Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oto ja;) chłopczyk - wszystko dobrze;) przeziernosc karkowa w normie choc blizej gornej granicy, wszystkie ma narzady, grzecznie lezał tylko machał nogami i rekoma. Czybym miala nigdy nie zobaczyc fikołka dzidziusiowego?
CRl - 79,1mm 13t6d
HR -148 uderzen na minuteEjrene, nowatorka, Patutka, _analiza, alexxx, kot_bury, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Bobitta wrote:powyżej normy. Ja mam 3mm
Chyba, że któraś z tych które sie nir udzielają.
Ale to mi ciężko powiedzieć.
A robiłaś test z krwi?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Majeczka super maluch. To tak jak moja tez nie fikolkowala tylko machala raczkami
A wlasnie co przedstawia to 1 zdjecie ktore wstawilas bo tez takie mam i nie wiem wlasnie co ono pokazuje.
Bobitta wspolczuje, musisz sie stresowac ta amniopunkcja. Trzymam kciuki zeby wyszlo wszystko dobrze -
nowatorka wrote:Majeczka super maluch. To tak jak moja tez nie fikolkowala tylko machala raczkami
A wlasnie co przedstawia to 1 zdjecie ktore wstawilas bo tez takie mam i nie wiem wlasnie co ono pokazuje.
Bobitta wspolczuje, musisz sie stresowac ta amniopunkcja. Trzymam kciuki zeby wyszlo wszystko dobrzenowatorka, majeczka87 lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
tak tak zgadza sie;) wiesz teraz sisior jest a co bedzie potem to sie okarze;)
ona2012 trzymaj sie narazie z dale od dziecka z ospą i czlonkami jego rodziny. Nawet jesli mialas ospe to chuchaj na zimne bo mozesz miec ponowny czyli polpasiec
-
Bobitta wrote:Jutro mam amniopunkcje i wizytę u genetyka z wynikami z krwii. Szukam tylko wsparcia u osób, które borykają się z tym samym problemem ;/
Daj znać u nas kiedy wyniki, mam nadzieję, że szybciutko okaże się że wszystko okej!! :*Bobitta lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Witajcie Dziewczęta:)
Bobitta czyli w późniejszym usg wyszła jednak przezierność powyżej normy?wiem, że łatwo się mówi ale bądź dobrej myśli, myśl pozytywnie, musi być dobrze.A czytanie w necie nic dobrego nie przynosi...wiem po sobie.Najlepiej jak najmniej szperać w necie i zdać się na lekarzy i dodatkowe badania. Wierzę i 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze:)
Ja dzisiaj mam wolne ale dosyć sporo energii miałam od rana:)śpię jak zabita, chodzę spać ok 22 i mam problem żeby wstać przed 9:)wstaje tylko na siku...mdłości nie mam żadnych, ani razu nie wymiotowałam:)
Dzisiaj nawet wybrałam się na spacer, umyłam samochód, zrobiłam podstawowe zakupu i zaraz biorę się za naleśniki bo chodzą za mną od rana:)
Dobrego popołudnia i wieczora dla wszystkich:)Bobitta lubi tę wiadomość
-
Bobitta wiem, że na to forum "Problemy i komplikacje" nikt z nas nie chce zaglądać ale tutaj tylko możemy podtrzymać Cię na duchu i trzymać kciuki za same dobre wyniki. Z tego co wiem jest tam temat dotyczący amniopunkcji.
Jutro będziemy duchem z Tobą!
Ja w środę wizyta i z utęsknieniem czekam na ruchy (wiem, że to jeszcze kupa czasu) ale wtedy może poczuje w końcu, że jestem w ciążyMarcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Witam się w 15 tygodniu i witam was mamusie
znów mnie chwilę nie było i tyyyle mam do nadrobienia. Ja się morduję z magisterką
jeszcze 2,5 rozdziału do napisania a do tego jeszcze sesja
tak bardzo mi sie nie chce. Jeszcze internet mi 3 dni prawie nie chodził przez te śniegi i mrozy - skutki mieszkania w lesie praktycznie ;/
Dzisiaj zrobilam na obiad z mamcią łazanki i barszczyk czerwony mmmdalej mnie odrzuca od mięsa ;/ nawet patrzeć na nie nie mogę. Zajadałabym się tylko warzywami, owocami, zupami a w szczególnosci pomidorową
Wiecie co, ja się panicznie boję cesarskiego cięcia nie wiem czemu haha2 lipca 2016r. Marcel -
Patutka wrote:Wiesz, nie kojarzę aby zadna z dziewczyn z którymi piszemy miała takie nt.
Chyba, że któraś z tych które sie nir udzielają.
Ale to mi ciężko powiedzieć.
A robiłaś test z krwi?
tak tak, wyniki 21 na wizycie odbiore;)