Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
izulala wrote:Powtórzyłam dzisiaj naczczo glukoze... mialam nadzieje że ostatni wynik 99 podwyzszyla mi guma do zucia.... ale niestety.. dzisiaj 100... jestem podlamana... juz sie naczytalam ze zle dla plodu, ze straszna dieta.....insukina.. kuzwa czy to musi mnie spotykac!!!!!!
-
Cześć dziewczyny!
Byłam dziś na 1 wizycie u gina, oczywiście miałam pecha... Byłam umówiona do mojego lekarza na 15:30, a o 13:00 zadzwoniła mi Pani z rejestracji, że niestety lekarzowi coś wypało i go nie będzie... Zapisała mnie do innego na 18:00 bo bym nie wytrzymała czekać ileś tam dni
Wizyta spoko, zrobił mi cytologię (mam 24 lata i nigdy nie miałam ) a potem USG dopochwowe Był widoczny tylko pęcherzyk + ciałko żółte. Pęcherzyk ma 2,5 mm Ciąża 5 tydzień wg USG i jego obliczeń.
Mówiłam mu o mojej biegunce, która trwa już 6 dzień to powiedział tylko "to zle"
Za 2 tygodnie mam przyjść na kolejną wizytę (ale to już pójdę do tego mojego) i wtedy pewnie będzie serduszko, to założy mi karte ciąży i zleci badania.
Aaa i jeszcze plamie troszkę, na początku beżowy śluz, potem lekko różowy, a teraz brązowy jasny Powiedział, że mam lekką nadżerkę i to może przez to.
Wizyta trwała 10 min. Dał zdjęcie
<3<3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 22:36
Wiola90, aisa lubią tę wiadomość
-
Agaax, odpoczywaj dużo i się nie przemęczaj. Plamienia się zdarzają. Może dobrze byłoby zbadać progesteron tak jak Wiola sugeruje. Jeśli jest zbyt niski to go suplementować. Plamienia mogą wynikać właśnie z jego niskiego poziomu albo po prostu taka Twoja natura, że plamisz na początku ciąży.
Fajnie, że widziałaś kropka
EDIT: Bez skierowania można go zbadać, co do cen to nie mam pojęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 23:32
Agaax lubi tę wiadomość
-
Agaax wrote:Przeczytałam teraz, że badałaś Bez skierowania tak mogłaś sobie zbadać? Jaki koszt?
Ja chciałam sprawdzić bo jestem po poronieniu, poziom wyszedł niski i biorę luteinę. Przy tych Twoich plamieniach też bym zrobiła dla świętego spokoju, dziwne że Ci nie zleciłAgaax lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc)