Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
witam się w mroźny choć bez przesady dzień, w Warszawie
my dziś jedziemy po pierwszy zakup na rzecz naszego malucha
odbieramy dziś autko - rodzinne kombijupi
dreams come trueaisa, alexxx, renieczka, kot_bury, Inska lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:Dziewczyny powiedzcie mi w jakiej pozycji spicie ? Bo czytałam ze powinno sie na lewym boku a ja wiecznie budzę sie na plecach
-
Ja myślalam,że będe miała problem z oduczeniem się spania na brzuchu, bo przed ciąża inaczej nie zasnęłam
Jednak teraz bez problemu zasypiam na prawym albo lewym boku. Podobno najlepiej na lewym, ale to raczej chodzi o czas kiedy brzusio już jest w miarę duzy
Korzysta któraś lub planuje kupić poduszkę dla ciężarnych w kształcie litery C?06.2015 - poronienie
-
Ja mam do spania poduchę kojec, bo w ogóle się ułożyć nie mogłam.. Już od kilku tygodni boli mnie kręgosłup. Bardzo polecam kojec, mi uratował życie i teraz smacznie śpię w nocy
(nie licząc wycieczek do toalety ale to inna sprawa...
)Ja mam: http://motherhood.pl/sklep/kojec-premium-47
Sanna, Agaax lubią tę wiadomość
-
Oldżi, ale jaja !
No, ale chyba każda z nas ma świadomość, że okreslenie płci na tak wczesnym etapie może okazać się właśnie susiakiem lub jego brakiem
ja na razie podchodzę do tego z dystansem
ja mi powie, że chłopczyk to będę sie cieszyc tak samo:)najważniejsze aby dzidzior był zdrowy
Oldżi - to gratuluje synusiatwój mały mężczyzna :*
Kasiulina - witamy w naszym gronie
a u nas zima pełną parąkocham te moje widoki
a tu z wczoraj:
aisa, Kasiulina, kot_bury, Sanna, oldżi lubią tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
nick nieaktualny
-
mamuśka1 wrote:Ja mam według OM ale maly tez jest młodszy kilka dni , poczekam do wizyty we wtorek i zapytam lekarki jak bedzie liczyła to ja tak samo . I mam nadzieje dostane w końcu kartę ciąży bo chyba jestem tu jedyna co nie ma
-
Sanna, jakie auto będziecie mieć?
Ada89, ja mam taką małą w kształcie c do karmienia, ale raczej się nie nadaje do spania. Do karmienia za to bardzo polecam
https://www.google.se/search?q=motherhood+poduszka+do+karmienia&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi439vfxqvKAhVLjSwKHU1cBxsQsAQIIQ
Pewnie chodzi bardziej o coś takiego co ma olcia.
Ja w bardziej zaawansowanej ciąży zwijałam lekko kołdrę i miałam ją między kolanami a resztą kołdry byłam przykryta. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulina wrote:ojej, ja kartę ciąży dostałam jak tylko pokazało się serduszko ! teraz na bierząco jest uzupełniana. MAm wizytę w czwartek, może już nawet poznam wstępną płeć ?
No ja tez podpytam czy cos widzi ale nie powiem ze na prenatalnych juz poznałam .
-
mamuśka1 wrote:No ja tez podpytam czy cos widzi ale nie powiem ze na prenatalnych juz poznałam .
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:07
Kasiulina, aisa, alexxx, nowatorka, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nick nieaktualnyKasiulina wrote:u mnie na prenatalnych płci widać nie było . a jaką przezierność karkową miało Twoje dzieciątko ? robiłaś dodatkowo test Pappa ? bo ja z niego zrezygnowałam i zastanawiam się czy dobrze zrobiłam . Ale nie chciałam stresować się statystyką
Ja miałam refundowane prenatalne , wszystko wyszło ok i przezierność 2mm . O dziwo wysłali mnie na pappa ale to chyba w pakiecie bylo . Wyniki mnie nie interesują ze tak powiem bo różnicy mi nie zrobiąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 11:11
aisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Sanna, jakie auto będziecie mieć?
Ada89, ja mam taką małą w kształcie c do karmienia, ale raczej się nie nadaje do spania. Do karmienia za to bardzo polecam
https://www.google.se/search?q=motherhood+poduszka+do+karmienia&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi439vfxqvKAhVLjSwKHU1cBxsQsAQIIQ
Pewnie chodzi bardziej o coś takiego co ma olcia.
Ja w bardziej zaawansowanej ciąży zwijałam lekko kołdrę i miałam ją między kolanami a resztą kołdry byłam przykryta.
Aisa wybraliśmy bmw touring f10marzenie moje
następny krok to wózek dla maluszka bardzo bym chciała stokke trailz ale ostatnio interesuje się tez wrsja troszkę tansza mutsy igoaisa lubi tę wiadomość
-
mamuśka1 wrote:Ja Milan refundowane prenatalne , wszystko wyszło ok i przezierność 2mm . O dziwo wysłali mnie na pappa ale to chyba w pakiecie bylo . Wyniki mnie nie interesują ze tak powiem bo różnicy mi nie zrobią
aisa lubi tę wiadomość
-
Kasiulina wrote:Dziewczyny, a jak Wasze brzuszki ? rosną ?
a ogólnie przez mc przytylam 2,5kg
aisa lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;