Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka jak będziesz dalej tak nastawiona to ja Cię znajdę w warszawskim szpitalu i jutro za uszy wytargam do lepienie bałwana! Przecież sypie i sypie a w radiu mówią, że 12cm ma spaść... ❄❄❄
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Patutka wrote:Jestem. Nie mam sily dzis pisac.
Tak to prawda, nie napisalam dziewczynom, ze jestem w szpitalu. Nie czulam takiej potrzeby. Po co mam pisać, jezeli byłam parę dni na tamtym wątku? Nie chcę każdemu o tym mówić. Jest mi zbyt ciężko z tym wszystkim..
I to również prawda, że jestem w szpitalu mam przesłać zdjęcia?
A na usg jeśli coś dolega w tym szpitalu, to muszę iść na ip.
U mnie nic, poprawy nie ma. Ja sobie z tym nie radzę, przepływ zwiększył się o 15% przy maksymalnej dawce.
Zobacz, że pisze tu non stop i nie mam po co kłamać.
A co mam Wam napisać? Że pewnie bliżej 20 tygodnia będę się żegnać?
Nie mam po co Was stresować...
Tyle.
Na każdym wątku można pisać co się chcę. Tylko, że dziewczyny się tu na serio martwią, też o Tobie dziś myślałam czy jest jakaś poprawa po lekach a tu widzę posty na innym wątku, że jesteś w domu, martwisz się o jakieś bóle w dole brzucha, idziesz na ip a potem wracasz do domu.
Pewnie, że można pisać na jednym wątku prawdę, na innym półprawdę... Tylko po co?kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Myślę, że więcej się denerwujemy gdy nie ma od Ciebie żadnych wieści. Na pewno jest Ci ciężko i możesz nie mięć ochoty pisać. Daj wtedy znać komuś na priv, niech nam napiszę jak jest..
Bo jak u nas żadnych wieści a na innym wątku czyta się inną wersję wydarzeń to co można sobie pomyśleć... -
Wiadomo że nie każdy ma ochotę codziennie na forum siedzieć, udzielać się i każdy może pisać gdzie chce. Ale na przyszłość radzię choć by z szacunku do innych dziewczyn które żyją, i przejmują się również Twoimi problemami napisać choć dwa słowa. Bo tak jak sama już zauwazyłaś ktoś widząc że na innym wątku gdzie nie jesteś tak zżyta z dziewczynami mialaś siłę dziś napisać a tu cisza to mogło by to wyglądać mało wiarygodnie.
I życzę Ci by się pozytywnie poukładało u Ciebie.
-
Dziewczyny czy Wam lekarz już mówił żebyście zrobiły krzywą cukrową?ja mam zrobić na kolejna wizytę a to będzie 18 tydzień.I jeszcze powiedział żebym zrobiła przeciwciała przeciwko krwinkom czerwonym, też macie takie badania do zrobienia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 20:11
-
Smile wrote:Dziewczyny czy Wam lekarz już mówił żebyście zrobiły krzywą cukrową?ja mam zrobić na kolejna wizytę a to będzie 18 tydzień.I jeszcze powiedział żebym zrobiła przeciwciała przeciwko krwinkom czerwonym, też macie takie badania do zrobienia?
To szybko Ci tą krzywą zalecił, może mialaś glukozę naczczo podwyzszoną? W każdym razie jak zlecił to zrób -
Wiola90 wrote:A co sądzicie o jajkach na miękko? Ja znalazłam sprzeczne informacje i już dwa razy sobie pozwoliłam zjeść. Niby surowych jajek nie można, ale jednak jest trochę gotowane. Salmonella i tak jest chyba w skorupce i ginie nawet przy tak krótkim gotowaniu, co myślicie?
Wiola90 lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie. Mały ma 9 cm i 104 g
Niestety nie dało się potwierdzić płci, bo wstydzioch zacisnął nogi i jeszcze ręką zakrył. Szyjka zamknięta bez oznak rozwarcia. Mówiłam o tym moim bólu okresowym od 4 dni i mam brać Aspargin 3x2 i jak będzie bardziej bolalo to No Spę i 2 tabletki paracetamolu.
A tu macham do rodziców
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/94e51ebbaeae.jpg
I mam zadarty nosek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1ed681fd2db.jpgEjrene, Kasiulina, mamuśka1, Wiola90, nowatorka, aisa, _analiza, Zuzulka88, oldżi, oldżi, oldżi, Gagaga, kama005, alexxx, majeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Ja też dołączam do grona posiadaczek małych autek. Jezdzimy 18letnia Toyota Starlet i ją uwielbiam;) Także wózek obowiązkowo musi zmieścić się tam do bagaznika! Od kilku dni jestem zakochana w Mutsy Igo na razie tylko w necie go widziałam, jutro może uda się na żywo. -
My mamy bmw e39, pasuje mi bo jest duża, bardzo wygodna i bagażnik nawet pojemny więc wózek bez problemu mi się zmieści.
mamy jeszcze jedną Bmw, ale mniejszą - e46 2000r.i tutaj już byłby problem jeśli chodzi o zapakowanie wózka do bagażnika.
Mój narzeczony się czai na jakiegoś SUVa albo Terenowego , chociaż niedawno mieliśmy Mercedesa ML i nie byliśmy zbytnio zadowoleni..
Już lepiej Bmw X5 lub Touareg -
A my kupiliśmy specjalnie skodę Octavię kombi 4 letnia i spaliła nam się po pół roku używania..
Z tej bezsilności śmiejemy się ze zazdrosna była o dzidzie..
więc póki co mamy nogi i szukamy czegoś nowego.. mAmy pół roku
http://ovufriend.pl/graph/73e9cdebd5bbc7744ddc8787fdecc71f