Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola90 wrote:25 zł płaciłam. Prywatnie nie potrzebujesz skierowania.
Ja chciałam sprawdzić bo jestem po poronieniu, poziom wyszedł niski i biorę luteinę. Przy tych Twoich plamieniach też bym zrobiła dla świętego spokoju, dziwne że Ci nie zlecił
dzięki
no też się zdziwilam, że nic nie polecił, nawet tego nie skomentował.. -
Progesteron nie musisz robić na czczo wiec możesz zrobić po południu . Dziewczyny dobrze mówią. Lepiej mieć pewność. Chociaż mój lekarz wypisuje luteine nawet jak progesteron jest w normie. Tak profilaktycznie. Bo nie zaszkodzi a może pomóc. Twój lekarz powinien ci bez problemu wypisac, a tym bardziej przy plamieniach
Agaax lubi tę wiadomość
-
Dziwne. Nie wiem czemu tak piszą. Może z góry przyjmują żeby pobierać na czczo w tym artykule ale przecież hormony (oprócz prolaktyny bodajze) nie mają wpływu na to co jesz. Ich wartość nie zmienia się pod względem zjedzonego śniadania. Co innego morfologia, glukoza i cala reszta badań. W każdym razie najważniejsze żeby Agaax zrobiła sobie badanie i wszystko będzie jasne . Daj znać kochana jak będziesz miała już wyniki. Uciekam spać :*. Do jutra
Agaax, aisa, Edka lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry ale sie rozpisayscie! Ja tez zostaje tu, bo tez lubie chaos
Biust tez mi dokucza, najgorzej wieczorem jak wypuszcze ze stanika, to czuja jaki jest ciezki... Dzisiaj rano nasmarowalam sie olejem kokosowym, alez porzjemnosc. Pachna do tej pory
katuni, Nanatasza, MartaT, Agaax lubią tę wiadomość
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
Ja sie nie daje dotkanac poki co, za bardzo boli. Ale od 6-7ego tygodnia podobno ma byc lepiej.
Ja wlasnie szukam drugiej pani doktor, bo jestem srednio zadowolona z mojej pierwszej wizyty. Umowie sie z jeszcze jedna albo dwiema, dla sprawdzeniaa szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
Dzien dobry wszystkim
Powiedzcie mi dziewczyny wy uzywacie tego olejku kokosowego rafinowanego czy nierafinowanego? Bylam wczoraj w sklepie i nierafinowany kosztowal 60 zł Troche duzo...
U mnie nadal bez zmian jezeli chodzi o objawy... Czyli ciezko.. Dzisiaj robie sobie dzien lenia Moze sie tylko na basen wybiore
Nutka-koloru wrote:Mnie również bolą piersi ale na szczęście do 7 tygodnia blisko więc jeszcze troche i zacznie to puszczać .
No nie wiem... ja mam juz 7 tydzien a dalej bola jak cholera
Edka wrote:A te wszystkie pobolewania brzuszne, kłucia itp to do kiedy tak trwać mają
?
Mnie wczoraj okropnie bolal brzuch.. Pierwszy raz tak bardzo i tak jakos dziwnie, bo nie na dole tylko tak na srodku... Juz myslalam, ze dzieje sie cos niedobrego.. Mam nadzieje, ze faktycznie tak ma byc.
Milego dnia wszystkimnamea lubi tę wiadomość
Moj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
Katuni ja uzywam tego http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=57865
Jestem zadowolona. Jak bede w Polsce to go dokupie, ale tutaj u mnie mozna normalnie dostac olej kokosowy nierafinowany w kazdym sklepie spozywczym Te rafinowane sa bez smaku i zapachu.
Ja smaze na oleju kokosowym, bo to najzdrowiej. A jakie pyszne!a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
katuni wrote:Dzien dobry wszystkim
Powiedzcie mi dziewczyny wy uzywacie tego olejku kokosowego rafinowanego czy nierafinowanego? Bylam wczoraj w sklepie i nierafinowany kosztowal 60 zł Troche duzo...
U mnie nadal bez zmian jezeli chodzi o objawy... Czyli ciezko.. Dzisiaj robie sobie dzien lenia Moze sie tylko na basen wybiore
Mnie wczoraj okropnie bolal brzuch.. Pierwszy raz tak bardzo i tak jakos dziwnie, bo nie na dole tylko tak na srodku... Juz myslalam, ze dzieje sie cos niedobrego.. Mam nadzieje, ze faktycznie tak ma byc.
Milego dnia wszystkim
Rafinowany ponoć jako kosmetyk może być ale do smażenia już nierafinowany.
Olej kokosowy dobrze nawilża, ten ze słodkich migdałów dobry jest na rozstępy. I tańszy niż bio oil.Nanatasza lubi tę wiadomość
-
No pachnie przepieknie a to tez przyjemnosc dla ciala tak pieknie pachniec. A potrawy smazone na kokosowym nabieraja tez super smaku. Mi bardzo odpowiada i jest przede wszystkim zdrowe. Do smazenia tylko kokosowy albo maslo klarowane albo maslo ghee. Oleje roslinne nie powinny byc w ogole podgrzewane.
katuni lubi tę wiadomość
a szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
dzień dobry, ale z Was nocne marki!
widze ze wszystkie may problem z biustem
moj kot póki co lekko obrażony, moze cos wyczuwa, bo nie chce na kolana przyjść
milego dnia babeczki ja dzis intensywnie - spiewamy z chórem na 11 listopada, a potem odwiedzny z odwiedzinami
duzo słonka i spokojuaisa lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Cześć
Wiola kiedy powtarzasz HCG? Jutro?
Ja niestety jutro mam nad programową wizytę nie u swojego lekarza, bo mój na urlopie bo krwawiłam w poniedziałek wieczorem. Na szczęście jednorazowo. Myślicie że w 5tygodniu 4 dniu będzie już widać zarodek? -
Wiola90 wrote:September jak miło , bardzo się cieszę że jest ktoś z okolicy
Do dr Sprawki musisz dzwonić w poniedziałek, wtorek lub czwartek wtedy przyjmuje, między godz 16-20 powinnaś się dodzwonić