X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis moje jedzenie jak bomba zegarowa... glodna a jak przelykam to jakbym bombe przełykala sie zastanawiam czy nie wróci...

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • MartaT Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj byłam u dentysty, wyrywaną miałam ósemkę :) kurde pojechałam prawie ze sraczką,a to nic nie bolało :D
    Noo w szoku byłam, dosłownie chwilkę to trwało i po zębie :) wieczorem puściło mnie znieczulenie i też nie było tragedii, moja gin mi zaleciła w razie czego wziąć apap i tak zrobiłam, przespałam całą noc i dzisiaj leciutko coś tam czuję,a tak nic poza tym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:08

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chciała odwiedzić dentystę, ale na razie nie da rady, bo mogłabym przypadkiem zostawić u niej swoje śniadanie:( Dziś nie dobiegłam do łazienki i do rękawów swetra zwymiotowalam jajecznicę:(

• MartaT Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    Też bym chciała odwiedzić dentystę, ale na razie nie da rady, bo mogłabym przypadkiem zostawić u niej swoje śniadanie:( Dziś nie dobiegłam do łazienki i do rękawów swetra zwymiotowalam jajecznicę:(

noo ja na szczęście wymiotów nie mam,jedynie co to od czasu do czasu mdłości ...
    A Tobie współczuję, wyobrażam sobie jakie to musi być męczące :(

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ale super, naprawde malo to przechodzi to tak delikatnie. ja masz szef to odszkodowanie ci sie nalezy z nnw.

MirelS wspolczuje.... teraz wez i wez wypierz.. nie takie proste

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Smile Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dunda, no u mnie to w sumie nie powiedział że coś jest nieprawidłowo tylko że nie jest pewien czy to co uchwycił to na pewno to co miało być.Małe za bardzo się wierciło i miał trudności ze złapaniem. W opisie mam napisane że niejednoznaczna ocena. Dlatego kazał się zgłosić za 4 tyg.

A mój gin mi powiedział że jestem w takiej grupie kobiet u których źle się robi badanie doplerem ze względu na jakieś tkanki.

Wiecie, ja czasami nie czaje o co chodzi tym lekarzom bo zaczynają mówić normalnie po czym dodają jakieś terminy medyczne z których nic nie rozumiem...

Ale szczerze mówiąc nie szukam dodatkowych informacji w necie i dzięki temu śpię spokojniej.

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś się muszę z tym męczyć, ale pocieszam się, że już może niedługo minie ten koszmar.. W końcu zaczęłam drugi trymestr. Jak nie przejdzie do końca stycznia to poproszę gin. o czopki przeciwwymiotne chyba...No i najważniejsze, że małe się dobrze rozwija:)

• MirelS Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile dobre podejście. Szukanie w necie może doprowadzić do jakiejś depresji, bo ile ludzi tyle historii.

• MartaT Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majeczka87 wrote:
    Marta ale super, naprawde malo to przechodzi to tak delikatnie. ja masz szef to odszkodowanie ci sie nalezy z nnw.

Nie miałam dziąsła rozcinanego,więc nie było zszywania :) o tyle dobrze :) akurat ósemki ładnie mi powyrastały z tym,że tą musiałam wyrwać,bo zaczynała się próchnica robić ... resztę mam wyrwać po porodzie. Chyba,że też będzie się coś działo ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 15:38

majeczka87 lubi tę wiadomość

f2w3rjjgj9qnws1n.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 15:19

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 15:20

2016 🩷

2020 🩵

• *Słoneczko Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wszystkim to musi odpowiadać, może... wyluzuj trochę Patutka? Bo moim zdaniem wprowadzasz nerwową atmosferę, a wydaje mi się, że nie po to jest to forum.

kamenkaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72733.png
    Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście!
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Nie nie moglabym ich dodac od tak, musialabym miec je w znajomych. A nie widzi mi sie i pewnie wielu innym dziewczynom aby dodawać tak kazda.
    O co wy we dwie tak naprawdę robicie tą afere? XD bo mnie to juz dziś śmieszy że takie zamieszanie jest o jedenego glupiego fejsa. BLAGAM WAS, NIE CHCECIE NIE DOŁĄCZAJCIE. CHRYSTE Panie, myślałam, ze na tym świecie są poważniejsze problemy.....

Wcześniej pisałaś że słuchasz pomysłów a jak wyraziłam swoją opinię to teraz według Ciebie aferę robię. Chyba trochę przesadziłaś z emocjami w tym swoim wpisie bo każdy ma prawo do swojej opinii :) a z początku myślałam że chcesz jako założycielka forum poznać każdą osoby która jest zainteresowana grupą.

kamenkaa lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze mówiąc to mi wystarczy forum, po cóż mam zaglądać w 2 miejsca jak mogę tylko tutaj?i tak pewnie wątki by się powielały. Nie widzę sensu żebyśmy się przenosiły na fb. No chyba że ktoś ma taką potrzebę:)

kijanka_88, nowatorka, aisa lubią tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pojechałam do Lidla i uwaga kupiłam wiieeelki słoik masła orzechowego... i właśnie wcinam łyżeczką....:D:D:D:D: ROZPUSTA

Ejrene, *Słoneczko, MartaT, aisa, majeczka87 lubią tę wiadomość

Kijanka
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

2016 🩷

2020 🩵

• Patutka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    G

2016 🩷

2020 🩵

• aisa Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma żadnej afery, jest wymiana poglądów.
    Przez 3 lata tutaj czytałam różne historię więc się nimi dzielę.
    Uważam, że grupa na fb jest fajnym pomysłem o ile są tam dziewczyny, które tu się udzielają a nie podczytujące. Tu jest prywatność, tam nie. Jakaś weryfikacja osób zgłaszających się według mnie powinna jednak być.

*Słoneczko, kamenkaa lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jakis pomysł jak ja mam to zrobic? Albo jakas dziewczyna co siedzi często dojdzie do grupy i na priv przejrzy ze mną dziewczyny i spojrzy które piszą stale a ktore nie?

2016 🩷

2020 🩵

• Asit Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    Jakoś się muszę z tym męczyć, ale pocieszam się, że już może niedługo minie ten koszmar.. W końcu zaczęłam drugi trymestr. Jak nie przejdzie do końca stycznia to poproszę gin. o czopki przeciwwymiotne chyba...No i najważniejsze, że małe się dobrze rozwija:)
    kup sobie w aptece avioopaski ja uzywalam na mdlosci i wymioty i dzialaja cuda moglam jesc co chce i kiedy chce , wiec moze tobie tez pomoga :)

Synek William <3 rg5043r8y3ikdze3.png[/url]
    rg502rindfsy9xvy.png[/url]
    rg50wn15p5voaroc.png[/urlrg50kqi19n1awyxr.png[/url]
‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ