Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Któraś tu wspominała o bezczelnej teściowej? Przed chwilą dzwoniła do męża i dowiedziałam się,że nie potrafię się dla dziecka poświęcić nawet bo nie słucham (nie lubię) muzyki klasycznej. A jak już tak bardzo nie chce to słuchawki na brzuch i niech wnusio słucha..
-
Ehh współczuję. Ja to słyszę uważaj na siebie od teściowej
Spróbuję was nadrobić ale nie ręczne. Mam doła bo w pracy wyrobili mi taką opinię że ok... z Mężem się coś nie mogłam dogadać... Nie miałam nawet ochoty forów odpalac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 17:48
-
No ja juz na początku małżeństwa usłyszałam że przy dziecku nie będzie bo ona już dość dzieci wychowała- uwaga aż 2.. Poza tym nigdy w życiu nie pracowała a wymeczona życiem jakby tyranem pracy była.. I ciągle słyszę "bo ona się w swoim życiu tyle siatek z zakupami natargala" - współczuję, mi zakupy same do domu przychodzą.
-
Maka wrote:Któraś tu wspominała o bezczelnej teściowej? Przed chwilą dzwoniła do męża i dowiedziałam się,że nie potrafię się dla dziecka poświęcić nawet bo nie słucham (nie lubię) muzyki klasycznej. A jak już tak bardzo nie chce to słuchawki na brzuch i niech wnusio słucha..
nasza też ma ten problem szczególnie że oboje z mężem wolimy naprawdę mocne, ciężkie brzmieniaSergiusz
-
Milcia zdrówka!!!
Gagura ładny fajny wózek
Ejrene to tylko czekać na potwierdzenie płci teraz.
My kolejne USG dopiero ok 23 lutego... Jeju ileż to jeszcze Czekać. Ciągle czuje jakby mi się coś wiercilo w dole brzucha a d zmiaj to miałam wrażenie jakby tam coś podskoczylo i chyba dostałam kopniaczka którego poczułam... Tak z ranaEjrene, aisa, eve90 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:My kolejne USG dopiero ok 23 lutego... Jeju ileż to jeszcze Czekać. Ciągle czuje jakby mi się coś wiercilo w dole brzucha a d zmiaj to miałam wrażenie jakby tam coś podskoczylo i chyba dostałam kopniaczka którego poczułam... Tak z rana
Sergiusz
-
gagura wrote:dziewczyny ćwiczycie w ciąży, polecacie jakieś fajne zestawy??
myślę czy nie iść na zajęcia dla kobiet w ciąży- jest taki fajny fitness u nas dedykowany dla ciężarówek
na co dzień też wykonuję randomowe ćwiczenia jogi, znajdę kanał na YT to mogę podrzucić. Baaardzo rozluźnia mięśnie i wycisza. To jest yoga z adrienne chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:04
Ejrene lubi tę wiadomość
Sergiusz
-
Kama, nie ma to jak "sympatyczni" ludzie w pracy... Ich olej, ale z mężem popracujcie nad dobrymi relacjami. Po pojawieniu się dziecka sytuacji stresowych będzie więcej więc warto żeby teraz było ok
Telashe, "zaraz" i Ty poczujesz
Maka, Mozarta ponoć warto słuchać, są jakieś badania nawet na ten tematale teściowej współczuje... Lekko Ci z nią nie będzie...
Plus mieszkania za granicą, bardzo rzadkie spotkania z teściowąA tak serio moja jest spoko.
Gagura, ja nie ćwiczę, ale słyszałam że Angelika Pióro ma fajne ćwiczenia dla ciężarnych. Są na youtube -
Cześć dziewczyny
.
Daaaaawno mnie tu nie było. Ale dziś przyszłam się zameldować po usg. Lekarz powiedział że na 99% dziewczynka. Będziemy mieli Anielkę ♡
Postaram się być już na bieżąco. Obiecujemamuśka1, eve90, kama005, aisa, Agaax, jusella, Zuzulka88, _analiza lubią tę wiadomość
-
Witaaamy!
My dzisiaj odebralismy wozeczek, pakujemy i wstawiamy zeby czekał do lata, fajnie ponieważ gwarancje dostaliśmy od 15 lipca, a wozeczek to camarelo figaro szary, chcieliśmy kremowy ale na zywo nam sie nie spodobał
Kama005 ja również mam wizyte 23 lutego, idę wowczas na badania polowkowe, więc rozumiem Cie doskonale... jeszcze sporo czasu zanim zobaczymy nasze dzidziusie
A mój synek teraz słucha sobie muzyczki przez słuchawkizartujemy sobie ze pewnie tańczy sobie tam w brzusiu hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:00
kama005, aisa lubią tę wiadomość
-
Hello
i ja się pochwale.. dzisiaj zakupiłam bryke, poszłam po lupo comfort ale nie było granatu tylko jasne kolory ;( , a ponieważ już nie chciałam więcej chodzi po sklepach za wózkiem kupiłam dotty granatowe, w sklepie podobał mi się tak sobie ale w domu jak go rozakowałam cuudo i jest zachwycona...
ja jestem w trakcie pisania doktoratu i musze jeszcze uzupełnić dorobek, ale staram się regularnie coś robić + labolatorium ( na szcześćie w tym przypadku ciaża nie jest przeciwsazana) ale czasami mi się taaaaaaaak nie chce
a ja mam dzisiaj protest M w domu... hmm... bo dzisiaj przyjezdza moja mam i jak by wiedział to poszedł by do pracy na noc... i aktualnie w ramach protestu położył się... mam mu upiec ciasto... on idzie spać... faceci to 3 latki !!!!!!
kama005 lubi tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:Hello
i ja się pochwale.. dzisiaj zakupiłam bryke, poszłam po lupo comfort ale nie było granatu tylko jasne kolory ;( , a ponieważ już nie chciałam więcej chodzi po sklepach za wózkiem kupiłam dotty granatowe, w sklepie podobał mi się tak sobie ale w domu jak go rozakowałam cuudo i jest zachwycona...
ja jestem w trakcie pisania doktoratu i musze jeszcze uzupełnić dorobek, ale staram się regularnie coś robić + labolatorium ( na szcześćie w tym przypadku ciaża nie jest przeciwsazana) ale czasami mi się taaaaaaaak nie chce
a ja mam dzisiaj protest M w domu... hmm... bo dzisiaj przyjezdza moja mam i jak by wiedział to poszedł by do pracy na noc... i aktualnie w ramach protestu położył się... mam mu upiec ciasto... on idzie spać... faceci to 3 latki !!!!!!
Też jestem zainteresowana tym wózkiem co kupiłaśbrałaś 3w2 czy 2w1 i ile zapłaciłaś ?
-
Ejrene wrote:Też jestem zainteresowana tym wózkiem co kupiłaś
brałaś 3w2 czy 2w1 i ile zapłaciłaś ?
Kupiłam 2w1 , plus adaptery dostałam w gratisie do maksi cosi, i co dla mnie ważne było wózek nie jest wózkiem powystawowym tylko ogrinalnie zapakowanym, wybrałam granatowy, bo wszystkie jasne w stajni byłby po 2 dniach czaarne a latem się jeszcze kurzy na placu to już ogóle.
płaciłam 1800 zł plus adaptery które dostałam ( cena około 90 zł)
Fotelika nie kupowałam, bo chcemy kupić używany od koleżanki maksi cosi city
Jestem nim zachwycona a jestem osoba bardzo stanowczą i wybredną jeśli chodzi o zakupy i cieżko mnie do czegoś przekonać... w decyzji upewnił mnie też pan sprzedający który powiedział że praktycznie nie mają reklamacji na wózki baby design ( słyszałam to w paru niezależnych sklepach i znajomych)
Poza tym to produkt polski, produkowany w Poczesnej zawsze to milejEjrene lubi tę wiadomość
Kijanka