X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczko najlepsze życzenia i ode mnie :)

• Telashe Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 majeczko! :)

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje dziewczyny kochane ;)

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie mnie od jakiegos czasu boli w okolicy nerek i dr mnie "wysmial" ze to kregoslup bo siedze zgarbiona zamiast sie wyprostowac :P

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka ode mnie też dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka:*
    Dziewczyny gdzie Wy czujecie te kopniaczki? bo ja raz mam wrażenie, że czuję z któregoś boku, a innym razem bardzo nisko - okolice spojenia łonowego,a teraz znowu jakby koło pępka i nie wiem, czy to moje omamy, czy faktycznie już to:)

majeczka87 lubi tę wiadomość

• Smile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    Smile- też mam w ten piątek wizytę i też przed muszę badania zrobić :-) i między innym krzywą cukrową.
    Dziś miałam iść ma badania ale ok. 4tej obudziłam się głodna, "opędzlowałam" puszkę brzoskwiń i z badań nici. Jutro podejście numer 2 -mam czas do czwartku :-)

Ja już po wszystkim:)nie było źle...tylko zapomniałam wziąć czegoś do czytania bo to przeciez 2 godziny siedzenia w laboratorium.Będziemy zatem wzajemnie 3mały za siebie kciuki w piątek:)

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majeczka87 wszystkiego najlepszego:)samych dobrych wyników i wspaniałego samopoczucia do rozwiązania:)po oczywiście też:):*

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • ona2012 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MirelS wrote:
    Majeczka ode mnie też dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka:*
    Dziewczyny gdzie Wy czujecie te kopniaczki? bo ja raz mam wrażenie, że czuję z któregoś boku, a innym razem bardzo nisko - okolice spojenia łonowego,a teraz znowu jakby koło pępka i nie wiem, czy to moje omamy, czy faktycznie już to:)
    Ja narazie czuje bardzo nisko, w okolicach pępka jeszcze nic nie poczułam.

atdc3e5erjm386my.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    Majeczka- urodzinowe całuski i ode mnie lecą :*:* mua mua :)

Dziewczynki które miały juz połówkowe - długo trwa to badanie? Na usg poszłyście do swojego lekarza czy gdzieś do kogoś obcego?

Pytam bo znajome jeździły do Krakowa na prenatalne i połówkowe i się zastanawiam czy jest sens w ogóle - czy po prostu zaufać swojemu lekarzowi...

analiza mi mój gin powiedział żebym poszła do innego gina bo tamten jest podobno bardzo dobry jeśli chodzi o serduszko.Przyjmują w tym samym budynku więc nie muszę nigdzie jeździć.U mojego prowadzącego mam tylko zwykłe wizyty.

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Wiola90 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka najlepsze życzenia :) Zdrówka dla Ciebie i maleństwa. Bezproblemowej ciąży i lekkiego porodu :)
    Ja na połówkowe idę do swojego lekarza prowadzącego, ale ma certyfikat.

f2wldf9hjwsqwdpy.png

6.06.2015 Aniołek (8tc)
  • Smile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dzisiaj bardzo zadowolona z zakupów na ciuchach bo upolowałam spodnie ciążowe h&m skinny za 9zł! taka moja radość bo w sklepie są za 130, a wyglądają jak nówki:)nie mogłam sie powstrzymać żeby Wam o tym nie napisać hehe:)

MirelS, kot_bury, Ejrene, _analiza, jusella, nowatorka, aisa, Zuzulka88, Agaax lubią tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Majeczko! Zdrowia, szczęścia, pomaarańczy, niech Ci luby nago tańczy!

Smile - zazdroszczę, bardzo nawet.

Ja też się wzięłam - wczoraj pochowałam rzeczy, w które już się nie zmieszczę, dziś wzięłam się za porządkowanie składziku. Sąsiedzi mnie znienawidzą, tyle rzeczy wyrzucam. Zapcham kontenery :D Muszę nad sobą panować, albo podrzucać śmieci w poniedziałek, tuż po wywózce :) Syndrom wicia gniazda w pełnej krasie. Mąż (pracujący w domu) ma mnie powoli dość - ciągle łażę i hałasuję :D

Myślę, że jak dobrze pójdzie, to marzec/kwiecień remont i można kupować meble dla dziecka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:59

majeczka87, jusella lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhhe dzieki kochane:*

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • ninja Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie odebrałam wyniki i trochę się zmartwiłam :( mam białe krwinki powyżej normy więc chyba jakiś stan zapalny...a lekarz mówił że w 20 tyg ciąży parametry krwi lecą na łeb na szyję i że pewnie będę miała poniżej normy:/ Do tego mam dość niskie TSH bo 0,4 a ostatnio na badaniach wyszło mi 1,6 i nie wiem czy nie mam za dużej dawki euthyroxu teraz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 14:13

p19uyx8dvsf53y53.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile powyżej normy?
    Może to przeziębienie czy coś?
    Ja ostatnio miałam trochę powyżej ale mój lekarz w ogóle nie zwrócił na to uwagi.

• ninja Koleżanka

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś o 3 jednostki ale czuję się całkiem dobrze więc nie wiem skąd taki wynik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 14:17

p19uyx8dvsf53y53.png
  • figaa Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka sto lat!
    Chyba juz czuje ruchy:)

1usag7rf69y59i8r.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3f60cb169c5b6193med.jpg

A to moje dzisiejsze zdobycze:)ja to tak po trochu kupuję, jak coś się trafi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 14:22

nowatorka, jusella, Ejrene, aisa, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ninja wrote:
    ja właśnie odebrałam wyniki i trochę się zmartwiłam :( mam białe krwinki powyżej normy więc chyba jakiś stan zapalny...a lekarz mówił że w 20 tyg ciąży parametry krwi lecą na łeb na szyję i że pewnie będę miała poniżej normy:/ Do tego mam dość niskie TSH bo 0,4 a ostatnio na badaniach wyszło mi 1,6 i nie wiem czy nie mam za dużej dawki euthyroxu teraz

ninja a Tobie na każda wizytę zleca tsh? ja miałam tylko na początku ciąży a teraz mi nie daje badań na tarczycę

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    figaa wrote:
    Majeczka sto lat!
    Chyba juz czuje ruchy:)

Ja jeszcze nic :(

Chyba się wybiorę do jakiegoś ciuchlandu jutro.

‹‹ 430 431 432 433 434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ