Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:) Ja ostatnie wymioty miałam przedwczoraj, wczoraj tylko mdłości i zgage. Niestety dokucza mi też refluks, ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Trzymajcie się:*
Patutka myślą jestem z Tobą:* daj znać jak się wszystko potoczyło o bądź dobrej myśli:*
-
Hej dziewczyny:) Ja ostatnie wymioty miałam przedwczoraj, wczoraj tylko mdłości i zgage. Niestety dokucza mi też refluks, ale mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. Trzymajcie się:*
Patutka myślą jestem z Tobą:* daj znać jak się wszystko potoczyło o bądź dobrej myśli:*
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Co do samochodów my mamy Opla corse z 2004 którym jeżdżę ja i Opla Vectre sedan z 2002 zagazowanego więc kolo zapasowe mamy w bagazniku i wózek już nie wejdzie. A w moim aucie jak wszystko wywalilo to może coś by do bagażnika weszlo
My też jeździmy vectra z gazem i niby bagażnik w sedanie spory ale to koło
Znajomi w podobnych sytuacjach wozili zapasówki do czasu aż pojawił się wózek właśnie
Ja juz z mdłościami się pożegnałam, za to wyszedł juz brzuszekMój mąż mówi że jest seksi
A'propo jak u was życie łóżkowe? Co lekarze zalecają? Mi w pierwszym trymestrze libido spadło do minusowych wartości ale teraz... Bym i bymZuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Milcia, ale fajna rączka dzidzi
Uważaj z paracetamolem w ciąży męskiej
Oldżi, kciukam za burzę mózgów nad imieniem dla maleństwa
Sanna, gratki z okazji wejścia w II trymestr
Ejrene, do rozgrzanego piekarnika się wkłada bezę
Renieczka, u mnie słabo z chęciami. Pamiętam, że w pierwszej ciąży też bym i bymwłaśnie w II i III trym. Teraz coś kiepsko z tym...
Sanna lubi tę wiadomość
-
panna truskawka wrote:Czy któraś z Was ma jeszcze mdłości czy tylko ja się jeszcze z tym męczę?
Nie martw się nie tylko Ty!
Mój pierwszy trymestr to dni wyjęte z życiorysu. Okropne mdłości, wymioty czasami po 20 razy na dobę,leciało buzią, nosem, momentami aż mnie przyduszało tak mną rzucało. Brałam czopki przez prawie miesiąc, sześć dni byłam w szpitalu i były chwile gdy klęczałam nad sedesem i jedyne co byłam w stanie powiedzieć to "Boże zlituj się nade mną". Jak słyszałam rady o imbirze i migdałach to myślałam sobie "co ty możesz wiedzieć o dolegliwościach jak 5 migdałów przynosi Ci ulgę!"
Od tygodnia jest lepiejNadal mam mdłości i czasami zwymiotuję, ale to już pikuś.
I na szczęście mimo Torecanu z Maleństwem wszystko ok. -
nick nieaktualnyU mnie mdłości też jeszcze czasem są, ale już prawie od tygodnia bez wymiotów i generalnie czuję się dużo lepiej - mam nadzieję, że już tak zostanie
szczególnie rano mam tyle energii, że mogłabym góry przenosić. Wieczorem już trochę gorzej, bo po 22 przysypiam, ale jeszcze niedawno kładłam się po 20, więc postęp jest
I strasznie ciągnie mnie do porządkowania, przekładania rzeczy z kąta w kąt, oglądania ubranek i mebli dla malucha - chyba zaczynam wić gniazdoZuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Och a ja tez ciagle sie mecze mialam troche spokoju bylo ok a teraz znowu to samo mdli mnie nie moge jesc bo jak patrze na jedzenie to masakre przezywam
Co do bym i bym to tez tak mam bardzo chce i sie ale ja jestem w gorszej sytuacji bo nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 14:25
[/url]
-
aleksja wrote:Kijanka , masz konia ?
ja jeżdżę konno od 10 latswoją klacz mam już piąty rok
ahh, ciężko jest nie jeździć tak długo , a jeszcze trochę przede mną hehe
Teraz trenuje mi ją znajoma
Tak wielką Siwą smoczyceKOchaną
Ja zrobiłam jej teraz 3 miesiące przerwy , na plecya tak to mam juniorkę która jeździ i którą będę przygotowywać pod Olimpiadę Młodzieży
Kijanka
-
Hej. Ja nawet mam ochote na przytulanki, nie narzekam. Chociaz czesto zasne zanim ta ochote zrealizuje
Co do mdlosci ja juz raczej ich nie mam, mam za to slabosc i jestem ciagle zmeczona
Dziewczyny a macie bol brzucha czasem? Ja mam dzisiaj takie klucia, nie sa jakies mocne ale sa. Zazwyczaj mnie boli jak na@ ale do tego juz sie przyzwyczailam.
Patutka odpoczywaj