Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O ciekawe milcia
Ja do żadnej szkoły rodzenia się nie zapisałam na razie bo chcemy lazic razem a nigdzie nic nam nie pasuje bo nikt nie bierze pod uwagę że niektórzy pracują ja drugie zmiany i w weekendy... Musze jeszcze pokombinować.
Dzisiaj miałam Zadzwonić na Madalińskiego w W-wie ale zapomniałam..No nic jitro dryndne. Mam tyle Rzeczy że szok... Ciągle zapominam że mam coś do zrobienia...
Do tego miałam Dzisiaj kolizje z własnej winy i się mega zestresowalam. Zniżki pójdą się bujac... Ehh... Lepiej to własnym autem niż służbowym autobusem ale jestem mega zła na siebie bo taka głupota że szok! No nic zderzak już na pewno do wymiany.
Małej się Raczej nic nie stało bo ruchy Czuje ale jak tylko Będzie mnie coś boleć Bardziej to Jedziemy na IP. Przy cofaniu takim z większym impetem Raczej nie ma szans coś sobie zrobićZuzulka88 lubi tę wiadomość
-
No właśnie Maka, że nic nie kupiłam - już nie miałam siły chodzić i nawet delikatny problem miałam, żeby się do samochodu doczołgać
i jestem tak zła na siebie, że masakra bo taka okazja nieprędko się powtórzy - Tatusiek najprawdopodobniej w ten weekend wyjeżdża na "saksy"i jestem uziemiona. Następnym razem obiorę taktykę Majeczki
Jedynym pocieszeniem jest to, że jego karta zostaje ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:37
Maka, majeczka87, aisa, niezapominajka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ejrene kolejny synek widze
gratuluje!
Jusella mnie zakupy w galerii to też tak męczą ze mi się odechciewa kupować sobie mierzyć hehe
Majeczka tam nie trzeba zaświadczenia, przynajmniej tak mówiła kobietka dla jakiejś dziewczyny co byla, słuchaj jak się nie uda w tym tyg. to w nast. napewno, Poprostu jak nie będzie miejsc to na nast. Tydzień tak się zapiszmy na te dni i godziny, jak się jutro zapiszemy w tym zeszycie to mysle ze śmiało będą miejscaEjrene, majeczka87, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
myslalam ze to jedeen zapis na amen a nie z kazdego tyg na nastepny... no bedziemy probowac;D obstawiamy jedna godzine narazie;D potem Ci na prv wysle konto na fb zebysmy sie poznaly Ty tez mi wyslij;)
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Jusella może źle się do tego zabierasz
u mnie jest tak: wchodzę do galerii od razu idę na ciacho i kawę... Obejde parę sklepów, przerwa - idę na sok świeżo wyciskany, później przejdę resztę sklepów, wrócę do tych pierwszych jeżeli mam po co tam iść. No i na koniec trzeba by coś konkretnego zjeść... Bo jak to tak na glodniaka jechać tyle km?
Telashe, jusella, niezapominajka, kama005, Olinka1205, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Telashe - gratulacje
Maka dzięki za cenne rady - następnym razem tak zrobię. Jak tylko Tatusiek wyjedzie i zostawi mi to plastikowe "cudo" namówię jakąś kumpelę na zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 19:25
Maka, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zrobilam pierwszy sernik na zimno z galaretka.... Pyyyychota
Tak jak rodzilyscie ze strony moje wypieki ( sciagnelam sobie app) bo mozna offline dzialac
A jaki prosty
Ciesze sie jak dziecko :p
Co do Silesi ja tam nigdy praktycznie nic nie kupie tylko sie snuje, a i drogo... Jakos wole bardziej kameralnie np.m1Ejrene, jusella, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Z góry przepraszam, że poruszam ten temat w porze "kolacyjnej" ale potem mogę zapomnieć
Dziewczynki, które musicie brać żelazo - skutkiem ubocznym może być problem z wypróżnianiemi ciemne stolce - piszę, żeby któraś się nie wystraszyła
( ja się naczytałam w necie i po kolorze wyszło mi, że problemy z wątrobą mam - dopiero lekarz mnie uświadomił,że to przez żelazo)
renieczka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Wpadam z relacją z polowkowychDiecko rozwija się prawidłowo, wszystkie organy są na swoim miejscu. Serduszko, płuca, aorta, nerki, mózg wszystko ok.
I już wiemy, że czekamy na córeczkę
Czekamy na Marysię
Pozdrawiamniezapominajka, nowatorka, jusella, Maka, figaa, eve90, _analiza, martynka870, kama005, majeczka87, mamuśka1, aisa, kot_bury, Wiola90, stokrotka2013, *Słoneczko, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
kama cale szczescie nic wam sie nie stalo. kurcze trzeba uwazac na takie kolizje. ja przed ciaza tez mialam stluczke z mojej winy
dziewczyny jak odroznic czkawke malucha od kopniakow ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 20:34
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Widzę ze juz w większości znacie płeć, zazdroszcze, u mnie jeszcze wielka niewiadoma. Mój gin ostatnio nie sprawdzał (niby za wcześnie!) a połówkowe dopiero za 3 tyg. Niby bez znaczenia co będzie, ale ciekawość mnie zzera.
Co do szkoły rodzenia, ja będę miała CC, ale w pierwszej ciąży chodzilam i sobie chwalilam, zawsze to można się czegoś dowiedzieć i pocwiczyc trochę.eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z lidla właśnie i powiem wam ze takie piękne truskawki były ze już chciałam je kupic.. Ale potem do mnie doszło ze to sztuczne.. pewnie bez smaku i skończyło się na zielonym jabluszku ale truskawek albo koktajl truskawkowy to bym sobie zjadla...
jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:
ja kończę 3 sezon. Polecam jeszcze serial Black List
Znam i na bieżąco jestem
Zosia ma czkawkeMój mąż chodzi i jęczy, że też chce naszą dziewczynkę już poczuć. Zazdrośnik jeden.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 21:19
jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Przy czkawce czujesz te "ruchy" w regularnych odstępach czasu
Co do truskawek ja juz jadlam w tym roku i dzisiaj tez mialam wielka ochote ale padalo i nie chcialo mi sie isc do sklepu. Moze jutro kupie.
Dalile moja jak na zlosc jak poczuje reke taty to sie chowa i nie chce kopacWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 21:21
jusella, eve90, Ana32, Zuzulka88 lubią tę wiadomość