Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sanna wrote:A czy kupujecie nianie ??
calkiem niezla ma tommee tippee ale super tez jest motorolaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 14:27
Sanna lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
W toysrus Mas spory wybór butelek Smoczków i Wszelkich artykułów dla maluszka. Dostaniesz tam też adapter do pasów w samochodzie. Ostatnio kosztował 199,99zl. Ja sobie kupię ale to jeszcze moment.
w smyku przynajmniej w tym w galerii Mokotów jest mały wybór butelek tommee tippee ale za to smoczków całą ściana kocyki kolejki itp też spory wybór. Jednak brakuje tego wielkiego smyka w centrum przy przystanku obecnym Krucza. Pójdę do tego na Chmielna i zobaczę jak tam się sprawy mają
-
Ale dzisiaj gonicie!
Hej hej jeśli mogę to mam prośbę zwłaszcza do doświadczonych mam - może zrobimy na fejsie posta w którym wklejałybyśmy linki do akcesoriów które macie wypróbowane i są godne polecenia? Bo tu linka ciaz ko wstawić a tam szybciej?
Mnie po prenatalnych naszedł szał oglądania wyprawek i juz glupieje;) poduszkę kupie na pewno bo rano boli mnie kręgosłup, może pomoże. ..
Ze sprawdzonych firm to wiem tylko tyle że ciuszki od Pinokio się super sprawdzają. Szwagierki mi mowily;)Gagaga, aisa lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Sanna wrote:I jak ?? Kolezanka poleciła mi sklep mama i tata na obrzeżach Warszawy podobno maja dobre ceny
Co do niani to mamy Baby Ono, jest spoko. Zasięg do 400 m więc jak chodziłam po ogrodzie to też było słychać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 14:56
Sanna lubi tę wiadomość
-
Ja adapter do pasów już mam, wyczytałam, że od drugiego miesiąca polecają stosować, więc kupiłam na olx używany za pół ceny
A wygląda jak nówka.
Nianię też kupujemy, ale chcemy aby była z obrazem (mamy kota i chcemy mieć pod kontrolą czy nie rozpycha się w łóżeczku:)). Szwagierka ma tommee tippee właśnie, ale kosztuje 800 zł.. więc jeszcze szukamy.
Akcesoriów jest tyle, że aż strach coś wybieraćSanna lubi tę wiadomość