Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. My w piątek na weekend wyjechaliśmy do rodziców. Trochę miałam nadrabiania bo rozpisałyście się
Ja niby poczułam już jakieś delikatne ruchy kilka dni temu a od dwóch dni znowu cisza, maluszek uspokoił się. Jeśli chodzi o spanie to na lewym boku nie mogę spać w ogóle bo coś mnie kłuje pod żebrami. Śpię albo na brzuchu z podłożoną ręką, albo na plecach:)
Dunda na ból gardła mi bardzo pomogło płukanie szałwią, a na katar polecam inhalacje.
Patutka ja zamawiałam dla synka krzesełko do karmienia. Zapłaciłam z góry oczywiście za jedno a tu niespodzianka dostałam 2:) Ja się do nich nie odzywałam. Czekałam aż oni zareagują,ale firma, która sprzedawała się nie odezwała,więc teraz korzysta z niego moja siostra, która urodziła córeczkę rok po mnie:) -
ja tez mam bol w spojeniu np jak za dlugo siedze lub leze przez dluzszy czas w niewygodnej pozycji i np musze wstac to czasem nawet nie moge sie wyprostowac ale to chwilowe jest i z tego co wiem nic powazne i w kazdej ciazy tak mialam.
ja mam 505 mg DHA ale ja biore norweskie vitaminy Gravid Kosttilskuddmajeczka87 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
U mnie to taki piekny zestaw 4 tabletek nadzien sa dosc duze i ta szara i biala musze dzielic na pol zeby przelknac ale bralam je w poprzedniej ciazy i jak dla mnie super
[URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/5fdbadd980ac271e[/URL]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 18:40
majeczka87 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
pokoik małego wymalowany- poza sufitem
czas 4h pracy. M, w tym czasie dłubał przy aucie nie wiedząc że ja już mam skitrane farby, wszedł do pokoju, patrzy i rzecze: "Tela, ja mam teorię, że jak będziesz na łożu śmierci kiedyś a akurat będziesz robić remont to umrzesz dopiero jak skończy Ci się farba albo projekt. Z tym drugim masz szanse na nieśmiertelność jeśli będziesz zmieniać zdanie tak jak teraz"
Jutro poprawkii początek obrazu na ścianie nad łóżeczkiem
aisa, jusella, eve90, figaa, alexxx, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
figaa wrote:Dziewczyny, dawno mnie nie było, jakoś nie mam czasu pisać. Cały czas pracuje, ale chyba pomyśle o L4 bo coraz ciężej. Wy juz jesteście na zwolnieniu?
alexxx, eve90 lubią tę wiadomość
-
Hello. Właśnie spotkałam się że znajomo ma tydzień młodsza ciążę odemnie i wiecie co ona jest płaska! Można powiedzieć że wklesnieta.. Aż niemożliwe..ja to nie mogę już ukryć brzucha... A wieczorem to 6 miesiąc.. Szok normalnie aż zazdroszczę bo ja to czuję się już w ciążyhttps://www.maluchy.pl/li-72635.png
-
figaa wrote:Dziewczyny, dawno mnie nie było, jakoś nie mam czasu pisać. Cały czas pracuje, ale chyba pomyśle o L4 bo coraz ciężej. Wy juz jesteście na zwolnieniu?
ja narazie nie planuje isc na zwolnienie mimo ze praca ciezka to lubie robic to co robie i szkoda mi robic sobie przerwe i bede pracowac tyle ile dam rade.... tym bardziej ze jestem na wlasnej dzialalnosci a nie chce nikogo zatrudniac.....
moj bedzie najwyzej musial mi wiecej pomagac i czasem robic na dwa etaty hehehe....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:35
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
alexxx wrote:Ja jeszcze pracuje
lubię swoją pracę, mogę ja również wykonywać w domu i jeszcze nie myślę o zwolnieniu
A ja znów chora. Raz w miesiącu musi mnie rozłożyćSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
basia7777 wrote:Hello. Właśnie spotkałam się że znajomo ma tydzień młodsza ciążę odemnie i wiecie co ona jest płaska! Można powiedzieć że wklesnieta.. Aż niemożliwe..ja to nie mogę już ukryć brzucha... A wieczorem to 6 miesiąc.. Szok normalnie aż zazdroszczę bo ja to czuję się już w ciąży
ja tak mialam w pierwszej ciazy , plaska bylam do 7 miesiaca dopiero po 7 m mi zaczal rosnac brzuszekSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
basia7777 wrote:Hello. Właśnie spotkałam się że znajomo ma tydzień młodsza ciążę odemnie i wiecie co ona jest płaska! Można powiedzieć że wklesnieta.. Aż niemożliwe..ja to nie mogę już ukryć brzucha... A wieczorem to 6 miesiąc.. Szok normalnie aż zazdroszczę bo ja to czuję się już w ciąży
Ja w dalszym ciągu jestem płaska, ciąży po mnie nie widać i przytyłam tylko 1 kg.
Położna mówi, że nie ma powodów do zmartwienia, bo dziecko się dobrze rozwija a brzuch w końcu zacznie rosnąć.17.07.2016