Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja cierpie na bezsennosc ostatnio wiec nadrabiam zaleglosci
mam mase rzeczy na glowie teraz i nawet nie mam kiedy napisac... ale w pracy mam juz zastepstwo i teraz l4 wiec bedzie troche lepiej z czasem
pozostal jeszcze tylko ambitny plan napisac mgr ale nie mam weny zeby sie do tego zabrac chwilowo...
ostatnio jakies zle mysli kraza mi po glowie i jeszcze moja kochana siostrzyczka mnie dobila mowiac ze cos jest nie tak bo jeszcze nie widac u mnie brzucha... ( sama tez jest w ciazy tylko termin ma na poczatek wrzesnia i wkreca mi ze juz czuje ruchy ale osobiscie nie wiem czy to mozliwe tak szybko co do brzucha oczywiscie tez ciagle podkresla ze u niej juz tak mega widac ) ale juz niedlugo mam kolejna wizyte u ginekologa wiec mam nadzieje ze zobacze malenstwo i sie uspokoje
Ostatnio strasznie meczy mnie tez zgaga moze ktoras ma na to ustroństwo jakis genialny sposob?? Bo jak tak dalej pojdzie to wyrwe sobie przelyk
Telashe sliczne buciki tez bym chciala umiec takie zrobicaisa lubi tę wiadomość
-
Ninja, ja mam termin na wrzesien i absolutnie nie czuje ruchow. W pierwszej ciazy ruchy czasem pojawiaja sie dopiero jak zbliza sie 25 tydzien. W kolejnych ciazach niektore kobietki czuja ruchy juz w 16 tygodniu, ale to maly odsetek, wiekszosc po 20-tym. W ogole kazda kobieta jest inna, ale medyczne zrodla sa jednoznaczne, ze to moze byc 25 tydzien. Wiec sie zrelaksuj.
Co do brzucha to moze jestes lepiej wysportowana niz siostra? Kobiety w rozwinietymi miesniami brzucha maja plaski brzuch znacznie dluzej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 01:07
aisa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim
ja po bezsennej nocy postanowilam pojechac mężowi po pączusie do pracy i elasnie czekam ze słodkim sniadankiem i herbatką aż wstanie
)
A co do gadanie siostry niby wiem ze nie ma sie czym przejmowac ale to czasem strasznie wkurza i demotywuje szczegolnie jak najda gorsze mysliaisa, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Pamiętajcie żeby najeść się pączusiów do woli, niech nasze maluchy też mają słodki dzień i urodzą się słodkie i okrągłe jak pączki
Nowatorka jak samopoczucie?alexxx, mamuśka1, aisa, Smile, eve90, stokrotka2013, jusella lubią tę wiadomość
-
Hej. Obudzilam sie z paralizujacym strachem. Jestem sama i brzuch mnie troszeczke kreci i zbiera mi sie na wizyte w kibelku. Nie boli mnie mocno, nawet nie wiem czy nazwac to bolem ale ja juz panikuje i nie umiem sie uspokoic. Boje sie powtorki z wczoraj. Zaraz mnie zacznie bolec od stresu
-
Hej
Gagura, fajnie się wózek prezentuje
Telashe, masz talent kobieto, podziwiam!!
Alexxx, to studia prawnicze a nie medyczne w kierunku patomorfologia? Rzekłbym bleale zapewne są to całkiem ciekawe rzeczy
Kot_bury, najważniejsze że z dzidzią wszystko okLekarze różnie mają z podejściem do pacjentów..
Kijanka, fajnie że masz przypływ energiiteż pozdrawiam
-
Ninja, z jakiej dziedziny praca mgr? Musisz chyba ograniczyć rozmowy ze swoją siostrą bo trochę plecie
ani brzucha nie musisz jeszcze mieć jak bania ani czuć ruchów. Ona z terminem na wrzesień na 100% ich nie czuje.
Mi na zgage pomagało mleko chłodne i migdały, ale to pod koniec ciąży wystąpiło. Można chyba też reenie w ciąży ale to musisz dopytać.
Dopisek: lepiej teraz się zbierz do pracy mgr bo potem szał zakupów, planowanie wyprawki itp. Poza tym im starsza ciąża tym większe kłopoty z koncentracją więc lepiej się teraz zmusić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:10
kot_bury lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Hej. Obudzilam sie z paralizujacym strachem. Jestem sama i brzuch mnie troszeczke kreci i zbiera mi sie na wizyte w kibelku. Nie boli mnie mocno, nawet nie wiem czy nazwac to bolem ale ja juz panikuje i nie umiem sie uspokoic. Boje sie powtorki z wczoraj. Zaraz mnie zacznie bolec od stresu
-
Aisa tak, prawnicze
wybór tematu z zamiłowania do medycyny sądowej oraz rocznych praktyk w prokuraturze, gdzie spędziłam dużo, duużo godzin na wizjach lokalnych, oględzinach, w prosektorium. Temat wybrałam na początku 4 roku, promotor świetny no i zaczęłam pisać pracę. Chciałam iść na aplikację prokuratorską więc temat idealny
ale moje priorytety się zmieniły, a promotora zmieniać nie chciałam na innego..znów wybierać temat od nowa, pisać plan itp..za duzo zachodu
aisa lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Analiza, jak węzły i ucho? Pisałam wczoraj o amolu i olejku kamforowym, próbowałaś?
Alexxx, czyli trochę fuj było ale studia prawniczeNie będziesz chciała teraz iść na aplikacje prokuratorską? Promotor to połowa sukcesu, jak się ma dobrego to trzymać i nie puszczać
alexxx lubi tę wiadomość
-
olcia_2209 wrote:Witam w tłusty czwartek
Wczoraj kupiliśmy wózek.. Była bardzo dobra cena, szkoda było nie wziąć.. I cieszę się, że ten wybór już za nami:)
Aisa, kompletna racjaa wiesz że na koncentrację i kłopoty z pamięcią są badania naukowe, które wyjaśniają przyczynę? mózg ciężarnej i młodej matki do mw 6m-ca życia malucha się kurczy nawet do 7%
Alexx, temat jest absolutnie intrygującyalexxx, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Nie chce iść na aplikację prokuratorską ze względu na to, że teraz sytuacja prawna prokuratorów jest zachwiana. PIS chce wprowadzić kolejną nowelizację a raczej znów powrócić do poprzedniego stanu prawnego. Najpierw taki system, teraz znów ten..szkoły nie nadążą aplikantów nauczyć tego. Poza tym tak szczerze to ciężko jest pogodzić pracę prokuratora z życiem rodzinnym. Widziałam to po kobietach tam pracujących
Dlatego wybrałam inną aplikację, nudną jak flaki z olejem no ale męczyłam się 5 lat, dużo nauki, dużo wyrzeczeń, zobaczymy jak to będzie
Tak temat jest dość intrygującyaisa lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel