Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
panna truskawka wrote:A ja nie wiem jak chce rodzić. W ogóle to ja nic nie wiem
Nie znam się na ciuszkach, wózkach, etc.
Aktualnie odebrałam wyniki krwi i widzę, że jakaś anemia się zapowiada. Dodatkowo zwróciłam dziś całe śniadanie, boli mnie bardzo głowa i czasami marzę, żeby był już lipiec.
Bardzo chciałabym nie narzekać ale sorki dziewczyny- czuje się jakby mnie ktoś walcem przejechał2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nowatorka wrote:Twarz po ukluciu w kregoslup? To cos dziwne mi sie wydaje. Przeciez kluja w dole kregoslupa, tam sa ewentualnie nerwy nog ale co ma twarz wspolnego?
nie wiem nie jestem lekarzem ale widziałam ją dzień przed porodem i po i taki był efekta lekarze powiedzieli jej że problem ze wkłuciem spowodowany był skoliozą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 17:05
-
Asit wrote:najwyrazniej sie zle wkuli..... bo wiem ze jak sie wkuje troche wyzej to mozna sparalizowac gorna czesc ciala...
moze robil to ktos nie doswiadczony albo myslal ze znieczulenie mozna wkuc byle gdzie hehehe -
nowatorka wrote:Gorna czesc ciala ale nie twarz. Nerwy twarzowe sa ewentualnie w szyi. Ale nie schodza na kregoslup. Potem w odcinku piersiowym sa nerwy ktore ida do ramion i rak a w ledzwiowym do nog. Moze cos jej w szyje wkuwali...Synek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit wrote:ja wlasnie pozbylam sie gosci z domu jestem normalnie padnieta i jedyne co mi sie marzy to lozko....
To ja w drugą stronę- wróciłam z gościpogoda sprzyjająca wieczornym spacerkom i się skusiłam i ledwo się doturlałam- dobrze, że ostatni odcinek do domku z górki mam to łatwiej było
Maka lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Dziewczyny.... przyszedł dziś kurier z przewijakiem, stojakiem z wanienka, paroma szt ubranek i rajstopek czy skarpeteczek, a w kartonie do tego laktator elektryczny nuka!
ladnie się pomylili...
-
nowatorka wrote:Jak to sie pomylili? Nie zamawialas czegos?
Kupilam w czwartek ręczny lovi.
Na stronie w zamówieniu tego nie mam, ani na fakturze...nowatorka lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Dziewczyny wiem, że są tu ekspertki od przeziębień. Potrzebuje do jutra się wykurowac bo mam amnio (wyniki Harmony wyszły do dupy i ogólnie jest dramat) a złapał mnie katar, ból gardla i raz po raz kaszle i czuje jak mi się tam coś odrywa. Nie chce żeby mnie jutro odesłali z kwitkiem bo jestem przeziębiona.dzięki.
renieczka lubi tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
A ja witam sie niedzielnie
Ja dzis dostalam sniadanko do lozka
ah przyemne uczucie no i wyleguje sie jeszcze ile moge, a moj siedzi z dzieciaczkami..... pogoda nie ciekawa- pada
wiec nie ma nawet jak wyjsc na jakis spacerek.....
no i przezywam maly dramat chcialam wczoraj zamowic wozekno i lipa nigdzie nie ma mojego koloro a sa wyprzedaze wiec po atrakcyjnej cenie juz nie kupie i pozostaje mi czekac az wejdzie znow kolorystyka i normalne ceny ehhh....
jusella lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]