Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:Insja ale gdzie ta krostka? Na pipencji czy dalej ? (Hihi ciezko ubrac w slowa
) bo jak na wargach to ja czasem takie mam.swedza a potem same schodza
ale hemoroidyto juz gdzie indziej/QUOTE]
dzieki za odpowiedz nowatorka. no wlasnie tak pomiedzy jeststad tak za bardzo nie wiem jak sie za to zabrac
-
alexxx wrote:ja dziś od rana na zakupach
zrobilam zupke pomidorową, taką miałam ochote
Ja dzisiaj tez gotowalam zupkę pomidorowa od wczoraj za mną chodzila. A wczoraj kochane kupiłam pierwsze ubranko nawet jesli okaże sie ze to będzie dziewczynka bo też tak moze byc to kupiłam niebieskie śpioszki z napisem ,, daddys little man Born in 2016. Nie mogłam się oprzećjak je pokazałam mężowi to chodził dumny jak paw.
-
Hehe to nas ta pomidorowa jakoś widać grupowo naszła;) ja przedwczoraj wieczorem gotowałam rosół bo miałam taką straszna ochotę, a wczoraj była z tego cudna pomidorówka (jeszcze z przecieru mojej mamy, mniammm).
Patutka, trzymam kciuki za mała, mówią coś lekarze jaki teraz plan działania?
Dalile- trzy głębokie oddechy! Uspokoj się i nie gadaj glupot; będzie dobrze! Do poniedziałkowej randki z Twoim bąbla juz niedługo!
Alexx- super! Aż mi się zachciało zajrzeć do naszego albumu;)Gagaga lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po prenatalnym
Wszystko ok
Kość nosowa jest , przezierność 2mm
Dzidziuś ma 6,23 cm
Łożysko na przedniej ścianie nisko ( chyba poczuje późno ruchy )
Z USG jest 7 dni mniejsze a po dokładnych wymiarach tylko 4 .
Na chwilkę przełączyła mi na 3D więc widzicie na miniaturce efekt .
I pyta się co mamy w domu , my że dziewczynkę a ona tak patrzy patrzy i mówi
" Teraz będzie chłopczyk " Czyli będzie parka . Oczywiście gdy to usłyszałam to łezki poleciały . Myślałam ze będzie dziewczynka bo same w rodzinie i małe szanse na chłopaka . A tu pyk i sie udało . Jestem taka szczęśliwa
W zestawie miałam badanie Pappa i za dwa tygodnie wyniki .
Kolejne prenatalne 29.02_analiza, nowatorka, aisa, Gagaga, Inska, Agaax, majeczka87, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:Dzięki dzisiaj mam taki dzień, że ryczę. Chciałabym aby po prostu było z małą dobrze, tylko tyle i też mam jakiś dziwny dzień zamuly w tym szpitalu i czarnych myśli...
Z Twoim bąbelkiem na pewno wszystko jest dobrze głowa do góry, musimy być silne..
Mamuśka dobrze pisze - może lepiej, że wiadomo, że coś jest nie do końca dobrze już na tym etapie? Będzie można przeciwdziałać, albo to naprawić zaraz po urodzeniu. -
nick nieaktualnyPatutka wrote:Kochanie, to musi być naprawione TERAZ, bo serduszko małej nie wytrzyma do 20 tygodnia
To co mówią lekarze ? Kiedyś słyszałam o jakiś sterydach regulujących przepływy . A może warto popytać o jakiś specjalistów zajmujących się naprawami serduszka jeszcze w łonie matki ?