Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile ale cos w tym musi by..... u mnie tesciowa powiedziala mi ze jestem w ciazy jakis tydzien po tym jak test zrobilam hehehe tez sie zastanawialam jak ona to zauwazyla, a jak sie zapytala to wlasnie powiedziala ze po twarzy widac hehehe.... chcialam sprawdzic czyy plec tez rozpozna no ale powiedziala ze nie wie ehhh
aisa lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ja w srode bylam pochodzic po sklepach zobaczyc wszystko na zywo no i oczywiscie sie nie powstrzymalam i zrobilam pierwsze malutkie zakupy dla naszego maluszka
jest tyle wspanialych rzeczy ale nie chcialam jeszcze szalec.... Jutro mam polowkowewiec jak sie potwierdzi plec zaczne kompletowac wyprawke
aisa, kot_bury, Sanna, mamuśka1, kama005, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
ona2012 wrote:Ja jak chodzę na wizyty na NFZ to przed każdą wizytą mam spotkanie z położną. A po 20 tygodniu położne u mnie w przychodni prowadzą też edukacje.
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Wiola90 wrote:Orientujesz się czy trzeba prowadzić ciążę w tej przychodni żeby w tym uczestniczyć? U lekarza prowadzącego nie mam położnej i tak się zastanawiała czy po 20 tyg mogłabym na Kleeberga tylko do położnej chodzić?
zwróć tylko uwagę żeby mieć blisko domu, bo wtedy możesz poprosić położną po porodzie żeby przyjechała, choćby pomóc z pierwszą kąpielą
jak jest przychodnia daleko to często nie ma takiej możliwości.
Pamiętaj że w Polsce nie ma rejonizacji, więc nie daj sobie wmówić że jesteś z poza okręgu przychodniaisa lubi tę wiadomość
Sergiusz
-
hej dziewczyny:) widzę, że zakupy pełną parą! współczuję upierdliwych teściowych... zwłaszcza Tobie Patutka - jak mogła Twoją mamę tak dołować;/ okropny babsztyl musi z niej być;/ Ja na swoją nawet nie narzekam, też ma swoje poglądy rodem ze średniowiecza czasami,ale miła z niej kobieta:)
Ja też przed każdą wizytą u lekarza idę do położnej się zważyć, zmierzyć ciśnienie i uzupełnić kartę ciąży. Mogę też się tam zapisać do darmowej szkoły rodzenia;)
Ejrene ja też czekam do połówkowych na jakieś wieści o płci.Na razie lekarze nic nie chcieli mówić...Musimy być cierpliwe;) Ważne, że wszystko ok:)
Mnie dziś strasznie męczy żołądek, jakby mi coś wierciło w nim dziurę;/ zero ochoty na pączusie, bo pewnie będzie jeszcze gorzej;/ -
Witam się i ja w tym tłustym dniu. Jeżeli chodzi o teściowa to się nie wypowiem... Szkoda nerwów. Energia dzisiaj była, od rana porządki mnie zajmowały, natomiast jak zaczęłam robić obiad zaczęły się schody..
słabo mi się zrobiło i teraz odpoczywam.
-
wybierasz dodaj zdjecie, potem wybierz zdjecie z komputera, zznaczasz bez ograniczen wiekowych, dajesz zapisz,i jak zdjecie skonczy sie dodawac to tam gdzie jest rodzaj kodow wybierz fora dyskusyjne i ponizej jest link kopiujesz go i wklejasz tutaj
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Telashe wrote:a ja mam pytanie, mam dziwne odczucia, coś jakby mi się w brzuchu mieszało co jakiś czas, jakby zbyt intensywnie mieszana zupa w garnku... Zdarzyło mi się kilka razy randomowo. Miała któraś z was podobnie?
Ja coś takiego miewam od dosłownie kilku dni. Tylko bardziej porównuje to do mięśnia który drga z braku magnezu, mam coś takiego tylko w brzuchu w środku. Wydaje mi się, że to mogą być pierwsze ruchy, aczkolwiek pewności nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:27
17.07.2016