Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
najszczesliwsza wrote:Gratuluje Asit...musze zrobic wszystko zeby juz nie palic
Najszczęśliwsza poczytaj w internecie o konsekwencjach jakie może przynieść palenie w ciąży Maleństwu, powinno Ci pomóc szybko rzucić. Np. http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/przed-ciaza/Jakie-sa-skutki-palenia-papierosow-w-ciazy_33532.html czy http://babyonline.pl/skutki-palenia-w-ciazy-8-powodow-by-przestac-palic-w-ciazy,co-mi-wolno-w-ciazy-artykul,6836,r1p1.html
ja niestety znam jeden przypadek jak się to bardzo dobiło na dziecku (albo przyczyniło, nie wiadomo, bo tego nikt w sumie nie udowodni)Nie jestem pewna jednak czy powinnam tu opisywać, bo nie chcę nikogo straszyć.
Trzymam kciuki, żeby Ci się udało.
-
Cześć Dziewczyny! Ja wczoraj miałam wizytę u lekarza i okazało się, ze Hania ma sisiaka! Poki co jesteśmy w szoku
krasnal ma 10,5 cm i wazy 150 g
U mnie troche śnieżnie i bardzo sie z tego cieszę, dzisiaj wyjeżdżamy na weekend odpocząć wiec cieszy mnie zimowa aura
Co do palenia- mam koleżankę która jest położną i ona powiedziała, że na oddziale noworodkowym w sekundę pozna dziecko którego matka paliła w ciąży, nawet jak się nie przyznaje, więc nie ma opcji, że nie niesie to za sobą konsekwencji ....
aisa, kot_bury, Zuzulka88, _analiza, Agaax, MartaT lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
U nas dzisiaj troszkę zimno, aż się nie chce z domu wychodzić, ale niestety trzeba.
Nie spałam dziś dobrze, bolały mnie plecy i brzuch i nie umiałam sobie znaleźć pozycji do spania. Każda była niewygodna. Do tej pory czuję się trochę jak zbity pies. A muszę dzisiaj jechać na naszą budowę opanować malowanie pokoju dla najmłodszego członka rodziny.
Macie jakieś sposoby na ból pleców?Córeczka 08.2016 -
oldżi wrote:Cześć Dziewczyny! Ja wczoraj miałam wizytę u lekarza i okazało się, ze Hania ma sisiaka! Poki co jesteśmy w szoku
krasnal ma 10,5 cm i wazy 150 g ....
Co za niepspodzianka , nieukrywam ze u mnie na polowkowym mogo by wyjsc na odwrot heheholdżi lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
oldżi wrote:Cześć Dziewczyny! Ja wczoraj miałam wizytę u lekarza i okazało się, ze Hania ma sisiaka! Poki co jesteśmy w szoku
krasnal ma 10,5 cm i wazy 150 g
A to Ci niespodziankaDuże już te Twoje dzieciątko
To teraz trzeba wymyślić imię dla brzdąca. Chyba, że już masz:)
oldżi lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2016 -
najszczesliwsza wrote:A jak ja bym chciala juz bardzo poznac plec mojego malenstwa
w srode mam,wizyte u mojej gin moze juz bd cos wiafomo bo wczoraj jeszcze nic
Ja mam prenatalne we wtorek. Ale nie nastawiam się na to, że będzie coś widać. Chociaż chciałabym już wiedziećCóreczka 08.2016 -
Hej,
dziewczyny lekarz kazal mi brac magnez w zwiazku z krotka szyjka macicy - czy kazdy magnez mozemy brac?? co polecicie dla ciężarówek?? mam kilka tabletek magnez+ B6 firmy Dbam o Zdrowie... mozna?? nic nie jest napisane o ciężarnych
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Milcia wrote:Izulala ja w poprzedniej ciąży brałam Asparaginian Extra. Taki mi gin kazała brać. Jest bardzo tani.
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Oldżi, no to niezła niespodzianka była na wizycie
Najszczęśliwsza, czytaj o skutkach palenia w ciąży. Może terapia wstrząsowa podziałapowodzenia życzę w rzucaniu! Dasz rade
Asit, u mnie mróz ostry, śniegu brak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 09:27
-
Hej Dziewczyny:)
oldżi, psikusa Wam zrobiło małe:)od małego lubi zaskakiwać hehe:)
Ja pomału się zbieram do pracy, jednak jak się pracuje to człowiek zupełnie inaczej funkcjonuje...
U mnie chyba mrozisko i pada lekki śnieżek:)wolę już mróz niż tą ciapę i szaroburość za oknem wrrrr
Czy któraś z Was jest może z Radomia?aisa lubi tę wiadomość