X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze cenne uwagi dotyczące tego boskiego quinny. Wezmę napewno pod uwagę :-)
    Gdzie można taki dostać za 2700? Toż to niezła promocja jest :-)

ckaik0s3070dl07t.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka jaki wózek kuoujecie?;)

• gagura Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny , własnie tak mi się wydawało ze w smyku 62 jakieś mniejsze :) w którym tygodniu wybieracie sie do szkoły rodzenia ??

aisa lubi tę wiadomość

2nn3vfxm27gc46dm.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    A co sądzicie o wózkach Tutek Grander? pytam,bo jest u mnie w komisie używany, 3w1 za 700 zł i się zastanawiam,bo wygląda jak nowy, ładnie się prezentuje i taki szary kolor akurat jak bym chciała;)
    Cena bardzo dobra jeśli stan jak nowy. Iloletni jest? Bo fotelik nie powinien mieć więcej niż 4 lata.
    Luknęłam na necie, wygląd ciekawy ale opinie ma różne...

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    Patutka jaki wózek kuoujecie?;)
    http://www.smyk.com/babysafe-venezia-classic-wozek-wielofunkcyjny-skora-podwozie-lakierowane-biale-white-blue,p1075774999,swiat-niemowlaka-p
    :-)

mamuśka1, kot_bury lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa nie mam pojęcia ile ma lat. Na stary nie wyglądał.Przejadę się tam chyba w sobotę z mężem i dokładnie popytamy i ocenimy. Ja tak na opinie internetowe średnio patrzę,bo różni są ludzie i różnie też szanują rzeczy:)

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    http://www.smyk.com/babysafe-venezia-classic-wozek-wielofunkcyjny-skora-podwozie-lakierowane-biale-white-blue,p1075774999,swiat-niemowlaka-p
    :-)

piękny!:D

• aisa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    Aisa nie mam pojęcia ile ma lat. Na stary nie wyglądał.Przejadę się tam chyba w sobotę z mężem i dokładnie popytamy i ocenimy. Ja tak na opinie internetowe średnio patrzę,bo różni są ludzie i różnie też szanują rzeczy:)
    Z tego co tak na szybko w necie luknęłam to do stelaża największe zastrzeżenia są - to sprawdźcie to najbardziej. Różnie ludzie piszą, ale popatrzeć co się im najczęściej psuje warto ;) i w komisie na to zwrócić uwagę :)
    Wiek samego wózka nie jest taki ważny co fotelika, ale jeśli kupicie całość za 700zł to spokojnie możecie kupić nowy fotelik :)
    Powodzenia w sobotę i dobrze go "wymacajcie" przed kupieniem ;D :)

MirelS lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    piękny!:D
    Tez się zakochałam ;-) ale znalazłam 250 zl taniej w sklepie stacjonarnym i musimy go mieć :-P

MirelS lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• MirelS Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aisa za rady,bo ja jeszcze kompletnie zielona w tym temacie jestem :D

aisa lubi tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagura, nie pomogę w temacie szkół rodzenia...

Patutka, wózek wygląda fajnie, trochę podobny do Emmaljungi. Tylko białe podwozie i koła mogą być z deczka niepraktyczne i się szybko brudzić...

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa- Wiem, moze byc upierdliwe my kupujemy generalnie w granacie ale bile dodatki ma takie same.
    Siostra miała białe kółka i nie wyglądało to strasznie, no a co z podwoziem zobaczymy w praniu :-P
    Najwyżej będę się miała czym bawić :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 16:21

2016 🩷

2020 🩵

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS według mnie opinie warto poczytać ale swój rozum trzeba mieć bo wiadomo że każdemu się nie dogodzi :)

Ja wiem że na pewno mojy wózek musi mieć skrętne koła.

aisa lubi tę wiadomość

atdc15nmjt4tk663.png
  • gagura Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już nasz wózek mamy w domu była taka promocyjna cena ze nie mogliśmy sie oprzeć ;P

2nn3vfxm27gc46dm.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka ja jak lezalam na ostrym dyżurze to płakałam tylko, krew też była żywego koloru jak z rany, po tym zastrzyku lekarka powiedziała ze robimy wszystko co się da, a pani ma teraz odpoczywać dużo i żadnych wyjść ani większych wysiłków, dodatkowo jak pokazywała ze serduszko bije powiedziała ze dzidzia bardzo walczy i uparla się zebt być tu z nami, kazała mi isc na tydzień zwolnienia, ale już po tym poszłam do swojej gin i od tamtej pory jestem na zwolnieniu ale też dlatego że moja ciaza od początku była zagrożona a moja praca w ciazy odpada, ale na ostatniej wizycie gin powiedziała ze w końcu "wyszlysmy na prostą"
    Myślę że musisz odpoczywać i nie martwić sie, chociaż wiem że to trudne, bo ja sama byłam w szoku i się bałam o wszystko po tym :(

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gagura wrote:
    My już nasz wózek mamy w domu była taka promocyjna cena ze nie mogliśmy sie oprzeć ;P

Dawaj fotę :)

atdc15nmjt4tk663.png
  • eve90 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa dziewczyny dzisiejsze zakupy mega udane z stwierdzam ze jak zacznę czesciej chodzić na łowy to nie ubiore w większość tych rzeczy maluszka mego :p Ale kupiłam mu super body, spioszki, jeansy i koszule, teraz to kawaler pełna parą będzie :)
    Teraz ruszam do smyka po spiworek!
    Ahoj! :)

jusella, Ejrene, aisa, kot_bury, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gagura wrote:
    dzięki dziewczyny , własnie tak mi się wydawało ze w smyku 62 jakieś mniejsze :) w którym tygodniu wybieracie sie do szkoły rodzenia ??

W tym tygodniu zapisałam się do szkoły rodzenia i zaczynam od 10 maja czyli w 31 - 32 tygodniu

• eve90 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gagura, ja zapisuję się u siebie w mieście do darmowej szkoły rodzenia i jak dzwonilam to pani powiedziała zeby przyjść w 21 tygodniu ciąży i się zapisać i od wtedy zacznę chodzic

majeczka87 lubi tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • gagura Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety nie umiem dodać zdjęcia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:12

2nn3vfxm27gc46dm.png
‹‹ 397 398 399 400 401 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ