Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do bransoletek ja mam taką historię: moja bliska koleżanka jak zaszła w ciążę dostała od swojej siostry Lilou z czterolistną koniczynką a jak w listopadzie urodził się jej synuś to wygrawerowała na niej datę urodzenia i jak się dowiedziała, że jestem w ciąży to tez dostałam taka samą i mam jej koniecznie nie ściągać do końca ciąży jak ona
takze teraz to mój talizman
kot_bury, aisa, _analiza, Gagaga lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Przepraszam od razu na wstępie, że dosyć długo mnie nie było,ale ostatnio jestem zalatana i mam sporo na głowie.
Widzę,że mam na dzisiaj lekturę do przeczytaniastandardowo muszę Was nadrabiać
dam radę, biorę się za nadrabianie
Miłego dnia! -
Witam ja postawiłam na wózek camarelo figaro, no i zobaczymy jak w praktyce się sprawdzi, bo komentarzy jest wiele podzielonych, obecnie czekamy aż przyjdzie nasz kolor, bo chcieliśmy żeby był neutralny na przyszłość
albo dla siostry mojego M.
Wiele osób mówi ze moze za wcześnie ze jeszcze mogą wyjsc nowe modele, ale wózek kupuje nam mama M. i chce już, więc nie sprzeciwiamy sie :p -
Witam się sobotnio:) u mnie 3 dzień bez wymiotów i przyszły smaki na...SŁONE (a jestem z tych czekoladożerców raczej;) Wcinam od 3 dni kanapki z serem fetą albo sałatkę grecką bo aż mi ślinka cieknie jak pomyślę o słonym
kolejny mój smaczek to śledzie:D boję się jak odpowie wieczorem mój żołądek...
Do nas dziś przyjeżdżają przyjaciele, także lecę zrobić jakąś sałatkę
Wózek planuję kupować dopiero na wiosnę, teraz tylko oglądam sobie Wasze typy w necie;)
miłego popołudnia:)aisa lubi tę wiadomość
-
Hej Basia7777
Analiza, super prezent od męża! Ucztę a nie obiad musisz Mu zaserwować plus deser
Dunda, to może te przebarwienia na twarzy zwiastują dziewczynkę i to sławetne powiedzenie się sprawdzi
Nowatorka, też piękna bransoletka
Sloneczko, gratki piątego miesiąca
Gagaga, najważniejsze, że z dzieckiem ok a Ty jesteś spokojniejszaA teraz spokojniej z pracą i więcej odpoczynku!
Kotbury, pewnie mężu myśli że wózki są tańsze bo cen nie widział. Usadź Go przed kompem i włącz stronę jakiegoś sklepu albo lepiej zabierz Go do jakiegoś. Tam dopiero będzie miał palpitację serca
Eve90, w sumie fajnie mieć już zakup wózka za sobą, szkoda tylkko gwarancji która leci a wózek stoi i czeka na maleństwo.
MirelS, udanego popołudnia ze znajomymiJak organizm chce słone to trzeba mu dać
nowatorka, Gagaga lubią tę wiadomość
-
Moja propozycja - usunąć grupę. Gdy będzie potrzebna (zaczną pojawiać się linki do przydatnych stron, artykułów, pliki pdf z książkami itp) to wtedy założymy taką, której adres będzie wysyłany wiadomościami priv na belly tak żeby adres do niej nie był znany postronnym osobom.
-
Witajcie Dziewczyny:)my już po wizycie, wszystko w porządku:)będzie chłopczyk-możecie wpisać Pana Mikołaja u mnie:)
Basia7777 witaj, fajnie, że jesteś
Dziewczyny bardzo ładne bransoletki, ja dzisiaj dostałam mini paczuszkę po wizycie a tam : pielucha hehe:)
Przyjemnego wieczora:)
P.S. skusiłam się na oliwkę w żelu z ziaja.MartaT, aisa, nowatorka, basia7777, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
MartaT wrote:Ja mam codziennie rano,masakra. Wstaję wiecznie z zapchanym kulfonem
a co do krwawień z nosa to od kilku dni mam codziennie,ale dlatego,że mam anemie.
Ale teraz się rozchorowałam, że apap mi gorączki nie zbija....
Ja anemii nie mam ale od miesiąca codziennie przy smarkaniu krwawienie i wcale nie takie krótkie...
Masz może Martuś jakiś sposób?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Ja mam tak od świąt, było tylko rano i na wieczór...
Ale teraz się rozchorowałam, że apap mi gorączki nie zbija....
Ja anemii nie mam ale od miesiąca codziennie przy smarkaniu krwawienie i wcale nie takie krótkie...
Masz może Martuś jakiś sposób?
No najgorsze jest to,że właśnie nie mam
Może któraś z dziewczyn ma taki sam przypadek i ma na to sposób? -
MartaT wrote:No najgorsze jest to,że właśnie nie mam
Może któraś z dziewczyn ma taki sam przypadek i ma na to sposób?
Muszę się po coś ruszyć, bo dla mnie to tragedia...2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Na to samo pytanie na fb nikt Ci nie odpisał, na forum tylko ja.
Mojej propozycji nie chciałaś wziąć pod uwagę
UTAJNIŁAŚ w zamian grupę.
Po co zadawać pytanie jak się nie chce znać odpowiedzi ani usłyszeć innej opinii niż się samemu ma?!?!
Za jakiś czas pewnie znów zapytasz co zrobić z grupą bądź kto się nią zajmie. Nie oczekuj wtedy odpowiedzi bo i tak zrobisz co sama uważasz, jesteś adminem.
W tym temacie więcej nie chcę się wypowiadać. Chyba żadna z dziewczyn nie chcę bo nie ma odzewu.Kasiulina, Gagaga, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze na 90% bedzie Wiktor.ma okolo 170g i zakładal ręce na głowę.
Niestety moja pani doktor nie bedzie juz przyjmować w lesznie tylko w Poznaniu wiec raczej będę szukać nowego lekarza dodatkowo zalalam w aucie swoje zwolnienie i sie rozmoklo I teraz mam problem. Przez to troche stracilam humor Bo bede musiala cos zorganizowac.Zuzulka88, kot_bury, nowatorka, aisa lubią tę wiadomość
-
Hello ,
czytam Was regularnie ale nia miałam weny pisać, jakieś pare gorszych dni mnie dopadło,
ale czytałam na temat waszych dylematów dt wózków chciałam Was opisać dzisiejszą sytuacje którą miałam w sklepie,
jestem zdecydowana na wózek baby design lupo dzisiaj wchodzę do sklepu faktycznie cena zachęca, są dwa modele lupo i lupo exclusive pytam się pani jaka jest różnica, to mówi ze tylko wkładka w spacerówce pomyślałam na ok jak tylko wkładka to spoko dokupie sobie, nawet już policzyłam pieniądze ale pomyślałam sprawdze jak zapięcia itp. przed kupnem... co się okazało wózeki różni się znacznie !!! ma inną budkę dużo lepszą w spacerówce, wkładkę, inną torbę inne koła no przecież myślałam że wyjdę z siebie nienawidze jak mi ktoś ściemę wciska...!!!
Jutro jade do innego sklepu i kupie tam nie wracam... wrrrr
Kijanka
-
nowa! wrote:Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze na 90% bedzie Wiktor.ma okolo 170g i zakładal ręce na głowę.
Niestety moja pani doktor nie bedzie juz przyjmować w lesznie tylko w Poznaniu wiec raczej będę szukać nowego lekarza dodatkowo zalalam w aucie swoje zwolnienie i sie rozmoklo I teraz mam problem. Przez to troche stracilam humor Bo bede musiala cos zorganizowac.
Gratulacje!
Jeśli chodzi o ZUS zLA jeśli jest nie czytelne, to daj zna Pani dr jak najszybciej ponieważ lekarze muszą wysyłać pierwszą stronę do ZUS i potem może być problem a tak to wypisze nowe i będzie ok, ale pamiętaj żeby to zrobić szybko ponieważ druk można wystawić wstecznie tylko 3 dni..Kijanka
-
Gratulacje wizyt i że już znacie płeć maluszka.ja we wtorek wizyta u Gin to może dostaniemy skierowanko na USG i może się już dowiemy
Odebrałam Test Pappa wynik prawidłowy i bardzo małe ryzyko wad genetycznych wie cm estesmu happy.
Na temat fb się nie wypowiem bo nikt mi nie odpowiedział na pytanie o co z tym biega i jaka znowu grupa...kot_bury, nowatorka, aisa, Gagaga lubią tę wiadomość