X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella zakupy to doobry maraton co?;) kolejny raz obież taktyke pasuje - biore;)

Maka, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ciekawe milcia :)

Ja do żadnej szkoły rodzenia się nie zapisałam na razie bo chcemy lazic razem a nigdzie nic nam nie pasuje bo nikt nie bierze pod uwagę że niektórzy pracują ja drugie zmiany i w weekendy... Musze jeszcze pokombinować.

Dzisiaj miałam Zadzwonić na Madalińskiego w W-wie ale zapomniałam..No nic jitro dryndne. Mam tyle Rzeczy że szok... Ciągle zapominam że mam coś do zrobienia...

Do tego miałam Dzisiaj kolizje z własnej winy i się mega zestresowalam. Zniżki pójdą się bujac... Ehh... Lepiej to własnym autem niż służbowym autobusem ale jestem mega zła na siebie bo taka głupota że szok! No nic zderzak już na pewno do wymiany.

Małej się Raczej nic nie stało bo ruchy Czuje ale jak tylko Będzie mnie coś boleć Bardziej to Jedziemy na IP. Przy cofaniu takim z większym impetem Raczej nie ma szans coś sobie zrobić :)

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella byłaś w Silesi? Miałaś kartę i nic sobie nie kupiłaś? :-P Ja wczoraj byłam, kupiłam sobie 3 bluzki i spodnie :-)

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Maka, że nic nie kupiłam - już nie miałam siły chodzić i nawet delikatny problem miałam, żeby się do samochodu doczołgać :-( i jestem tak zła na siebie, że masakra bo taka okazja nieprędko się powtórzy - Tatusiek najprawdopodobniej w ten weekend wyjeżdża na "saksy"i jestem uziemiona. Następnym razem obiorę taktykę Majeczki :-) Jedynym pocieszeniem jest to, że jego karta zostaje ze mną :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 18:37

Maka, majeczka87, aisa, niezapominajka, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• eve90 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejrene kolejny synek widze :) gratuluje! :)

Jusella mnie zakupy w galerii to też tak męczą ze mi się odechciewa kupować sobie mierzyć hehe :P

Majeczka tam nie trzeba zaświadczenia, przynajmniej tak mówiła kobietka dla jakiejś dziewczyny co byla, słuchaj jak się nie uda w tym tyg. to w nast. napewno, Poprostu jak nie będzie miejsc to na nast. Tydzień tak się zapiszmy na te dni i godziny, jak się jutro zapiszemy w tym zeszycie to mysle ze śmiało będą miejsca ;)

Ejrene, majeczka87, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalam ze to jedeen zapis na amen a nie z kazdego tyg na nastepny... no bedziemy probowac;D obstawiamy jedna godzine narazie;D potem Ci na prv wysle konto na fb zebysmy sie poznaly Ty tez mi wyslij;)

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • Maka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusella może źle się do tego zabierasz :-P u mnie jest tak: wchodzę do galerii od razu idę na ciacho i kawę... Obejde parę sklepów, przerwa - idę na sok świeżo wyciskany, później przejdę resztę sklepów, wrócę do tych pierwszych jeżeli mam po co tam iść. No i na koniec trzeba by coś konkretnego zjeść... Bo jak to tak na glodniaka jechać tyle km?

Telashe, jusella, niezapominajka, kama005, Olinka1205, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Telashe Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my już po badaniu :) bardziej prawidłowo się nie da :D

Maka, aisa, jusella, ada89, Ejrene, eve90, niezapominajka, nowatorka, _analiza, kama005, majeczka87, kot_bury, Wiola90, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • jusella Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe - gratulacje :-D

Maka dzięki za cenne rady - następnym razem tak zrobię. Jak tylko Tatusiek wyjedzie i zostawi mi to plastikowe "cudo" namówię jakąś kumpelę na zakupy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 19:25

Maka, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobilam pierwszy sernik na zimno z galaretka.... Pyyyychota
    Tak jak rodzilyscie ze strony moje wypieki ( sciagnelam sobie app) bo mozna offline dzialac
    A jaki prosty

Ciesze sie jak dziecko :p

Co do Silesi ja tam nigdy praktycznie nic nie kupie tylko sie snuje, a i drogo... Jakos wole bardziej kameralnie np.m1

Ejrene, jusella, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

Kijanka
  • kijanka_88 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i do szkoly rodzenia sie nie zapisuje bo planowane cc mam. Ale staram sie duzo czytac i ogladam filmy na toutubie polecam siostra ania i filmy o Zachariuszu

Kijanka
  • jusella Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z góry przepraszam, że poruszam ten temat w porze "kolacyjnej" ale potem mogę zapomnieć

Dziewczynki, które musicie brać żelazo - skutkiem ubocznym może być problem z wypróżnianiem :-( i ciemne stolce - piszę, żeby któraś się nie wystraszyła :/ ( ja się naczytałam w necie i po kolorze wyszło mi, że problemy z wątrobą mam - dopiero lekarz mnie uświadomił,że to przez żelazo)

renieczka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Wpadam z relacją z polowkowych :) Diecko rozwija się prawidłowo, wszystkie organy są na swoim miejscu. Serduszko, płuca, aorta, nerki, mózg wszystko ok.
    I już wiemy, że czekamy na córeczkę <3
    Czekamy na Marysię :)
    Pozdrawiam :)

niezapominajka, nowatorka, jusella, Maka, figaa, eve90, _analiza, martynka870, kama005, majeczka87, mamuśka1, aisa, kot_bury, Wiola90, stokrotka2013, *Słoneczko, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny gratuluje udanych wizyt!

kama cale szczescie nic wam sie nie stalo. kurcze trzeba uwazac na takie kolizje. ja przed ciaza tez mialam stluczke z mojej winy :/

dziewczyny jak odroznic czkawke malucha od kopniakow ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 20:34

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • figaa Przyjaciółka

Wysłany: 29 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze juz w większości znacie płeć, zazdroszcze, u mnie jeszcze wielka niewiadoma. Mój gin ostatnio nie sprawdzał (niby za wcześnie!) a połówkowe dopiero za 3 tyg. Niby bez znaczenia co będzie, ale ciekawość mnie zzera.

Co do szkoły rodzenia, ja będę miała CC, ale w pierwszej ciąży chodzilam i sobie chwalilam, zawsze to można się czegoś dowiedzieć i pocwiczyc trochę.

eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

1usag7rf69y59i8r.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:

dziewczyny jak odroznic czkawke malucha od kopniakow ?

Przy czkawce czujesz te "ruchy" w regularnych odstępach czasu

eve90, nowatorka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• eve90 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z lidla właśnie i powiem wam ze takie piękne truskawki były ze już chciałam je kupic.. Ale potem do mnie doszło ze to sztuczne.. pewnie bez smaku i skończyło się na zielonym jabluszku ale truskawek albo koktajl truskawkowy to bym sobie zjadla... :)

jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

atdc9vvj1ddua2x5.png
  • jusella Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve ja ostatnio mam jazdy na koktajl truskawkowy i kupuję mrożone truskawki i koktajl pychotny wychodzi i smakuje latem :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 21:01

eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    :-) ja kończę 3 sezon. Polecam jeszcze serial Black List

Znam i na bieżąco jestem :)
    Zosia ma czkawke :) Mój mąż chodzi i jęczy, że też chce naszą dziewczynkę już poczuć. Zazdrośnik jeden. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 21:19

jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    Przy czkawce czujesz te "ruchy" w regularnych odstępach czasu
    A to chyba dzisiaj moja miala czkaweczke:)

Co do truskawek ja juz jadlam w tym roku i dzisiaj tez mialam wielka ochote ale padalo i nie chcialo mi sie isc do sklepu. Moze jutro kupie.

Dalile moja jak na zlosc jak poczuje reke taty to sie chowa i nie chce kopac :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 21:21

jusella, eve90, Ana32, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 553 554 555 556 557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ