Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamuśka1 wrote:Wejdź na pokazywarka.pl tam dodaj zdjęcie i wyskoczy ci link do wklejenia tutaj
Dziękuję
niestety zdjęcie nie oddaje koloru ,ale jest taki jak na drugim zdjeciu
Mam nadzieje że sprawdzi się na wieś i nie koniecznie płaskie nawierzchnie
http://static.pokazywarka.pl/i/6296880/203821/img-20160203-170300-burst001-cover.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6296880/564538/tako.jpgEjrene, aisa, Maka, mamuśka1, kot_bury, stokrotka2013, _analiza, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Boję się jasnego, że będzie się bardzo brudził. No ale ja nie jestem zbyt uważna
Mój będzie szary.
Od wczoraj głaszczę brzuszek i wywołuję siusiaka u dzidzi
Ja też sie długo zastanawialam czy nie za jasny ale uznałam że wszystko bardzo ladnie sie ściaga do prania i może damy radę a spacerówka ma wiecej ciemnego.
Ja też głaszczę brzuch bo mały strasznie szalejemamuśka1 lubi tę wiadomość
-
gagura wrote:Ja też sie długo zastanawialam czy nie za jasny ale uznałam że wszystko bardzo ladnie sie ściaga do prania i może damy radę a spacerówka ma wiecej ciemnego.
Ja też głaszczę brzuch bo mały strasznie szalejecudny
a ja uszyłam buciki i skończyłam obraz
gagura, Ejrene, Maka, eve90, mamuśka1, aisa, kot_bury, jusella, Ana32, Agaax, _analiza, Naditta, izulala, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
nick nieaktualnyolcia_2209 wrote:Co do mocniejszego owłosienia na całym ciele plus na brzuchu - gdzieś wyczytałam, że to oznaka, że w organizmie kobiety pojawił się testosteron, co oznacza, że będzie synek
nam jeszcze nawet nie próbowali zgadywać, chociaż cały czas mam wrażenie, że dziewczynka. Niby kobieca intuicja w tym względzie sprawdza się w 70%, więc na razie żadnych jednoznacznie dziewczęcych rzeczy nie kupuję
gagura wrote:jakie rozmiar ubranek kupujecie dla noworodka 56 czy 62??nie jesteśmy wysocy (165 i 175), chociaż w sumie moi dziadkowie też nie, a jednak trafił się im pięciokilowy synek-gigant.
gagura wrote:w którym tygodniu wybieracie sie do szkoły rodzenia ??
Patutka, cudny wózek, ten kolor!
Mam mieszane wrażenia po tej wizycie. Od wejścia usłyszałam: no, w 15 tygodniu to właściwie nie mamy co badać... musiałam niezbyt szczęśliwie wyglądać, bo ostatecznie westchnął i zaprosił na samolot i usg. Wiele się w sumie nie dowiedziałam, na początku USG ustawił monitor tak, że nic nie było widać, więc spytałam, czy wszystko w porządku, a on: "no, płód żyje". Gdybym nie leżała, to bym padła. No, ale na koniec popatrzyłam chwileczkę na malucha, rozrabiało jak nie wiem, wierzgało nogami, pomachało mi łapką. Dla takich piętnastu sekund zniosę niefajnego lekarza
Zdjęcie, jak to się wyraził, "na pamiątkę" dostałam boskie - na jednym jest tylko miniaturka malucha i wielki wykres bicia serca, a na drugim zbliżenie na... szyjkę. Świetne do albumu, szczególnie ta szyjkaale w powiększeniu coś widać - jak Młode już trenuje słowiański przykuc
Grunt, że wszystko ok, liczyłam na to usg dzisiaj, ale myślałam, że go jednak nie zrobi i mam zaklepane prywatne na poniedziałek - tam jakoś lekarz zawsze jest w humorze i nie wali głupimi tekstamiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 19:17
mamuśka1, alexxx, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Telashe piękny obraz ! Normalnie szok ;O gratuluję, naprawdę, zbieram szczękę z podłogi.
Dziewczyny, mój temat pracy to Otwarcie zwłok, ekshumacja oraz eksperyment procesowy na gruncie ustawy z 1 lipca 2015 oraz zmianami w 2016 roku. A dziedzina to postępowanie karnemam dość serio, jeszcze drukarka mi się psuje
Patutka, wózek cudny:*
Wozek Quinny za 2700 mozna nabyc w Rzeszowie, promocja trwa chyba do marcajutro jadę do jeszcze jednego sklepu i tez zapytam o Quinny ciekawe czy tam powiedzą to samo
aisa lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Telashe cudowny obraz!
Kot bury - chociaż wiesz, że wszystko ok i dzidzie pooglądalas:) Ja w 15 tygodniu nawet prywatnie zdjęcia nie dostałam i wiele się nie dowiedziałam...
Ja mam blisko do Rzeszowa ale nie dałabym 3 tys. za wózek, taka promocja mnie nie ratuje:D -
Hello,
ja w wirze pracy czytam Was regularnie ale nie mam kiedy pisać
Gagura piękny wózek
Ja dzisiaj wpadłam do Maxi COsi sklepu firmowego i bardzo pozytywnie sie zaskoczyłam, gdyby ta gondola była troche wyżej ( jestem wysoka), ale za to okazało się że koleżanka męża chce taki wózek sprzedać więc może nam się uda coś w promocyjnej cenie kupić. Ale za to widziałam nareszcie fajne łóżeczka bo tak to mi się nic nie podobało...
Generalnie mam mnóstwo energii, i chyba powoli zaczynam czuć bobo ( mam łożysko na przedniej ścianie) więc Wam taaaak zazdroszcze jak piszecie że już czujecie kopniaki, ja musze jeszcze czekać..
pozdrawiam Was cieplutko
Miłego wieczorkuaisa lubi tę wiadomość
Kijanka
-
Ana32 wrote:Telashe zajmujesz sie malarstwem zawodowo, czy to tylko hobby;)?
wrzucam z opóźnieniem, bo wcześniej miałam internet na kartki... -.-
MirelS, Maka, kijanka_88, kot_bury, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Patutka dzieki ze pytasz. Czuje sie ok ale psychicznie troche podlamana. Na szczescie juz nie krwawie.
Pocieszam sie jak czuje ruchy. Mala znowu sie obudzila i wywija.fajnie ja juz czuc
A u ciebie wszystko ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 23:35
majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość