Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Kochane,
Wczoraj wieczorem byłam podejrzeć co słychać - lekarz mówił ze wszystko ok i raczej dziewczynka - ale nie jest pewny na 100 procent bo tam między nogami był cień! Ale nic tak obiektywnie nie wisiało.
Ale - przed chwila zauważyłam na papierze kropelki krwi - dosłownie jedna. Czy myślicie że to jakieś naczynko mogło pęknac od jeżdżenia ta głowica od usg po brzuchu? Lecieć do szpitala? Z szyjka wszystko ok...
majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam. Ja ide na pazurki. Robie ciemno rozowe chyba ze mi sie cos odwidzi.
Gagaga ciezko doradzic bo sama musisz zdecydowac co robic ale bylas wczoraj na usg, wszystko jest ok a to tylko kropelka wiec moim zdaniem to nic takiego. Wazne zebys mocniej nie krwawilaeve90 lubi tę wiadomość
-
Agaax wrote:Patulka, a Ty te wszystkie rzeczy na necie zamawiałaś nie? :>
Jak widzę te ceny ubranek w sklepach, to chyba większość kupię używanychWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 07:15
Agaax lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
A co robicie na Walentynki??? Juz macie plany czy czekacie az druga polowka wyjdzie z jakas inicjatywa???
Moj wyjatkowo sie sprezyl w tym roku, nawet nie musialam specjalnie przypominac i wybieramy sie na kolacje.... Otworzyli unas niedawno nowa restauracje gdzie wlascicielem jest Polak i ponoc serwuje rowniez polskie jedzienie, wiec patrzac na meny stwierdzilismy ze chyba postawimy na kaczke
. Moj uwielbia polska kuchnie wiec jak bedzie dobra to mozliwe ze bedziemy wychodzic czesciej hehehe
jusella, aisa, eve90, nowatorka, Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Dzień dobry
Cieszę się z Waszych wczorajszych dobrych wieści i gratuluje zdrowych dzieciaczków.
Uzupełniłam listę- na razie chłopcy rządzą
Asit my podobnie jak Wytylko zamiast na kolacje pojedziemy chyba na obiad.
jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
A ja mam w planach dzis poruszyc temat imienia z moim, bo juz bym chciala miec wybrane i zglowy ..... mam nadzieje ze sie sprezy i cos wybierze gorzej jak da swoje propozycje i nie bede do nich zbyt przekonana heheheSynek William
[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit wrote:Ejrene no u mnie ciezko z niania na popoludnie dopiero udalo mi sie znalesc na wieczor wiec pozostala kolacja ale przynajmniej tylko we dwoje a obiadek bedzie rodzinny
no pewniemój mąż tez najpierw mówił że na kolacje ale stwierdziłam że wolę na obiad bo nie będę musiała gotować
Agaax lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Ja dzisiaj mialam bardzo kiepska noc. Duzo sie budzilam I martwilam co z Ta moja szyjka a czy dobrze leze albo co moge zrobic by sie nie skracala. Bardzo sie martwie.
Taka rada dla dziewczyn ktore Sa przeziebione I maja uporczywy kaszel uwazajcie z tym bo on ten jest niebezpieczny I moze powodowaz skurcze.
Wczesniej myslalam ze lekkie bole czy klocia to oznaka rozciagajacej sie macicy a Tu taka niespodzianka. -
kurcze dziewczyny ciezko jest sie na tych drutach nauczyc tak mnie meczy ostatnio mysl zeby sprobowac kiedys babcia mnie uczyla ale ja juz nie pamietam jak to sie robilo a z checiabym cos porobila dla maluszka zamiast wydawac fortune na gotowce
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Asit dasz radę się nauczyć i Maleństwo będzie śmigać w ciuszkach- dziełach Mamy
Wystarczy tylko opanować 2 rodzaje oczek- prawe i lewe i będziesz w stanie każdy wzór zrobić.
Na allegro znalazłam poradnik dla początkujących http://allegro.pl/robotki-na-drutach-dla-poczatkujacych-i5960461699.html
Chociaż myślę, że Youtube wystarczy. Jak już wspomniałam- w razie potrzeby służę pomocąeve90 lubi tę wiadomość
-
Asit wrote:Izulala niby tak ale te wszystkie rzeczy dla maluszka sa tak slodkie ze czlowiek nawet nie moze sie powstrzymac przed zakupem
oprócz kupy ubranek
Agaax, kot_bury lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
no to sie mobilizuje jade dzis kupic druty welne i zaczynam nauke :)oczywiscie na poczatek sprobuje kocyk na ktorym narazie najbardziej mi zalezy
Izulala to nawet nie trzeba do sklepu wchodzicja juz oblecialam 2 sklepy w necie i kolejne zamowienia zrobilam, plus tego ze przynajmniej moj nie widzi ile pieniedzy wydaje hehejusella lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]