Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:No bo ja juz nie mam sily na to wszystko zaraz ją usunę i będzie najlepiej. Bo nie jestem w stanie pogodzić niektorych pomyslow.....
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
MirelS wrote:Asit właśnie czytałam o tych opaskach ale u mnie w mieście ich nie ma:/ muszę gdzieś dalej poszukać.
Na ból głowy plaster chłodzący Apap mi bardzo pomaga:)Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit nikt się nie spina tylko wyraża swoją opinię
FB miał początkowe założenie żeby wrzucać tam zdjęcia czy linki a z pisaniem i tak zostać tutaj. I tak jak pisałam dla mnie to dobry pomysł, bo tam jest dużo wygodniej. Ale ja też jestem osobą co w jakiś sposób chroni swoją prywatność i nie mam potrzeby by obce dla mnie osoby z którymi nigdy nie zamieniłam zdania oglądały np zdjęcia mojego brzucha czy dziecka po urodzeniu. Jeśli Wam to nie przeszkadza to nie ma problemu, zostawcie tak jak jest.
-
A i ja nie jestem za usuwaniem grupy na fb. Chodzi o to by była tam prywatność, czyli osoby które się znają stąd.
Patulka, tylko Ty możesz akceptować zgłoszenia do grupy więc zrób jakąś weryfikację. Czy osoby, które się już tam znajdują piszą tutaj?
Tam będziemy wrzucać zdjęcia brzuchów, naszych twarzy, zapewne partnerów a potem dzieci.
To niech ta grupa będzie od początku dobrze zrobiona, żeby postronne osoby tzw. podczytywaczki nie miały tam dostępu. -
Smile wrote:
Ale szczerze mówiąc nie szukam dodatkowych informacji w necie i dzięki temu śpię spokojniej.
Ja ogólnie tez staram się za dużo nie czytać ale trafia mnie szlag jak siedzę ktoś coś do mnie mówi a ja nawet nie wiem o co pytać. Pracuje w branży medycznej i niestety lekarze mają to do siebie, że mówią coś do nas i są pewni, że kapujemy a my jesteśmy np. w takim szoku ze gębą na klej.
I żeby wiedzieć o co pytać na kolejnej wizycie warto choć trochę się "doksztalcic". Uzależniona jestem tylko od bellybestfriend
Ale ja i tak wiem, że będzie si.
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dunda wrote:Ja ogólnie tez staram się za dużo nie czytać ale trafia mnie szlag jak siedzę ktoś coś do mnie mówi a ja nawet nie wiem o co pytać. Pracuje w branży medycznej i niestety lekarze mają to do siebie, że mówią coś do nas i są pewni, że kapujemy a my jesteśmy np. w takim szoku ze gębą na klej.
I żeby wiedzieć o co pytać na kolejnej wizycie warto choć trochę się "doksztalcic". Uzależniona jestem tylko od bellybestfriend
Ale ja i tak wiem, że będzie si.
Oczywiście, że będzie dobrze!nie widzę innej możliwości:)niestety masz racje z tymi lekarzami...dopiero jak wracam do domu to rodzą mi się w głowie różne pytania. Póki co mam nadzieję, że jak będę teraz na wizycie to już będzie wszystko widoczne i prawidłowo oceni. -
nick nieaktualnyWitajcie
Myślę ze grupa może być a dołączy do niej ten co będzie chciał i tyle . Ja wam powiem że jestem już w jednej lipcowej grupie na fejsie z innego forum i ona jest całkowicie tajna , tylko ktoś należący może dodać kolejną osobe. Mi też zależy aby nikt z moich znajomych nie wiedział o ciąży bo to nie ich sprawa przez to nazwa tez jest nijaka . Jest tam tylko kilka dziewczyn ale nawet dużo piszą , więc jesli chcecie to zaproście mnie na pw ,dacie imie i nazwisko z fejsa to dodam was do grupy . To tylko taka propozycjaAle ja tam wole najbardziej tu pisać
Patutka trzymam kciuki za dzisiejsze USG , koniecznie daj znac poWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 17:52
-
nick nieaktualnyMartaT wrote:Ja wczoraj byłam u dentysty, wyrywaną miałam ósemkę
kurde pojechałam prawie ze sraczką,a to nic nie bolało
Noo w szoku byłam, dosłownie chwilkę to trwało i po zębiewieczorem puściło mnie znieczulenie i też nie było tragedii, moja gin mi zaleciła w razie czego wziąć apap i tak zrobiłam, przespałam całą noc i dzisiaj leciutko coś tam czuję,a tak nic poza tym
nie wiedziałam, że w ciąży można usuwać ósemki
dobrze,że się czujesz ok, jak ja miałam wyrywane w kwietniu (2x2 z każdej strony) to dochodziłam do siebie z tydzień - tak mnie wszystko bolało i musiałam brać antybiotykjusella lubi tę wiadomość
-
Dalile - wozek swietny
A co do grupy to po co te spiny?Przeciez grupa jest DOBROWOLNA, nie ma zadnego przymusu bycia w niej. Tu, na BBF i tak będziemy pisać a tam kontakt nam pozostanie i dodając posty, zdjęcia będziemy wiedziały kto nas czyta. Ja równiez nie chce fb ogłaszac, że jestem w ciązy, tym bardziej że mam ku temu powody. Moja przyjaciołka sprawdziła czy widac, ze dodana zostałam do grupy, czy widać, ze cos polubie, dodam czy skomentuje post - nic nie widac. Sprawdziłam też z konta mojego męża czy cos sie wyswietla - nic.
Dałam 'ukryj na osi czasu' i po krzyku
Moim zdaniem ta grupa to fajny pomysłzresztą ja nie mam nic do ukrycia i nie przeszkadza mi, że ktos będzie wiedział jak wyglądam
2 lipca 2016r. Marcel