X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile ja jestem na ten sam zdecydowana :)

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak zauważysz gdzieś promocję czy wyprzedaż... :D

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok 1700zł można kupić, używanego raczej nie znajdziesz bo to chyba dość nowy model, nawet o opinie ciężko

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • aisa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx wrote:
    Dalile - wozek swietny :)

A co do grupy to po co te spiny? :) Przeciez grupa jest DOBROWOLNA, nie ma zadnego przymusu bycia w niej. Tu, na BBF i tak będziemy pisać a tam kontakt nam pozostanie i dodając posty, zdjęcia będziemy wiedziały kto nas czyta. Ja równiez nie chce fb ogłaszac, że jestem w ciązy, tym bardziej że mam ku temu powody. Moja przyjaciołka sprawdziła czy widac, ze dodana zostałam do grupy, czy widać, ze cos polubie, dodam czy skomentuje post - nic nie widac. Sprawdziłam też z konta mojego męża czy cos sie wyswietla - nic.

Dałam 'ukryj na osi czasu' i po krzyku :)
    Moim zdaniem ta grupa to fajny pomysł :) zresztą ja nie mam nic do ukrycia i nie przeszkadza mi, że ktos będzie wiedział jak wyglądam :)
    Wg mnie też grupa to fajny pomysł. Chodzi o sposób jej prowadzenia i przyjmowania osób.

Jestem na jednej grupie na fb która powstała z wątku na ovu i na drugiej majowych 2014 z belly. Obie są tajne i wiadomo dokładnie kto do niej wchodził.
    Te grupy powstawały gdy grupa już się bardziej zżyła i poznała, nasza wcześniej dlatego jakaś weryfikacja osób do niej należących byłaby wskazana. Jednym nie będzie przeszkadzać że ktoś wie jak wygląda a inni chcą zachować więcej prywatności jednak do grupy też należeć.
    Do naszej też chcę dołączyć tylko chce mieć pewność, że tylko my piszące tu jesteśmy tam.

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zweryfikowałam trochę osoby dodane do grupy i są to dziewczyny piszące tutaj na bieżąco :) chyba 2 są, które odzywały się na przełomie listopada/grudnia :)
    na dzień dzisiejszy dla mnie grupa jest bezpieczna :) nikt oprócz członków nie widzi postów, zdjęc itp.
    oczywiście nie zamierzam rezygnowac z BBF, bo jestem z tą stroną psychicznie związana juz :D to jest jak nałog :D

aisa, kot_bury lubią tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • ada89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wózek essennce bradzo fajny :) Ja z moim mieszkaniem na 4-pietrze będę musiała szukać czegoś mega lekkiego :) Ale z szukaniem i kupowaniem poczekam jeszcze kilka dobrych tygodni :)

06.2015 - poronienie

7v8r9n73vlu7ctsh.png
  • najszczesliwsza Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patutka jak twoje usg,co z malenstwem?dziewczyny musze sie pochwalic tez mialam dzis wizyte z maluszkiem na szczęście wszystko ok doktor robil badanie przyziernosci karkowej i jest ok tylko tylko zmienil mi soe tydz ciazy i to o tydzien calutki co ja mam teraz myslec?i jak obliczac pogubilam sie!

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

7c7877e138.png[/url]

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam pytanko czy ktoras z was pali papierosy?

7c7877e138.png[/url]
  • Asit Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najszczesliwsza wrote:
    ja w pierwszej palilam , w drugiej odstawilam jak tylko postanowilismy miec dziecko niestety po urodzeniu wrocilam no i teraz tez zucilam jakos 2 tyg po tescie ciazowym no i nie pale i napewno juz nie wroce tak jak ostatnim razem.

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
  • alexxx Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najszczesliwsza wrote:
    Ja palilam ale jak tylko test wyszedł pozytywny to od tego momentu Ani jednego nawet :) I nie ciagnie mnie nic a nic :)

Kochane dzisiaj użyłam 4 razy detektora tak po 10-15 sec . Bo takie dziwne uczucie miałam i się przestraszylam. Myślicie że można tak? Nic dzidzi nie będzie? :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:34

2 lipca 2016r. Marcel
  • Asit Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ada89 wrote:
    wózek essennce bradzo fajny :) Ja z moim mieszkaniem na 4-pietrze będę musiała szukać czegoś mega lekkiego :) Ale z szukaniem i kupowaniem poczekam jeszcze kilka dobrych tygodni :)
    jezeli chodzi o wygode i lekkosc polecam wozek ABC Design 3 TEC wsam raz jak trzeba go wnosic , wygodnie sie go chwyta i spokojnie w jednej rece zlapiesz stelaz w drugiej gondole mialam przy drugim dziecku i gdyby nie chec posiadania czegos nowego napewno bym kupila jeszcze raz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:38

ada89 lubi tę wiadomość

• Asit Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alexxx wrote:
    Kochane dzisiaj użyłam 4 razy detektora tak po 10-15 sec . Bo takie dziwne uczucie miałam i się przestraszylam. Myślicie że można tak? Nic dzidzi nie będzie? :(
    ja uzywam codziennie , pytalam ginekologa czy to nic nie szkodzi i nie widzi problemu w uzytkowaniu :)

alexxx lubi tę wiadomość

• alexxx Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asit dziękuję :*

Asit lubi tę wiadomość

2 lipca 2016r. Marcel
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ada89 wrote:

Ale on właśnie pod schody jest kupowany! Stelaż to tylko 9 kg.

ada89 lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heyka dziewczyny.

Trochę mnie nie było... Nie mam siły was nadrabiać.

Sluchajcie o co kaman z tą grupą na fb? Jak w ogóle grupa.

Wybaczcie że za bardzo nie zaglądam ale jakoś nie mam kiedy. Pomimo tego że jestem na zwolnieniu nie mam chwili czasu usiąść na kompie i na spokojnie przejrzeć forum. Obiecuje poprawę :)

Grautluję udanych wizyt bo widziałam że wizytowałyście :)

Patutka co u Ciebie?

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • aleksja Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również witam :)
    dopiero teraz coś się odzywam jak jest chwila czasu :) remonty gonią bo za 3 tyg ślub :)

To dobrze mamusie, że wizyty udane :) :) niech maleństwa zdrowo rosną! :*
    ja wizytuję dopiero za dwa tyg i już się nie mogę doczekać !

A co do papierosów to nie paliłam nawet przed ciążą(teraz oczywiście tym bardziej nie palę) i jak widzę kobietę w ciąży palącą papierosa to aż się we mnie gotuje :/ jak można tak szkodzić własnemu dziecku ?!
    Osobiście znam przypadek gdzie matka w ciąży paliła i dziecko urodziło się z wadą serca definitywnie winą były papierosy, na szczęście po 3 tygodniach było już wszystko w porządku z dzidzią..

czekamy na maleństwo <3

7b75975246.png
  • Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie paliłam papierosów, nie znoszę :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 22:18

860ij44jnlwgi45u.png

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie ja pale i musze jakos rzucić to dzidostwo ale ciezko bardzo...

Patutka co z toba?

7c7877e138.png[/url]
  • Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile bardzo szybko ten czas leci ;-) Dopiero byłam na pierwszej wizycie, a tu już ponad miesiąc od niej minął ;-)

860ij44jnlwgi45u.png
  • Asit Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najszczesliwsza wrote:
    Wlasnie ja pale i musze jakos rzucić to dzidostwo ale ciezko bardzo...
    nomnie teraz odrzucilo samo, po ostatnim papierosie mam bardzo niemile wspomnienia wiec teraz nawet jak miam jakas chwile slabosci a moze raczej przyzwyczajenie ze w danych sytuacja sie siegalo po papieroska tojak przypomne sobie tego ostatniego to az mi sie odechciewa naszczescie takich momentow w ktorych mi sie o nich przypomina jest coraz mniej.... za to wczesniej ( w drugiej ciazy) ciezko bylo mialam momenty ze nie dam rady bez no ale co sie nie robi dla dzidzi i mimo ze zucilam w momencie starania sie o dzidzie to chodzilam strasznie nerwowa , az moj partner zastanawial sie czy sie na ten czas do mamy nie przeniesc i nie przeczekac hehehe no i kazde chwile checi zapalenia zastepowalam jedzeniem dropsy paluszki slonecznik tylko zeby zajac czyms rece i nie myslec no nie bylo latwo no i chec do palenia po porodzie wrocila, naszczescie teraz mam wstret i napewno juz do tego nie wroce...

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

‹‹ 315 316 317 318 319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ