Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
alexxx wrote:Dalile - wozek swietny
A co do grupy to po co te spiny?Przeciez grupa jest DOBROWOLNA, nie ma zadnego przymusu bycia w niej. Tu, na BBF i tak będziemy pisać a tam kontakt nam pozostanie i dodając posty, zdjęcia będziemy wiedziały kto nas czyta. Ja równiez nie chce fb ogłaszac, że jestem w ciązy, tym bardziej że mam ku temu powody. Moja przyjaciołka sprawdziła czy widac, ze dodana zostałam do grupy, czy widać, ze cos polubie, dodam czy skomentuje post - nic nie widac. Sprawdziłam też z konta mojego męża czy cos sie wyswietla - nic.
Dałam 'ukryj na osi czasu' i po krzyku
Moim zdaniem ta grupa to fajny pomysłzresztą ja nie mam nic do ukrycia i nie przeszkadza mi, że ktos będzie wiedział jak wyglądam
Jestem na jednej grupie na fb która powstała z wątku na ovu i na drugiej majowych 2014 z belly. Obie są tajne i wiadomo dokładnie kto do niej wchodził.
Te grupy powstawały gdy grupa już się bardziej zżyła i poznała, nasza wcześniej dlatego jakaś weryfikacja osób do niej należących byłaby wskazana. Jednym nie będzie przeszkadzać że ktoś wie jak wygląda a inni chcą zachować więcej prywatności jednak do grupy też należeć.
Do naszej też chcę dołączyć tylko chce mieć pewność, że tylko my piszące tu jesteśmy tam. -
zweryfikowałam trochę osoby dodane do grupy i są to dziewczyny piszące tutaj na bieżąco
chyba 2 są, które odzywały się na przełomie listopada/grudnia
na dzień dzisiejszy dla mnie grupa jest bezpiecznanikt oprócz członków nie widzi postów, zdjęc itp.
oczywiście nie zamierzam rezygnowac z BBF, bo jestem z tą stroną psychicznie związana juzto jest jak nałog
aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
patutka jak twoje usg,co z malenstwem?dziewczyny musze sie pochwalic tez mialam dzis wizyte z maluszkiem na szczęście wszystko ok doktor robil badanie przyziernosci karkowej i jest ok tylko tylko zmienil mi soe tydz ciazy i to o tydzien calutki co ja mam teraz myslec?i jak obliczac pogubilam sie!
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
[/url]
-
najszczesliwsza wrote:I mam pytanko czy ktoras z was pali papierosy?
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
najszczesliwsza wrote:I mam pytanko czy ktoras z was pali papierosy?
I nie ciagnie mnie nic a nic
Kochane dzisiaj użyłam 4 razy detektora tak po 10-15 sec . Bo takie dziwne uczucie miałam i się przestraszylam. Myślicie że można tak? Nic dzidzi nie będzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:34
2 lipca 2016r. Marcel -
ada89 wrote:wózek essennce bradzo fajny
Ja z moim mieszkaniem na 4-pietrze będę musiała szukać czegoś mega lekkiego
Ale z szukaniem i kupowaniem poczekam jeszcze kilka dobrych tygodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:38
ada89 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
alexxx wrote:Kochane dzisiaj użyłam 4 razy detektora tak po 10-15 sec . Bo takie dziwne uczucie miałam i się przestraszylam. Myślicie że można tak? Nic dzidzi nie będzie?
alexxx lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
ada89 wrote:wózek essennce bradzo fajny
Ja z moim mieszkaniem na 4-pietrze będę musiała szukać czegoś mega lekkiego
Ale z szukaniem i kupowaniem poczekam jeszcze kilka dobrych tygodni
Ale on właśnie pod schody jest kupowany! Stelaż to tylko 9 kg.ada89 lubi tę wiadomość
-
Heyka dziewczyny.
Trochę mnie nie było... Nie mam siły was nadrabiać.
Sluchajcie o co kaman z tą grupą na fb? Jak w ogóle grupa.
Wybaczcie że za bardzo nie zaglądam ale jakoś nie mam kiedy. Pomimo tego że jestem na zwolnieniu nie mam chwili czasu usiąść na kompie i na spokojnie przejrzeć forum. Obiecuje poprawę
Grautluję udanych wizyt bo widziałam że wizytowałyście
Patutka co u Ciebie? -
Ja również witam
dopiero teraz coś się odzywam jak jest chwila czasuremonty gonią bo za 3 tyg ślub
To dobrze mamusie, że wizyty udaneniech maleństwa zdrowo rosną! :*
ja wizytuję dopiero za dwa tyg i już się nie mogę doczekać !
A co do papierosów to nie paliłam nawet przed ciążą(teraz oczywiście tym bardziej nie palę) i jak widzę kobietę w ciąży palącą papierosa to aż się we mnie gotujejak można tak szkodzić własnemu dziecku ?!
Osobiście znam przypadek gdzie matka w ciąży paliła i dziecko urodziło się z wadą serca definitywnie winą były papierosy, na szczęście po 3 tygodniach było już wszystko w porządku z dzidzią..
-
najszczesliwsza wrote:Wlasnie ja pale i musze jakos rzucić to dzidostwo ale ciezko bardzo...
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]