Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ada89 wrote:ah zazdroszczę Wam, że już kupujecie coś dla dzieci
Ja chyba się wstrzymam z zakupami gdzieś do 7 miesiąca...
Nie chcę się spieszyć, bo obawy znowu wróciły. Po ostatniej wizycie i w końcu dwóch tygodniach bez stresu, dzisiaj rano zobaczyłam odrobinę krwi na papierze ;/
Mam nadżerkę i małego polipa i lekarz mówil, że może zakrwawić, zwłaszcza po stosunku (był 3 dni temu, nie wiem czy to ma coś wspólnego czy jak od tego to powinno byc od razu), ale tak naprawdę nigdy nie wiadomo ;/
Wizyte mam w poniedziałek, jak już nic się nie będzie działo to poczekam, ale jak jutro/pojutrze znowu coś zobacze to pedze do lekarza. Najgorsze, że w poradni do której chodze w każdy dzien przyjmuje inny lekarz. Zawsze chodze w poniedzialki a i tak przyjmuje dwóch na zmiane i nie chciałabym teraz znowu iśc do innego- trzeciego...
Aczkolwiek co do płomień jeżeli nie towarzyrzy przy tym ból to nie jest to nic takiego zagrażającego.
Co do krwawień jest podobnie.
Jeżeli masz nadżerkę, to już pewnie ze przyją naruszacie. Glowa do gory kochana.
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
chciałam wam się pochwalić własną głupotą, mianowicie dopiero teraz uświadomiłam sobie że przyzwyczajona do obcasów bezwiednie niezależnie od sytuacji wciągam brzuch! dopiero teraz dotarło do mnie że go mam ^^ i to taki że stóp nie widzę
zupełnie nie wiem jak mogłam to przeoczyć...
https://picasaweb.google.com/112434118228377050741/2Lutego2016?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLT0k_m3xLX6vwE&feat=directlinkWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:10
Ejrene, aisa, eve90, jusella, mamuśka1, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
ada89 wrote:Mam nadzieję, że to tylko ta nadżerka... Bedzie mi sie dłużyć do poniedziałku, do wizyty...
eh chyba pozostanie mi wstrzemięźliwość do konca ciazyada89 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
U nas był najpierw kocyk, potem śpiworki a jak miał 14 miesięcy to przeszliśmy na kołderkę. Lubi się nią przykrywać (podpatrzył w książce "Obrazki dla maluchów - ciało". Tam jest dziewczynka przykryta kołdrą, ma zamknięte oczy, leży na poduszce i tuli misia
On teraz robi podobny rytuał przed snem
My mamy od początku kokos-gryka. Nic się złego z nim nie dzieje. Trzeba by chyba go całkiem zalać i nie wietrzyć żeby się tam robaki pojawiły.
Lepszego samopoczucia życzę tym źle czujących sięMaka, Ejrene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po. Z dzieciątkiem wszystko w porzadku, mierzymy 10 cm CRL do dupki
wiek z usg jak zwykle starsze, +/- 16t4d. Serducho pika, pępowinia pompuje;)
No i będzie Aleksander na 85%możecie nas we wpisie uaktualnić
na potwierdzenie tej tezy mamy zdjątko:
Dr powiedziała ze jest cień szansy ze jednak będzie z tego dziewczynka bo łechtaczka czasem lubi jeszcze tak wyglądać ale ona widzi juz siusiaka;)
Czyli po pierwsze - sprawdziły się moje gusła, bo nie mogliśmy wybrać imienia dla dziewczynki; poza tym chiński kalendarz tez przewidywał chłopca;)
Maz się śmieje ze teraz musi boisko wybudować dla syna:D
Zobaczymy czy się potwierdzi na połówkowych, musze zadzwonić i się umowic:)
Ada - zobaczysz czas zleci do wizyty,jeśli nie ma boli to nie ma bezpośredniej przyczyny do obaw.
Telashe- super ze odkryłaś brzuch :pp
Gagaga, aisa, MirelS, kot_bury, Telashe, mamuśka1, Zuzulka88, Ejrene, majeczka87 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiejsze zdobyczez 1 obrazka wszystko praktycznie z metką.
No i kupilam okolo 5 par spodenek dla chłopca i z 5 par dla dziewczynki ale zdjęcie nie chce się dodać
Tak więc teraz czekam jeszcze na to co mam dostać ^^jusella, Gagaga, kot_bury, mamuśka1, Zuzulka88, nowatorka lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Quote:Co do łóżeczka, to nam właśnie przywożą dziś wieczorem. Nie planowaliśmy tak wczesnego zakupu, ale przysłowiowo "trafiło się" i żal byłoby nie wziąć.
Kupiliśmy okrągłe, na kółkach, rozkładane po 6 miesiąca na większe. Mam nadzieje, że podzielę entuzjazm innych mam, które mają te łożeczka i tak pisały, że takie super
A możesz proszę napisać jakie to dokładnie łóżeczko? Marka albo podeślij linka. Bardzo mi się podobają takie okrągłe łóżeczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 21:38
17.07.2016
-
nick nieaktualnynowa! wrote:Gagaga rozumiem co czujesz poniewaz rowniez staram sie uporac z przeziebieniem co chwile smarkam, kicham I czasami kaszle I martwie sie co z obywatelem mojego brzucha ale chyba jutro podjade do lekarza zeby mnie osluchal.
Zdrowiej! I daj znać, jeśli pójdziesz sprawdzić co u Pasażera (jak mówi mój lekarz)-na pewno wszystko ok:) -
Analiza, gratuluję udanej wizyty
Nam zupełnie nie idzie wybranie imienia dla chłopca i kalendarz chiński wskazuje na dziewczynkę to może dziewczynka będzie
Boiska tak od razu mąż nie musi budować, na początek wystarczy jakiś fajny samochodzik
Gagaga, nie przejmuj się przeziębieniem. Nie takie choróbska zdarzają się w ciąży a dzieciątkom nic nie robią. Ale taka niemoc potrafi rozwalić. Wydobrzejesz i wróci lepsze samopoczucieGagaga, _analiza, kot_bury lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny