Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gagaga wrote:Dziewczyny Drogie,
Ja też gratuluję udanych wizyt.
Mnie dziś boli brzuch,wzięłam nospe,nie przechodzi - jak myślicie kiedy zacząć się martwić i wybrać do lekarza? Ti chyba dziś przez pracę - długo siedziałam. ...
Spokojnie. Ja też wczoraj siedziałam w pracy kilka godzin i jak w końcu wstałam to tak mnie zabolał że zgiełam się w pół, i to kilkukrotnie. Jak jesteś już w domu to płóż się wygodnie z wyciągniętymi nogami i odpoczywaj.Gagaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gagaga ty wyluzuj z tymi 10 godzinami dziennie
a bolem sie nie przejmuj. Ja tez tak czasem mam taki bol tepy wlasnie i tez ramnie bolalo po pracy wlasnie. Poloz sie i zrelaksuj
Patutka ja nie mam kataru ale krew mi z nosa leci tzn nie leci ale jak wydmucham nos to mam krew na chustce.Gagaga lubi tę wiadomość
-
To i ja się pochwalę brzuszkiem wieczorową porą
Tylko niestety walczyłam z telefonem i nie udało mi się odwrócić zdjęcia
http://oi66.tinypic.com/2zqbnzt.jpgpanna truskawka, aisa lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Gagaga ty wyluzuj z tymi 10 godzinami dziennie
a bolem sie nie przejmuj. Ja tez tak czasem mam taki bol tepy wlasnie i tez ramnie bolalo po pracy wlasnie. Poloz sie i zrelaksuj
Patutka ja nie mam kataru ale krew mi z nosa leci tzn nie leci ale jak wydmucham nos to mam krew na chustce.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hey laski przepraszam za moją nieobecność. Gratuluję udanych wizyt. Mnie dzisiaj też brzuch pobolewał no już nie wiedziałam jak się usadzić na krześle... No kurde jakie to było wkurzające. Ale mam nadzieję że wszystko ok
Współczuję wam bardzo krwotoków z nosa...
Ja walczę dalej z moją skórą suchą podrażnioną i w wysypce. Ni to nóg ogolić bo zaraz będzie masakra, na rękach mega mnie wysypało. Pani dermatolog jak u niej byłam to troszku mnie olała tak więc radzę sobie na własną rękę. Kupiłam kolejny balsam i chyba strzał w 10tkę.Skóra na rękach wygląda o wiele lepiej. Wysypka o wiele mniejsza i mniej swędzi. Piję wapno dalej i liczę na poprawę jednak nie ma to jak radzić sobie samej
-
nick nieaktualnyWidzę ze nie tylko ja nie śpię
obudził mnie głód i musiałam wstać po twarożek. Brzuch nadal ciągnie, po no spie tylko z jednej strony -zobaczę rano,może dla pewności przedzwonię do lekarza. Jeszcze ciśnienie mam ultra niskie-95/60
Co do wzroku w ciazy,podobno bywa tak ze się pogarsza -mi się na pewno szybciej oczy męczą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 02:57
-
Nowa, Smile - kciuki za dzisiejsze wizyty
Zuzulka, fajnie już się brzuch ciążowo uwypuklił
Panna truskawka, od razu widać że ciążowy brzucho
Gagaga, jak sytuacja? Też mam takie ciśnienie z rana. Pije kawę po śniadaniu i dobrze się czuje. W nocy nie sprawdzaj ciśnieniaDobrze że będziesz więcej pracować z domu.
Kama, na suchą skórę jak się u Jaśka pojawi dobrze działa balsam oilatum. Ale na dobry balsam chyba już trafiłaś. Do okulisty na pewno dobrze się wybrać.Gagaga, Zuzulka88 lubią tę wiadomość