Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene wrote:Ja też na to liczę, tym razem się nastawiam że poznam pleć na pewno
Pokaż co już tam wydziergałaś ?Niby na prenatalnych powiedział, że raczej dziewczynka ale wolę się z zakupami wstrzymać
Do tej pory mam tyle wydziergane
http://naforum.zapodaj.net/80c1fe97411f.jpg.htmlEjrene, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Majeczka - wracając do czajnika - poprzeglądałam trochę allegro i zastanawiam się na tym
http://allegro.pl/czajnik-elektryczny-1-7l-russell-hobbs-precision-c-i5057545523.html
Dziewczyny jak się czujecie? ja zupełnie opadłam z sił, nic mi się nie chce, niby jestem śpiąca ale nie mogę zasnąć... czyżby ta pogoda? Normalnie czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł
za to Szymek czuje się wybornie - co chwilkę daje znać o sobie - pierwszy raz tak mam, normalnie jakbym miała w buniu małego zajączkakot_bury, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Dziewczyny jak się czujecie? ja zupełnie opadłam z sił, nic mi się nie chce, niby jestem śpiąca ale nie mogę zasnąć... czyżby ta pogoda? Normalnie czuję się jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł
za to Szymek czuje się wybornie - co chwilkę daje znać o sobie - pierwszy raz tak mam, normalnie jakbym miała w buniu małego zajączka
-
majeczka87 wrote:jusella mam taki sam dzien az cala zapuchnieta na twarzy chodze.. cos wisi w powietrzu.. ooo sporo 144 zl.. wszystkie w takiej cenie? musze poszukac;)
Ten jest fajny z tym, że zakres temperatury jest od 25 st do 100st i jest z funkcją trzymania ciepła, inne widziałam ale zakres temperatur od 60 st. a taki to już mnie nie ratuje. W sumie i tak muszę czajnik wymienić bo stary na wykończeniu a skoro rezygnuję z podgrzewacza to cena już tak nie przeraża
Przespałam się teraz trochę i o niebo lepiej ale pierogów nie dałam rady dziś zrobići był żurek
-
Ja juz po wizycie:)generalnie wszystko ok.Najpierw badanie na samolocie, potem usg dopochwowe żeby sprawdzić szyjkę i na końcu usg przez brzuch bo chciał posłuchać serducha.Powiedział, że dziewczynki to już na bank z tego nie będzie, pokazywał mi jajeczka na ekranie:)jestem tez troche mądrzejsza- łożysko na tylnej ścianie, a szyjka ponad 5!nie wiem czy któraś ma taką...Mam tez wybrać do końca duphaston i więcej już nie brać. Na połówkowe powiedział żebym się zapisała 5 lub 12 marca. A od początku ciąży przytyłam 1,9kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 18:02
Ejrene, jusella, _analiza, Wiola90, nowatorka, aisa, Agaax, stokrotka2013, eve90, MirelS, mamuśka1, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Zależy od tego kiedy będzie przyjmował mój doktorek.Chciałam robić u tego co robił genetyczne w 12 tygodniu:)jakoś nie lubię co chwile chodzić do innego.
W super pharmie jest -30% na kosmetyki perfecta mama.Ja się skusiłam na masło do ciała:)a małemu kupiłam body w pepco.Tak na mnie działają udane wizyty:)jusella, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
My dzisiaj byliśmy na prenatalnych i pełne szczęście! Franulek wazy 354 g i jest zdrowym chłopcem. Niestety nasza płytka to katastrofa bo gościu jest wyjątkowo uparty i złośliwie się chował ... U mnie łożysko z przodu i wysoko. I nic nie przytyłam!
Najbardziej rozbawiła mnie lekarka jak zobaczyła szyjkę to powiedziała, że młodego trzeba bedzie traktorem wyciągaćMaka, jusella, nowatorka, MirelS, Agaax, mamuśka1, Wiola90, _analiza, Smile, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Smile, Oldżi gratuluję udanych wizyt!
Ja mam Balsam na rozstępy Perfecta Mama i jestem zadowolona
Czy to normalne, że odczuwam od wczoraj skurcze w podbrzuszu...?zaczynam się martwić. Rano pomogła no-spa i magnez, na noc wezmę jeszcze raz. Czy to może być po wysiłku? Nosiłam cały tydzień bratanka na rękach dość często, a już swoje waży. -
Melduje sie po zakupach. Tak jak pisałam bylam w babymaxie i askocie we Wroclawiu. Do baby maxu po wózek nie ma co jechac bo ani wyboru ani obsługi ale za to Askot dobrze zaopatrzony może wszystkich wózków nie maja ale ten co ja chciałam to byl. Skonczylo sie na tym ze kupiliśmy baby desing husky w kolorze szaro-czarnym. W porównaniu adamex i baby design wygral BD. Cena 1749 i dostaliśmy adaptery gratis. Ogólnie na konkretne kolory tych wózków trzeba czekac nawet kilka miesięcy nasz akurat nie rozpakowany byl na magazynie. Askot ogólnie godny polecenia.
Maka, jusella, kijanka_88, Ejrene lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Kochane właśnie poczułam co to stawianie się macicy - jak się położyłam to przeszło, wzięłam zapobiegawczo magnez i nospe. Chyba troszkę za wcześnie, nie? Dzisiaj zaczęty 19 tydz.
Maka obserwuj sie z tym stawianiem sie macicy bo moze sie przyczynić do skracania szyjki. Ale ogólnie gdzies czytałam ze to moze się zdazac nawet w 19 tygodniu. -
nowa! wrote:Melduje sie po zakupach. Tak jak pisałam bylam w babymaxie i askocie we Wroclawiu. Do baby maxu po wózek nie ma co jechac bo ani wyboru ani obsługi ale za to Askot dobrze zaopatrzony może wszystkich wózków nie maja ale ten co ja chciałam to byl. Skonczylo sie na tym ze kupiliśmy baby desing husky w kolorze szaro-czarnym. W porównaniu adamex i baby design wygral BD. Cena 1749 i dostaliśmy adaptery gratis. Ogólnie na konkretne kolory tych wózków trzeba czekac nawet kilka miesięcy nasz akurat nie rozpakowany byl na magazynie. Askot ogólnie godny polecenia.
A czym Cię przekonał BD nad Adamexem?
I dzień dobry, ja zaraz idę na śniadanie i biorę się za sobotnie porządki.