Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakis dol mnie dopadl i straszny strach o dzidzie
jakos dzisiaj w pracy sie zestresowalam, mialam dosc duzo na glowie i jakos pomyslalam ze sie za bardzo stresuje, ze szkodze dzidzi. I wogole teraz jakiejs normalnie paniki dostalam. Boje sie ze cos moze sie stac niedobrego. Az progesteron wzielam chociaz juz go odstawilam
-
nowatorka wrote:Dziewczyny jakis dol mnie dopadl i straszny strach o dzidzie
jakos dzisiaj w pracy sie zestresowalam, mialam dosc duzo na glowie i jakos pomyslalam ze sie za bardzo stresuje, ze szkodze dzidzi. I wogole teraz jakiejs normalnie paniki dostalam. Boje sie ze cos moze sie stac niedobrego. Az progesteron wzielam chociaz juz go odstawilam
Pamiętaj: ranek mądrzejszy od nocyPołóż się, wypocznij, pogłaskaj brzuch
Na mnie w takich sytuacjach działa ulubiona muzyka. Słuchawki na uszy, głębokie oddechy i relaks
kot_bury, aisa, Agaax lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ja ciągle cierpię na niespokojny sen i wczesne wstawanie. Melisa nie pomaga ani późniejsze chodzenie spać do tego dziś boli mnie głowa
albo niech przyjdzie konkretna zima albo wiosna bo ta pogoda nie nastraja pozytywnie. Mimo wszystko miłego dzionka!
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nick nieaktualnyHej - jestem po usg,czekam na lekarza prowadzącego - bo ten lekarz od usg powiedział tylko,że wszystko ok. Kość nosie jest, Crl 59,5 mm, wiek ciazy 11,4 (to mnie dziwi bo myślałam że 12+1 a w ogóle wg OM 13+1 - czy tym się powinnam martwić? ), fhr 1754/min, nb+nt=1,9
I kolejne usg za 10 tyg.
Wieczorem mam pappa-kreew i usg to może czegoś więcej się dowiem bo tam jest lepszy sprzęt.
Trzymam kciuki za resztę i dam znać co mi powiedział lekarz.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Też tak mam, sama ostatnio z dwa, czy trzy dni temu pisałam, ze leżę w szpitalu i ryczę, bo się boje.... to normalne ale musimy zacząć nad tym panować. są lepsze i gorsze dni, niekiedy po prostu mamy chwilę zwątpienia.
Głowa do góry niunka
Gagaga za 10 tygodni??a gdzie tp tak rzadko usg robia? Dziz! Ps. Ciesze sie ze wszystko ok. A co do rozmiaru (wieku ciazy)to moze zle zmierzyl, zobacz na tym lepszym sprzecie ile wyjdzie. Najwyzej spytaj lekarza o to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 08:17
Gagaga lubi tę wiadomość
-
"Patutka, bez problemu odróżnisz bóle porodowe od przepowiadających, tego się nie da pomylić"
No pod warunkiem ze sie ma te bole przepowiadajace ja druga ciaze mialam rodzic sn no i dobrze ze mnie dzien wczesniej zatrzymali w szpitalu bo gdyby nie to pewnie urodzilabym w domu, bo wogole nie czulam tych boli przepowiadajacy odrazu mialam te porodowe nawet polozna byla w szoku bo ona yslala zeby mi znieczulenie dac ale okazalo sie j juz glowke bylo widac i jeszcze kazala mi nie przec bo nic nie miala przyszykowane , wiec moj porod trwal jakies 15 min, a tam gdzie mieszkam (Norwegia) mozna przyjechac do szpitala jak ma sie skurcze co 5 min no to ja napewno bym nie dojechala hehhee, ale moj lekarz zaznaczyl mi to w karcie wiec pewnie przy koncowce beda mi kazali przyjechac juz i czekac w szpitalu na porodWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 08:19
Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]