Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam taką znajomą, która przed ciążą ważyła ok 50kg. W ciąży przytyła 35kg nie mogłam uwierzyć, póki nir zobaczyłam zdjęcia po porodzie trochę ćwiczyła w domu i dodatkowo dietę starała się utrzymywać i schudła,że teraz waży mniej niż przed ciążą ok 48kg z tym,że jej.córa jest troszkę przy kości ale ja uważam,że jednak nie ma co się przejmować, że za dużo się przytyję to są kilogramy szczęścia, które nosimy pod sercem a zrzucić zawsze się da, tylko trzeba chcieć
Kamila ;), Ejrene, aisa lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn ktore podobnie jak ja maja juz male dzieci. Czy Wasza ciaza jest swiadomie planowana czy nie? To moja trzecia ciaza, wiem co mnie czeka, jak moze byc ale niewiem jak to jest z wielkim brzuchem i malym, wiecznie wymagajacym pomocy i uwagi dzieckiem
-
nowatorka wrote:to ja chyba jestem najstarsza bo mam 31
wzrost 172 , waga ok 60 takze gruba nie jestem, szkielet tez nieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:34
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, przyszłam się pożegnać. Tym razem znowu nie będzie mi dane zostać mama.
Życzę Wam bezproblemowych ciąż i lekkich dolegliwości
-
karolina1990 wrote:Mam pytanie do dziewczyn ktore podobnie jak ja maja juz male dzieci. Czy Wasza ciaza jest swiadomie planowana czy nie? To moja trzecia ciaza, wiem co mnie czeka, jak moze byc ale niewiem jak to jest z wielkim brzuchem i malym, wiecznie wymagajacym pomocy i uwagi dzieckiem
Zdecydowanie nieplanowana
Kasiuleks: bardzo mi przykro, tule.. -
nick nieaktualnykarolina1990 wrote:Mam pytanie do dziewczyn ktore podobnie jak ja maja juz male dzieci. Czy Wasza ciaza jest swiadomie planowana czy nie? To moja trzecia ciaza, wiem co mnie czeka, jak moze byc ale niewiem jak to jest z wielkim brzuchem i malym, wiecznie wymagajacym pomocy i uwagi dzieckiem
U nas druga ciąża jest planowana również jak pierwsza . Ale nie mam pojecia jak to będzie, brzuch będzie już duży a mała przeszło 3 latka będzie miała wiec na pewno sobie damy rade . Trudniej chyba jak jest taki roczniak co trzeba go nosić itp . Ale dasz sobie na pewno rade . W jakim wieku są twoje dzieci ?aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny