Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaT wrote:Dziewczyny a takie pytanie z innej beczki w jakim wieku jesteście? może o wiek nie powinno się pytać,ale zastanawia mnie to jaka różnica wieku nas dzieli
Ja mam 25 lat, w styczniu 26. To będzie pierwsze dziecko. W lipcu minęło nam 2 lata po ślubieAgaax, MartaT lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
nick nieaktualny
-
u mnie 29 lat, druga ciąża
karolina1990 wrote:Mam pytanie do dziewczyn ktore podobnie jak ja maja juz male dzieci. Czy Wasza ciaza jest swiadomie planowana czy nie? To moja trzecia ciaza, wiem co mnie czeka, jak moze byc ale niewiem jak to jest z wielkim brzuchem i malym, wiecznie wymagajacym pomocy i uwagi dzieckiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 12:57
aisa lubi tę wiadomość
-
Boje sie tez samej ciazy bo poprzednia byla bardzo stresujaca a tez niewiem czy ta ciaza nie zaszkodzi mojemu zdrowiu, ostatnio chorowalam, przeszlam na poczatku roku dwie operacje. W poniedzialek ide do lekarza, dowiem sie czy nic nam nie grozi z tego powodu. Ja wlasnie skonczylam 25 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:03
-
No nie da sie za wami nadazyc. Nawet w leniwy dzien
MartaT wrote:Katuni jak ja byłam u mojej gin i powiedziałam jej,że mnie brzuch pobolewa a raz to mnie okropnie bolał myślałam,że padnę to moja gin powiedziała,że to jest normalne,żeby ewentualnie brać no spe teraz już mam mniejsze bóle. Od czasu do czasu się zdarzają
Wiem wiem . Moja mi tez mowila, ze mozna nawet 3 nospy dzienne brac. Ale wczoraj mnie ten brzuch bolal duzo duzo bardziej i tak zupelnie inaczej niz na poczatku. Dlatego sie wystraszylam. Ale dzisiaj narazie dobrze (odpukac).
mamuśka1 wrote:Karolina_karolina No właśnie nie takie piękne bo bladziutkie , a tyle sie naczytałam i trochę sie boje ze to fałszywie dodatnie albo coś . Szkoda ze zdjęcia nie mogę tu dodac . I nie umiem się cieszyć . Jak sobacze serduszko to sie uspokoję ale to dopiero na początku grudnia .
Ja juz tu tez kiedys pisalam o tym, ze testy praktycznie nigdy nie sa falszywie dodatnie. One myla sie tylko w jedna strone. Tzn wychodzi negatywny, a ciaza jednak jest. W druga strone sie nie zdarza raczej Takze jak masz dwie kreski nawet slabiutkie, to nic tylko sie cieszyc
MartaT wrote:Ja to jestem ciekawa ile przytyję w ciąży jakoś akurat bardzo się nie obawiam,że meega dużo chociaż dla mnie to nawet wskazane ja ok m-c temu ważyłam zaledwie 41kg. W poniedziałek ważyłam się u ginekologa, ważę obecnie 43kg, a wzrost mam 164
Ja sie strasznie boje ile przytyje w ciazy... zaczynam z waga 60 kg przy 160 cm......! Masakra
A mam 28 lat i to moja pierwsza ciaza. Udalo sie w 3 cyklu, wiec dosyc szybko Tym bardziej, ze ja ponad 10 lat bralam tabsyMoj Aniolek 10 TC - 03.12.2015 (*)
-
mamuśka1 wrote:Ale z ciebie chudzina Ja w pierwszej zaczynałam z wagą 54 a skończyłam na 72 czyli 18 kg . Teraz zaczynam z 57 i już kilo na plusie .
Ja już mam 1,5kg na plusie przed ciążą 55kg. Też się boję aby nie przytyć zbyt wiele.
Mamuśka ale z ciebie chudzinka