Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Majeczka ode mnie też dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka:*
Dziewczyny gdzie Wy czujecie te kopniaczki? bo ja raz mam wrażenie, że czuję z któregoś boku, a innym razem bardzo nisko - okolice spojenia łonowego,a teraz znowu jakby koło pępka i nie wiem, czy to moje omamy, czy faktycznie już to:)majeczka87 lubi tę wiadomość
-
jusella wrote:Smile- też mam w ten piątek wizytę i też przed muszę badania zrobić
i między innym krzywą cukrową.
Dziś miałam iść ma badania ale ok. 4tej obudziłam się głodna, "opędzlowałam" puszkę brzoskwiń i z badań nici. Jutro podejście numer 2 -mam czas do czwartku
Ja już po wszystkim:)nie było źle...tylko zapomniałam wziąć czegoś do czytania bo to przeciez 2 godziny siedzenia w laboratorium.Będziemy zatem wzajemnie 3mały za siebie kciuki w piątek:)jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
MirelS wrote:Majeczka ode mnie też dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka:*
Dziewczyny gdzie Wy czujecie te kopniaczki? bo ja raz mam wrażenie, że czuję z któregoś boku, a innym razem bardzo nisko - okolice spojenia łonowego,a teraz znowu jakby koło pępka i nie wiem, czy to moje omamy, czy faktycznie już to:) -
_analiza wrote:Majeczka- urodzinowe całuski i ode mnie lecą :*:* mua mua
Dziewczynki które miały juz połówkowe - długo trwa to badanie? Na usg poszłyście do swojego lekarza czy gdzieś do kogoś obcego?
Pytam bo znajome jeździły do Krakowa na prenatalne i połówkowe i się zastanawiam czy jest sens w ogóle - czy po prostu zaufać swojemu lekarzowi...
analiza mi mój gin powiedział żebym poszła do innego gina bo tamten jest podobno bardzo dobry jeśli chodzi o serduszko.Przyjmują w tym samym budynku więc nie muszę nigdzie jeździć.U mojego prowadzącego mam tylko zwykłe wizyty. -
Jestem dzisiaj bardzo zadowolona z zakupów na ciuchach bo upolowałam spodnie ciążowe h&m skinny za 9zł! taka moja radość bo w sklepie są za 130, a wyglądają jak nówki:)nie mogłam sie powstrzymać żeby Wam o tym nie napisać hehe:)
MirelS, kot_bury, Ejrene, _analiza, jusella, nowatorka, aisa, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość
-
Sto lat Majeczko! Zdrowia, szczęścia, pomaarańczy, niech Ci luby nago tańczy!
Smile - zazdroszczę, bardzo nawet.
Ja też się wzięłam - wczoraj pochowałam rzeczy, w które już się nie zmieszczę, dziś wzięłam się za porządkowanie składziku. Sąsiedzi mnie znienawidzą, tyle rzeczy wyrzucam. Zapcham konteneryMuszę nad sobą panować, albo podrzucać śmieci w poniedziałek, tuż po wywózce
Syndrom wicia gniazda w pełnej krasie. Mąż (pracujący w domu) ma mnie powoli dość - ciągle łażę i hałasuję
Myślę, że jak dobrze pójdzie, to marzec/kwiecień remont i można kupować meble dla dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:59
majeczka87, jusella lubią tę wiadomość
-
ja właśnie odebrałam wyniki i trochę się zmartwiłam
mam białe krwinki powyżej normy więc chyba jakiś stan zapalny...a lekarz mówił że w 20 tyg ciąży parametry krwi lecą na łeb na szyję i że pewnie będę miała poniżej normy:/ Do tego mam dość niskie TSH bo 0,4 a ostatnio na badaniach wyszło mi 1,6 i nie wiem czy nie mam za dużej dawki euthyroxu teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 14:13
-
ninja wrote:ja właśnie odebrałam wyniki i trochę się zmartwiłam
mam białe krwinki powyżej normy więc chyba jakiś stan zapalny...a lekarz mówił że w 20 tyg ciąży parametry krwi lecą na łeb na szyję i że pewnie będę miała poniżej normy:/ Do tego mam dość niskie TSH bo 0,4 a ostatnio na badaniach wyszło mi 1,6 i nie wiem czy nie mam za dużej dawki euthyroxu teraz
ninja a Tobie na każda wizytę zleca tsh? ja miałam tylko na początku ciąży a teraz mi nie daje badań na tarczycę