Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ninja wrote:Hehe wy szalejecie z zakupami a ja wam mega zazdroszcze
sama jakos na razie boje sie cos kupic poczekam z tym do 7 8 miesiaca
Hehe mam tak samo. Nie mam nic, kompletnie. Też zazdroszczę tego zakupowego szaleństwa.. Ale kochana jeszcze tylko 2 miesiące -
Patutka wrote:To czekaj zrobię
bo szaleństwo bylo piękne
Ja też czekam z niecierpliwością
PS. Tam kiedyś pisałyście o ZUS'ie... Dzisiaj dostałam przelew, po 30 dniach, na poprzedni też tyle czekałam.. Tak więc jak widać im się nie spieszy. A najgorsze że gin L4 wystawia mi co 2 tyg także taka mini wypłata na którą trzeba czekać wieki. -
Maka wrote:A ubranka też już masz?? Jesteś szaleniec
Ale fajnie... ja jestem tchórzem i boję się nawet wejść do sklepu z wózkami..
Ktory tc masz?
Tak, ubranek mam kupionych kolo 40 sztuk.
Jutro i w sobotę będzie kurier jeszcze z zamowionymi.Maka lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nowatorka wrote:Patutka no czyste szalenstwo
zostaw cos dla rodziny na prezenty do kupienia
Bo bujaczek dotrze we wtorek z łóżeczkiem i pościelą. A stelaz i przewijak z wanienka ma być w sobotę
Zostawiłam im książeczkę pamiątkowąnowatorka lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
ja też po zakupach
ale dla siebie. Mąż uznał że wyglądam na zmaltretowaną po wizycie teściowej i że ostatnio pobąkuję że koszulki zrobiły mi się ciut przykrótkie a nie chce żebym się źle czuła nie mając się w co komfortowo ubrać więc uznał że w formie odstresowania zabiera mnie na zakupy
Upolowałam trzy tuniczki.
nowatorka, kijanka_88, jusella, aisa, aisa, Ejrene, kot_bury, Agaax lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Co do ZUS: to mini wyplaty ale ciesz sie ze dostajesz... do mnie do domu przyszli z kontrolą jak bylam u gonekologa i ze mnie nie bylo wstrzymali wyplacanie swiadzenia
a teraz musze sie bujać pisac pisma i im wyjasniac dlaczego mnie nie bylo... co lepsze przyszli tydzien przed czasem w ktorym musieliby kase wyplacic a teraz na odblokowanie wyplaty maja 30 dni (masakra) i tak bez pensji siedze od polowy grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 07:15
-
ninja masakra z ta kontrolą. Czyli dla Zusu kobieta w ciązy jak jest na zwolnieniu to wyjsc na spacer nie może? Przegięcie.
Przeciez praca a spacer to jest calkiem co innego. Ja już ponad miesiąc czekam i nic, może u mnie byli ;p
Dostałaś jakieś zawiadomienie od razu, że Cie nie bylo w domu czy po paru dniach?
Jak byłas u ginekologa to prosta sprawa, ale przecież chyba wychodzimy też gdzieś indziej? I co wtedy?;/06.2015 - poronienie
-
Dunda,biedaku to się naczekałaś- trzymam kciuki, żeby dziś były już wyniki i bo to przesada! Oczywiście pozytywne wyniki
Ja wczoraj dzwoniłam w sprawie moich z amnio ale jeszcze nie ma ("dopiero" 2 tyg. minęły :-[ ) i z tego co mi pielęgniarka powiedziała, to dopiero w środę mogą być bo wyniki do genetyczki idą ona przyjmuje tylko w środy a one nie mają wglądu - tak więc sobie poczekam...
Ninja brak słów- banda złodziei i tyle! Gdzieś mi się o uszy obiło, że oni specjalnie wstrzymujących wypłaty żeby pieniądze na koncie "pracowały" i czepiają się o pierdoły- na zwolnieniu pewnie masz 2 i nie musisz leżeć to czego te cholery chcą- chyba tylko zagłodzić ciężarną (i nie przepraszam za te "cholery" bo gorsze epitety cisną mi się na usta!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 07:47
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie, mam nadzieje, ze dziś się wszystko wyjaśni.
To są osZUSty i złodzieje !!!
Jak juz pisałam, to są nasze pieniądze i należą się nam jak psu miska wiec nie rozumiem po co te kontrole i czekanie wieczność na kasę, na którą same zapracowalysmy...
A w ogóle to można udawać, że jest się w ciąży... niech lepiej wyszukują tych prawdziwych kretaczy, tylko, że tych to oni się boją i tam na kontrolę nie idą...
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
dzien dobry wszystkim
wyspane:)???
Ja dzis mam wspanialy dzien od rana, dzieciaczki wysyzkowane z domu sniadanko zjedzone jeszcze tylko kawusia i poczusie z wczoraj ktore robila moja znaoma z marmolada domowej roboty sa po prostu pyszne
A na 13:00 mam usg polowkowe i jestem po prostu przeczesliwa a po jedziemy zobaczyc ten wozek na zywo co sobie upatrzylam bo mam dyskusje z moim na temat koloru wiec musi na zywo sam ocenic ktory bedzie lepszyno i przy okazji pewnie sie skusze na jeszcze jakies ubranka
mamuśka1, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patulka Ty to zaszalalas faktycznie jak na raz...... ja naraie bardziej skupialam sie na zakupach dla siebie, nie robilam wiekszych zakupow dla dziecka bo chcialam poczekac do dzies czy sie potwiedzi chlopak
Patutka lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Hej dziewczyny! ! I ja dzisiaj smigam na miasto zobaczyc wozek wanienke itp
zakupy mialy byc po polowkowym ale nie wytrzymam do srody vhocby popatrzec;) no i zajde do pepco moze jakies wyprzedaze ciuszków; ) ajajajjjjjj
mamuśka1 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;