X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Drogie,
    Ja też gratuluję udanych wizyt.
    Mnie dziś boli brzuch,wzięłam nospe,nie przechodzi - jak myślicie kiedy zacząć się martwić i wybrać do lekarza? Ti chyba dziś przez pracę - długo siedziałam. ...

Kasiulina lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagaga wrote:
    Dziewczyny Drogie,
    Ja też gratuluję udanych wizyt.
    Mnie dziś boli brzuch,wzięłam nospe,nie przechodzi - jak myślicie kiedy zacząć się martwić i wybrać do lekarza? Ti chyba dziś przez pracę - długo siedziałam. ...

Spokojnie. Ja też wczoraj siedziałam w pracy kilka godzin i jak w końcu wstałam to tak mnie zabolał że zgiełam się w pół, i to kilkukrotnie. Jak jesteś już w domu to płóż się wygodnie z wyciągniętymi nogami i odpoczywaj.

Gagaga lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene - dzięki. Leżę, mam nadzieje ze przejdzie :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• panna truskawka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    241rnsp.jpg
    Coś jakby na wieczór widać ;)

Zuzulka88, Gagaga, eve90, nowatorka, _analiza, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość

wff2tv73hpz3pa50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskawka - jaki super brzuch! :)

Ja o d przyjścia leżę, ale brzuch cały czas czuje - dziwne uczucie,jakby takie tępe pobolewanie i ciagniecie :(

• MirelS Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panna truskawka całkiem całkiem już widać brzusio:)
    Gagaga może już czas zluzować troszkę z tą pracą...? a może po prostu macica się rozciąga;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS -tak,zwolnić z praca to swoją drogą - od przyszłego tygodnia będę pracować więcej z domu.
    I mam nadzieje ze to macica bo takie dziwne to uczucie
    Spokojnego wieczoru Wam wszystkim

aisa lubi tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagaga ty wyluzuj z tymi 10 godzinami dziennie ;) a bolem sie nie przejmuj. Ja tez tak czasem mam taki bol tepy wlasnie i tez ramnie bolalo po pracy wlasnie. Poloz sie i zrelaksuj ;)

Patutka ja nie mam kataru ale krew mi z nosa leci tzn nie leci ale jak wydmucham nos to mam krew na chustce.

Gagaga lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się pochwalę brzuszkiem wieczorową porą :-D
    Tylko niestety walczyłam z telefonem i nie udało mi się odwrócić zdjęcia :-/
    http://oi66.tinypic.com/2zqbnzt.jpg

panna truskawka, aisa lubią tę wiadomość

860ij44jnlwgi45u.png
  • Zuzulka88 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka, ja też często mam krew na chusteczce. Podobno to normalne, a przynajmniej tak czytałam ;-)

860ij44jnlwgi45u.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Gagaga ty wyluzuj z tymi 10 godzinami dziennie ;) a bolem sie nie przejmuj. Ja tez tak czasem mam taki bol tepy wlasnie i tez ramnie bolalo po pracy wlasnie. Poloz sie i zrelaksuj ;)

Patutka ja nie mam kataru ale krew mi z nosa leci tzn nie leci ale jak wydmucham nos to mam krew na chustce.
    Problem w tym, ze ja jak wysmarcze nos to nie konczy sie na krwi na chusteczce a krwotoku z nosa i trochę mnie to niepokoi....

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Kasiulina Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też krew z nosa
    na porządku dziennym :)

l22nuay3rw9afu96.png
    2nn3s65g9yfjqtl3.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulina wrote:
    u mnie też krew z nosa
    na porządku dziennym :)
    Krwotok z nosa czy tylko na chusteczce?

2016 🩷

2020 🩵

• kama005 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey laski przepraszam za moją nieobecność. Gratuluję udanych wizyt. Mnie dzisiaj też brzuch pobolewał no już nie wiedziałam jak się usadzić na krześle... No kurde jakie to było wkurzające. Ale mam nadzieję że wszystko ok :)

Współczuję wam bardzo krwotoków z nosa...

Ja walczę dalej z moją skórą suchą podrażnioną i w wysypce. Ni to nóg ogolić bo zaraz będzie masakra, na rękach mega mnie wysypało. Pani dermatolog jak u niej byłam to troszku mnie olała tak więc radzę sobie na własną rękę. Kupiłam kolejny balsam i chyba strzał w 10tkę. :) Skóra na rękach wygląda o wiele lepiej. Wysypka o wiele mniejsza i mniej swędzi. Piję wapno dalej i liczę na poprawę jednak nie ma to jak radzić sobie samej :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisałam się dokulisty bo normalnie stweirdzam że chyba gorzej widzę... Masakra. Czas wyrobić ponownie okulary...

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 02:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2024, 15:32

2016 🩷

2020 🩵

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2016, 02:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze nie tylko ja nie śpię :) obudził mnie głód i musiałam wstać po twarożek. Brzuch nadal ciągnie, po no spie tylko z jednej strony -zobaczę rano,może dla pewności przedzwonię do lekarza. Jeszcze ciśnienie mam ultra niskie-95/60 :/

Co do wzroku w ciazy,podobno bywa tak ze się pogarsza -mi się na pewno szybciej oczy męczą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 02:57

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa, Smile - kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Zuzulka, fajnie już się brzuch ciążowo uwypuklił :)

Panna truskawka, od razu widać że ciążowy brzucho :)

Gagaga, jak sytuacja? Też mam takie ciśnienie z rana. Pije kawę po śniadaniu i dobrze się czuje. W nocy nie sprawdzaj ciśnienia ;) Dobrze że będziesz więcej pracować z domu.

Kama, na suchą skórę jak się u Jaśka pojawi dobrze działa balsam oilatum. Ale na dobry balsam chyba już trafiłaś. Do okulisty na pewno dobrze się wybrać.

Gagaga, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Problem w tym, ze ja jak wysmarcze nos to nie konczy sie na krwi na chusteczce a krwotoku z nosa i trochę mnie to niepokoi....

Może wzmocnij naczynka? Więcej marchewki :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Ja juz po sniadanku i leze bo nic mi sie nie chce. Wizytę mam o 13.40 wiec jeszcze troszkę.
    Kama powiedz czego używasz do smarowania bo ja tez mam strasznie sucha skore aż mnie swędzi.

‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ