Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MirelS wrote:A co sądzicie o wózkach Tutek Grander? pytam,bo jest u mnie w komisie używany, 3w1 za 700 zł i się zastanawiam,bo wygląda jak nowy, ładnie się prezentuje i taki szary kolor akurat jak bym chciała;)
Luknęłam na necie, wygląd ciekawy ale opinie ma różne... -
MirelS wrote:Patutka jaki wózek kuoujecie?
mamuśka1, kot_bury lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
MirelS wrote:Aisa nie mam pojęcia ile ma lat. Na stary nie wyglądał.Przejadę się tam chyba w sobotę z mężem i dokładnie popytamy i ocenimy. Ja tak na opinie internetowe średnio patrzę,bo różni są ludzie i różnie też szanują rzeczy:)
i w komisie na to zwrócić uwagę
Wiek samego wózka nie jest taki ważny co fotelika, ale jeśli kupicie całość za 700zł to spokojnie możecie kupić nowy fotelik
Powodzenia w sobotę i dobrze go "wymacajcie" przed kupieniemMirelS lubi tę wiadomość
-
aisa- Wiem, moze byc upierdliwe my kupujemy generalnie w granacie ale bile dodatki ma takie same.
Siostra miała białe kółka i nie wyglądało to strasznie, no a co z podwoziem zobaczymy w praniu
Najwyżej będę się miała czym bawićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 16:21
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Nowatorka ja jak lezalam na ostrym dyżurze to płakałam tylko, krew też była żywego koloru jak z rany, po tym zastrzyku lekarka powiedziała ze robimy wszystko co się da, a pani ma teraz odpoczywać dużo i żadnych wyjść ani większych wysiłków, dodatkowo jak pokazywała ze serduszko bije powiedziała ze dzidzia bardzo walczy i uparla się zebt być tu z nami, kazała mi isc na tydzień zwolnienia, ale już po tym poszłam do swojej gin i od tamtej pory jestem na zwolnieniu ale też dlatego że moja ciaza od początku była zagrożona a moja praca w ciazy odpada, ale na ostatniej wizycie gin powiedziała ze w końcu "wyszlysmy na prostą"
Myślę że musisz odpoczywać i nie martwić sie, chociaż wiem że to trudne, bo ja sama byłam w szoku i się bałam o wszystko po tymjusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Aaaa dziewczyny dzisiejsze zakupy mega udane z stwierdzam ze jak zacznę czesciej chodzić na łowy to nie ubiore w większość tych rzeczy maluszka mego :p Ale kupiłam mu super body, spioszki, jeansy i koszule, teraz to kawaler pełna parą będzie
Teraz ruszam do smyka po spiworek!
Ahoj!jusella, Ejrene, aisa, kot_bury, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość