliwsza bedzie dobrze. Ja tez sie strasznie stresowalam przed usg w czwartek wiec cie rozumiem.
My bylismy u znajomych i jakos tak sie zmeczylam ze padam. Musze troche odlezec bo jestemnie do zycia
-
Kochane ja wierze ze nasze dzieciatka w lipcu przyniosą nam wiele szczęścia i ze narodza sie zdrowe. Ja tez od poczatku ciąży mam pod górkę a i ciąża nie przyszła do nas od razu i bez problemów ale ostatnio zaczelam mocno wierzyć w to ze juz bedzie dobrze. U nas wszystkich bedzie dobrze, musi byc.
-
Patutka, z tego co piszesz trafiliscie na dobrych specjalistow, a to juz polowa sukcesu. Teraz jak juz wiedza, ze jest cos nie tak, zrobia wszystko zeby Malenstwu pomoc.
Strasznie mi Ciebie tylko zal, bo wyobrazam sobie, co musisz czuc. Ale mysl o swojej Kruszynce jak najlepiej i wierz, ze wszystko bedzie dobrze. Bo kto bedzie wierzyl w Nasze Maluchy, jak nie my, mamusie
Trzymaj sie tam Patutka i pamietaj, ze nie jestes sama. Choc wirtualnie, jestesmy z Toba
Patutka lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Wow to sie narobilas
mniam
Troszkę narobiłam ale juz miałam ochotę ugotować cos dobrego dla siebie i męża i dla fasolkiale jak gotowalam to walczyłam z zapachami wolowiny
dziewczyny uszka do góry pamiętajcie ze robimy wszystko by bylo dobrze. -
Patutka ja też trzymam mocno za Was kciuki! Czasem trzeba mieć gorszy dzień żeby następny był o wiele lepszy. Takie nasze życie naprzemiennie góry i doliny.
A na jakiej podstawie wykryli u Twojego babla nieprawidłowości w przepływie, podczas normalnego usg?Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
PATUTKA ja również sie przyłączam do mega uscisków dla Ciebie i maleństwa. Jestes w dobrych rekach i lekarz nie pozwoli by stało się Wam coś zlego :*
Ja jutro też mam radkę z moim bąblem;) strach sie bac;) jakież to ekscytujace, radosne i lękowe!misz masz!
kama005 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016