Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kijanka_88 wrote:Kupiłam 2w1 , plus adaptery dostałam w gratisie do maksi cosi, i co dla mnie ważne było wózek nie jest wózkiem powystawowym tylko ogrinalnie zapakowanym, wybrałam granatowy, bo wszystkie jasne w stajni byłby po 2 dniach czaarne a latem się jeszcze kurzy na placu to już ogóle.
płaciłam 1800 zł plus adaptery które dostałam ( cena około 90 zł)
Fotelika nie kupowałam, bo chcemy kupić używany od koleżanki maksi cosi city
Jestem nim zachwycona a jestem osoba bardzo stanowczą i wybredną jeśli chodzi o zakupy i cieżko mnie do czegoś przekonać... w decyzji upewnił mnie też pan sprzedający który powiedział że praktycznie nie mają reklamacji na wózki baby design ( słyszałam to w paru niezależnych sklepach i znajomych)
Poza tym to produkt polski, produkowany w Poczesnej zawsze to milej
Faktycznie jasny u Was odpada.
Ja od początku byłam tym Dotty zainteresowana, a teraz popatrzałam na ten lupo comfort i oprócz budki że ma krótszą i ceny- bo jest tańszy to czym się różni od Dotyy? -
Maka mi ostatnio zaczęła twardnieć macica i u mnie to na pewno nie są wzdęcia bo one są całkiem inne. Mam nadzieję tylko, że nic złego się nie dzieje, USG mam za tygodnie.
Bujaczek mam po synku, który lubił w nim przesiadywać.
Ja na szczęście mam mały kontakt z teściową. Mieszkamy kawałek drogi od siebie więc widzimy się tylko krótki czas w weekend. Ogólnie jest w porządku ale nie lubię zostawiać z nią np. dziecka, bo na wszystko mu pozwala, nie ona rządzi, tylko dziecko nią -
Ejrene wrote:Faktycznie jasny u Was odpada.
Ja od początku byłam tym Dotty zainteresowana, a teraz popatrzałam na ten lupo comfort i oprócz budki że ma krótszą i ceny- bo jest tańszy to czym się różni od Dotyy?
Inny materiał, tu jest tkanina, tam taki bardziej sztywny , inna toba, inna trochę budka a tak to praktycznie sie nie różnią, głównie tym materiałemKijanka
-
http://pokazywarka.pl/mn8szt/ Zdjęcia
A oto i zdjęcia
z przedniej klapie jest kieszen, po otwarciu jest kieszen, w głównej kieszeni są 4 przegródki oraz jedna na butelkę taka termo, i z tyłu w klapie kieszeń, do tego po dwóch stronach z boku kieszenie ze ściągaczami, a przede wszystkim nie wygląda tak bardzo jak torebka od wózka ;P więc będzie ją mozna zabrać wszędzieŚmialam się dzisiaj ze laptop też wejdzie ;P
No i oczywiście przewijak jest taki grubszy co też było dla mnie ważne...
Gagurasłynne brokaciki ( udawacze kurzu ;P) tez widać ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 20:20
Ejrene, Maka lubią tę wiadomość
Kijanka
-
kijanka_88 wrote:http://pokazywarka.pl/mn8szt/ Zdjęcia
A oto i zdjęcia
z przedniej klapie jest kieszen, po otwarciu jest kieszen, w głównej kieszeni są 4 przegródki oraz jedna na butelkę taka termo, i z tyłu w klapie kieszeń, do tego po dwóch stronach z boku kieszenie ze ściągaczami, a przede wszystkim nie wygląda tak bardzo jak torebka od wózka ;P więc będzie ją mozna zabrać wszędzieŚmialam się dzisiaj ze laptop też wejdzie ;P
No i oczywiście przewijak jest taki grubszy co też było dla mnie ważne...
Gagurasłynne brokaciki ( udawacze kurzu ;P) tez widać ;P
Fajnie wygląda, i ten granat nie jest chyba taki ciemny w rzeczywistości niż wygląda w internecie. -
Jizas laski ale szalejecie z tymi zakupami...
Ja wciąż czekam na wyniki Harmony ale później jak się, że tak brzydko powiem "puszcze", to tira nie wystarczy
Achh teściowe... moja to nie ma z grosz wyczucia... np. my świeżo po badaniach genetycznych, a ona dzwoni do mnie żeby mi się spytać czy pamiętam, że jej córeczka ma imieniny... i wiele innych. Najgorsze, że kiedyś też będziemy tesciowymi haha
O muzyce tez mi trula, że powinnam słuchać poważnej a ja do niej, że z tego co wiem to dziecko w 19tc zaczyna słyszeć dopiero prace naszych narządów wewnętrznych a głosy z zewnątrz dopiero w 6 miesiącu. Chyba, że znów się bzdur naczytalamA I TAK NAJPIĘKNIEJSZYM DŹWIĘKIEM DLA NASZEGO BEJBIATKA JEST GŁOS MAMY
Maka lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nowatorka wrote:Dunda kiedy te harmony? Ilez mozna czekac...
Banda debili, bez komentarza...
Po powtórnym pobraniu krwi miał być tydzień, który minął wczoraj...
Teraz niby do końca tygodnia, czyli zostało im jutro.
Zastanawia mnie tylko czy jakbym poszła do innej placówki czy miałabym te same przeboje... a może ja mam jakąś kosmiczna krew...Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle