Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ejrene mysle, ze na pewno bedzie widac!!!
Ja jutro o 9 mam wizyte u innej lekarki. Mam nadzieje, ze bedzie troche bardziej informujaca niz poprzednia. Poki co spadam na budowe, dolacze do Was dopiero za kilka godzin.
Oby nas te biusty mniej bolalya szczęście tak cichutko przyszło i siedzi teraz na moim ramieniu...
-
Katuni jak ja byłam u mojej gin i powiedziałam jej,że mnie brzuch pobolewa a raz to mnie okropnie bolał myślałam,że padnę to moja gin powiedziała,że to jest normalne,żeby ewentualnie brać no spe teraz już mam mniejsze bóle. Od czasu do czasu się zdarzają
katuni lubi tę wiadomość
-
oldżi wrote:Ejrene- ja byłam w 5 tyg 5 dniu i było widać tylko pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte a krwawienie miałaś może w terminie spodziewanej @? Bo to sie często zdarza
Właśnie nie, tydzień po terminie @. Tak właśnie się nastawiam że może za dużo nie być widać, ale licze że może da mi luteinę na wszelki wypadek. -
Witam sie z Wami i zaczynam dzis 7 tydzien , mam nadzieje ze bedzie dalej jak do tej pory, bo jak narazie fasolka jest bardzo grzeczna i nie daje popalic mamusi .
Jesli chodzi o olej kokosowy to polecam tylko nierafinowany, poniewaz jest tloczony na zimno i nie pozbawiony skladnikow odzywczych, a takze nawilzajacych. Jesli nie odpowiada Wam zapach kokosa to spokojnie mozna kupic olej nierafinowany bezzapachowy .
My bylismy wczoraj w kinie na Bondzie (polecam!) i siedziala kolo mnie kobieta, ktora jadla chipsy bekonowe, myslalam ze tam padne i modlilam sie zebyp mnie nie zmulilo , polowe seansu przesiedzialam z szalikiem przy nosie .majeczka87, Nanatasza, katuni lubią tę wiadomość
-
Ja w poniedziałek byłam u gin to mi powiedziała,że wstępnie dla niej to jest ok 5tyg, z wyliczeń kalendarza bellybestfriend wychodzi,że tj. Zaczął się 7 u mnie mój zarodek ma 5mm niektórzy mówią,że spory ale z tego co ja czytałam to raczej tak w normie
nowatorka lubi tę wiadomość
-
namea wrote:Dzien Dobry ale sie rozpisayscie! Ja tez zostaje tu, bo tez lubie chaos
Biust tez mi dokucza, najgorzej wieczorem jak wypuszcze ze stanika, to czuja jaki jest ciezki... Dzisiaj rano nasmarowalam sie olejem kokosowym, alez porzjemnosc. Pachna do tej poryWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 09:06
namea lubi tę wiadomość
-
CześćEjrene wrote:Cześć
Wiola kiedy powtarzasz HCG? Jutro?
Ja niestety jutro mam nad programową wizytę nie u swojego lekarza, bo mój na urlopie bo krwawiłam w poniedziałek wieczorem. Na szczęście jednorazowo. Myślicie że w 5tygodniu 4 dniu będzie już widać zarodek?
Jutro mam na rano do pracy, chyba powtórzę w pt i chcę jeszcze raz progesteron zrobić. Dobrze, że udało Ci się umówić na wizytę będziesz spokojniejsza.
MartaT wrote:Ja jestem z Łukowa do Siedlec mam ok 30km zastanawiałam się czy do dr Sprawki nie jeździć podobno bardzo dobry jest moje znajome do niego jeżdżą
MartaT lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
witam, dolaczam sie do bolacych piersi, jakos dzisiaj mnie rozbolaly jeszcze mocniej. co do bolow brzucha ja mialam na poczatku pobolewanie jakby mi ktos naciskal i kilka razy zaklulo po kilka sekund. potem mialam taki leciutki bol jak na @ a teraz juz wogole nic mnie nie boli na dzien dzisiejszy a dzisiaj snilo mi sie ze krwawilam i jak sie obudzilam to nie bylam pewna czy to byl sen czy prawda
Ejrene gin na pewno ci da luteine albo duphaston. ja biore duphaston 2x1 od poczatku ciazy i jakos sie bezpieczniej z tym czuje. i mam brac do 10 tc.
Oldzi fajnie ze widzialas pecherzyk z cialkiem zoltym a na nastepnej wizycie zobaczysz -
nick nieaktualnyWitam Czy można skromnie się dołączyć ?
Ostatni okres miałam 6.10 ale owulacja była prawdopodobnie opóźniona i wystąpiła w 24 dniu cyklu . Pierwszy test zrobiłam 10 dni po owu i wyszła druga bardzo bardzo jasna kreska , dzis 13 dni po owu znów zrobiłam i wyszła znów jasna ale troche ciemniejsza . Jutro ide na bete i będzie 100% wiadomo Jednak mam nadzieje ze te słabe kreski dobrze wyszły . Jeśli patrzeć od owulacji był by to dopiero 3 tydzien i 6 dni , zaś od okresu 5 tydzien i 1 dzien . Wiec termin będzie między 13 a 21 lipcaBiedroneczka, Ejrene, nowatorka, Wiola90, aisa, Nutka-koloru lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie Lipcówki 2016:)
Ja miałam wczoraj pierwszą wizytę. Wszystko w porządku maleństwo ma 0,58cm i serduszko już bije Kilka dni mnie nie było a widzę że nas przybyło. Ale będzie wysyp:)
Spokojnego dnia Kochane *Karolina_karolina, Ejrene, nowatorka, MartaT, Edka, Wiola90, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina_karolina No właśnie nie takie piękne bo bladziutkie , a tyle sie naczytałam i trochę sie boje ze to fałszywie dodatnie albo coś . Szkoda ze zdjęcia nie mogę tu dodac . I nie umiem się cieszyć . Jak sobacze serduszko to sie uspokoję ale to dopiero na początku grudnia .
Biedroneczka GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:45
Biedroneczka lubi tę wiadomość
-
mamuśka1 wrote:Witam Czy można skromnie się dołączyć ?
Ostatni okres miałam 6.10 ale owulacja była prawdopodobnie opóźniona i wystąpiła w 24 dniu cyklu . Pierwszy test zrobiłam 10 dni po owu i wyszła druga bardzo bardzo jasna kreska , dzis 13 dni po owu znów zrobiłam i wyszła znów jasna ale troche ciemniejsza . Jutro ide na bete i będzie 100% wiadomo Jednak mam nadzieje ze te słabe kreski dobrze wyszły . Jeśli patrzeć od owulacji był by to dopiero 3 tydzien i 6 dni , zaś od okresu 5 tydzien i 1 dzien . Wiec termin będzie między 13 a 21 lipca
mamuśka1 wrote:Karolina_karolina No właśnie nie takie piękne bo bladziutkie , a tyle sie naczytałam i trochę sie boje ze to fałszywie dodatnie albo coś . Szkoda ze zdjęcia nie mogę tu dodac . I nie umiem się cieszyć . Jak sobacze serduszko to sie uspokoję ale to dopiero na początku grudnia .
Biedroneczka GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:50
-
nick nieaktualnynowatorka - no to cos mi sie pomysliło ale mniejsza z tym . Dokładny termin poznam po wizycie . Ale będe chciała by było bliżej tego z USG bo będe miała CC wiec ważne by dzidziuś nie był za mały . Z córką miałam 10 dni różnicy na usg , powinnam miec termin na 17 maj a miałam na 7 a CC miałam 17 kwietnia wiec az miesiąc wcześniej , mała miała tylko 2600