Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:Sloneczko to jeszcze malec nie pokazal co ma miedzy nogami? Mi juz 2 razy potwierdzil dziolche
aisa, kot_bury lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
Asit fajne ciuszki
Wyczekująca gratulacje i witamy
Dziewczyny Cieszę się że wizyty udane i same dobre wieści przynioslyscie
Ja się jutro zapisuje na USG na 22 lutego a na 24 lutego mam Gin. Do tego mam problem bo sprawdzałam w systemie i mojej endo nie ma dostępnej do min połowy marca a miałam się zgłosić po 4 tygodniachmuszę skonsultować kto jeszcze jest dobry...
Trochę mi zajęło nadrobienie wasmajeczka87, kot_bury lubią tę wiadomość
-
*Słoneczko wrote:Ja dotychczas miałam dwa razy USG, na których było jeszcze za wcześnie żeby coś stwierdzić, pani doktor powiedziała, że nie będzie zgadywać. Tam, gdzie chodzę do lekarza standardowo robi sie USG cztery razy o ile wszystko wskazuje na to, że jest dobrze. Także moje najbliższe to właśnie połówkowe no i mam nadzieję, że maleństwo będzie współpracować i pokaże co tam ma. Już nie możemy sie doczekać.
My tez nadal nie wiemy co tam siedzi ale ja czuje że chłop...znając moje szczęście będzie dziewczynka...
-
Wyczekująca wrote:Tak, będzie synek - Antoś
Pierwszy i wymarzony
Już się nie mogę doczekać kiedy go przytulę ale to pewnie każda z nas się już doczekać nie może
gratuluje u nas tez chlopak juz 3 hehehe ale chlopaki sa superjusella, kama005, Wyczekująca, Maka, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ejrene wrote:
super brzusioja tez ise zastanawialam nad szydelkowniem.... mam zamiar pod koniec kwietnia zrobic sobie wiecej luzu w pracy wiec moze dam rade na szybko sie nauczyc i cos zdzialac dla syncia
Ejrene lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
eve90 wrote:Jusella dziękuję bardzo!
Czyli jest dla mnie nadzieja, powiedz mi jeszcze, łatwiej jest robić na drutach tak? Czy szydełkowac?
wg mnie robić na drutachlata temu nauczyłam się tylko nabierać oczka i robić prawe/lewe oczka a dzisiaj za inspiracją Juselli ogarnęłam trzy ściegi w tym indiański
cudny ażur i naumiałam się czytać wzory. Zajęło mi to 3h
jutro robię podejście do bucików, bo po takim treningu wydają się być banalne
uczę się od tej babeczki:https://www.youtube.com/user/prawelewe tylko inaczej nabieram oczka, babcia mnie nauczyła na dwa druty, na jeden jakoś nie mogę się przekonaćMaka, eve90 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
SUPER WIEŚCI! Cały czas buzia się cieszy!!!
Polecam fajny artykuł o probiotykach, może którejś się przyda, albo coś wybierze przy nawracających infekcjach itp.
-> http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/2013/09/probiotyki-infekcje-intymne.html
Zaczęłam się wkręcać w licytowanie ciuszków na allegro, ale dotychczas, wszystko przegrywam haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 23:10
Maka, aisa, Ejrene, eve90 lubią tę wiadomość
-
Asit wrote:gratuluje u nas tez chlopak juz 3 hehehe ale chlopaki sa super
U mnie co prawda chłopak będzie pierwszy ale zawsze sobie marzyłam żeby mieć najpierw chłopca, a później dziewczynkę. Może dlatego, że sama zawsze chciałam mieć starszego brataA Twoje starsze chłopaki ile już mają?
Agaax, *Słoneczko, stokrotka2013 lubią tę wiadomość
-
Wyczekująca wrote:U mnie co prawda chłopak będzie pierwszy ale zawsze sobie marzyłam żeby mieć najpierw chłopca, a później dziewczynkę. Może dlatego, że sama zawsze chciałam mieć starszego brata
A Twoje starsze chłopaki ile już mają?
no ja po dwuch chcialam wkocu core ale bedzie 3 synus alei tak sie cieszymy
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Patutka wrote:Kochana, z 30 sztuk mam z lumpa, z 35 szt od koleżanki używane, resztę kupilam na necie i w sklepach stacjonarnych więc większość jest tych nowych ale mam tego ogromną ilość i chyba przesadziłam z ubrankami xD
-
eve90 wrote:Jusella dziękuję bardzo!
Czyli jest dla mnie nadzieja, powiedz mi jeszcze, łatwiej jest robić na drutach tak? Czy szydełkowac?
Kurcze, ciężko powiedzieć co łatwiejsze, jak się tak zastanawiam to chyba jednak druty. Na początek darowałabym sobie sweterek czy buciki a radziła może kocyk- grube druty, gruba włóczka i szybko będzie widoczny efekt- gdzieś widziałam wzór na ładny kocyk i prosty do zrobienia i jutro postaram się go znaleźć i podeślę link
Telashe- gratuluję! Z niecierpliwością czekam na zdjęcie kocyka
U mnie okazało się, że włóczka b. wydajna i kocyk Szymonka będzie większy niż planowałam na początku.
Wszystkim Mamuśkom spokojnej nocy życzę, ja w końcu mogę spać spokojnie...
Maka, aisa, Telashe, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość