Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To czekamy na zdjęcia!
Wlasnie z hm kolezanka podwiezie mi jutro zeby przymierzyć. Jak mi przypisują to 18 kupię swoje ale cene tez maja
Mnie ciągnie brzucha jak mam pełny pęcherz albo jak z rana po dlugim śnie wstane z lozka.
Tak to nieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 23:58
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ja mam po siostrze mojego spodnie i spidniczki ciazowe wlasnie z h&m i prenatal. Narazie jeszcze troche luzne sa na mnie ale wygodne bo wogole nie cisna. Wiecej chyba nie bede kupowac bo i tak jak sie cieplej zrobi to bede w leginsach chodzic glownie
-
No właśnie mój gin zignorowal kompletnie podwyższone CRP mimo że w szpitalu mi je zbijali antybiotykiem. A powtórzyła sobie to badanie sama dla świętego spokoju. No więc nie dało mi to spokoju i zadzwoniłam do dr z którym przechodziłam in vitro i ten kazał mi przyjechać..
-
Telashe wrote:Dziewczyny, mam pytanie też macie tak że jak wstajecie z pozycji siedzącej to ciągnie was brzuch jakby w dół? ja się przez chwilę nie mogę wyprostować... -.- dopóki się nie odchylę mocniej do tyłu na chwilę
-
A ja ze spodniami ciążowymi to mam kłopot.
Bo ja stety/niestety mam ... bardzo długie nogi. I kupuje spodnie tylko przez internet w sklepach dla tych "długonożnych" albo jedyne które pasują, to te w Wranglerze z nogawką najdłuuuuższą.
I teraz co? Idę do jakiegokolwiek sklepu i wszystkie, dosłownie wszystkie ciążowe są ... za krótkie. A leginsy to mi już w ogóle do łydek dosięgają. Pamiętam, że kiedyś trafiłam na zwykłe leginsy z bazarku, które o dziwo były długie! Ale chyba ten kto je szył, to się pomylić w pomiarach musiał
Chyba zostały mi tylko jakieś sukienki za którymi nie za bardzo przepadam.
-
Dziewczyny polecam Wam Asos, mają tam na prawdę długie i dobrej jakości legginsy ciążowe. Sama kupiłam 2 pary i jestem bardzo zadowolona. Kupiłam też dżinsy, ale niestety za krótkie, więc nie polecam (a szkoda bo bardzo fajne). Oni mają cała serię maternity ciuszków, warto zerknąć
aisa lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Telashe wrote:Dziewczyny, mam pytanie też macie tak że jak wstajecie z pozycji siedzącej to ciągnie was brzuch jakby w dół? ja się przez chwilę nie mogę wyprostować... -.- dopóki się nie odchylę mocniej do tyłu na chwilę
Też mam tak z brzuszkiem, dziwnie boli czy ciągnie przy zmianie pozycji, a najgorzej wieczorem bo m wrażenie, że bunio jest za mały i nie może pomieścić wszystkich narządów.
Co do spodni ciążowych to kupiłam w lumpeksie za 8 zł i to właśnie z H&M.
A wczoraj wieczorem Maleństwo zrobiło mi niespodziankę i dostałam 3 kopniaczkiaisa, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Patutka ja mam pytanie co do Twoich zakupów
zaopatrzyłaś się juz we wszystko do karmienia typu sterylizator, podgrzewacz itp. a chcesz w ogóle karmić piersią? Bo ja się cały czas bije z myślami czy zamówić te rzeczy teraz czy dopiero jak się okaże jak bede karmić ... jak to jest u Ciebie?
-
jusella to Ci sie udało
Milcia zdrówka :*
Patutka super brzunio! u mnie odwrotnie - zawsze musze spodnie skracać...
a ja na zwolnieniu jestem od 12 dc i dobrze mi z tymjusella lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
ja tak mam jak za dlugo siedze zwlaszcza w jakies niewygodnej pozycjiSynek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
dziwczyny polecam wam spodnie marki Freddy sa 3 rodzaje dlugosci ja np musze kupowac pettyt ktore powinny normalnie siegac do polowy lydki ja mam dlugosc akurat
, nie naleza do tanich ale jakos i wygoda noszenia sa warte ceny... nie maja niestety ciuchow ciazowych a szkoda ale warto kupic juz po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 08:37
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
oldżi wrote:Patutka ja mam pytanie co do Twoich zakupów
zaopatrzyłaś się juz we wszystko do karmienia typu sterylizator, podgrzewacz itp. a chcesz w ogóle karmić piersią? Bo ja się cały czas bije z myślami czy zamówić te rzeczy teraz czy dopiero jak się okaże jak bede karmić ... jak to jest u Ciebie?
ja np kupie tylko laktator (gdybym miala np nawal pokarmu bo to wiadomo roznie bywa) a reszte pozniej, ja jestem nastawiona na karmenie piersia min 3 miesiace i po 3 m jak stwierdze ze juz nie chce to dopiero wtedy kupie buteleczki, ekspres do mleka (super urzaadzenie i ulatiw nocne zycie) uwazam ze nie ma co szalec na poczatku ze wszystkim .... ale u mnie to juz 3 malenstwo i mam tez zupelnie inne podejscie , w 2 przypadkach pokopowalam tyl rzeczy z ktorych ponad polowa albo byla nie uzywana albo po prostu sie nie sprawdzila, obiecalam sobie teraz ze nie bede szalec i zakupy ogranicze do tych ktore naprawde mi sie przydadza i ulatwia mi funkcjonowanie w domu czy tez w podruzy....oldżi lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
nick nieaktualnyWitam kobietki
U mnie BB pokazał 5 miesiąci juz oficjalnie mogę się pochwalić, że czuję ruchy swojego maleństwa
Jejuuuuuuu, jakie to cudowne uczucie.
Milcia zdrówka życzę. Mnie na szczęście już chorobsko przechodzi. Kryzysowy był piątek. Temperatura, dreszcze, łamanie w kościach. Leczylam się miodem, cytryną, czosnkiem, imbirem. A na ból i temperaturę brałam paracetamol, oczywiście po konsultacji z lekarzem.
Lecę pić kawkę.
Miłego dniamajeczka87, eve90, jusella, kot_bury lubią tę wiadomość