Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola na pewno do wizyty już coś poczujesz
A jak nie to dopytaj lekarza. I dawaj znaćW każdym razie trzymam kciuki za Twojego nieśmiałego Maluszka!
Bo nie wiesz gdzie masz łożysko? Dziewczyny pisały, że jak na przedniej ścianie to się później czuje.Wiola90, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
eve90 wrote:Goodwill pocieszylas mnie swoją przyjaciolka.. Ja ok. 2,5 miesiąca po porodzie (jeśli urodze w terminie) planuje ślub i musze jak nic wrócić do formy, przynajmniej na tyle zeby dobrze sie czuc, wiadomo że dla każdej kobiety to wyjątkowy dzień w zyciu, jedne znajome mówią że to niemożliwe, a inne ze to do zrealizowania..
A Wy dziewczyny jak uważacie? Myślicie ze to możliwe w 2,5 miesiąca poczuć się już dobrze we własnym ciele? Planuje po połogu i w czasie snu synka wieczorem jak będzie z tatuskiem trochę biegać bo wcześniej sporo biegalam i wiem że to jest dobre dla mnie, tylko czy będą na to siły? I czy tak krotki czas starczy?
Przytyłam 14kg, waga bardzo szybko spadła przy kp. Po miesiącu prawie nie było brzucha, lekki fałd którego nie pozbywałam się wcale bo planowałam kolejną ciążę
W połogu to lekkie ćwiczenia tylko, ale potem spokojnie wyrzeźbisz sylwetkę tym bardziej, że masz cel czyli ślubjusella, eve90, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:A ja Ci napisałam, że to nie koncert życzeń, bym te życzenia spełniała
Ja Ci napisalam że jestem bezczelna, no i miła sztucznie nie umiem byćwięc sory
Twoja krytyka mnie nie tyka, za słaba trochę :*
No i zluzuj trochę, bo żyłka pęknie
Patulka a ty serio jestes w ciaży? Bo mi sie wydaje ze dziesieciolatka nie moze zajsc a ty zachowujesz sie jakbys miala wlasnie tyle lat... Twoje wypowiedzi są naprawde ponizej jakiegokolwiek poziomu wiec zluzuj kalosze i odpuść czasem bo osobiscie jak widze twoje posty to juz wiem ze beda jakies dramaty albo pyskówka przedszkolaka_analiza, Smile, September, aisa, kot_bury, Ejrene, stokrotka2013, Kasiulina, Gosia91, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ejrene- staram się
Dunda- absolutnie normalne, to wręcz objaw zdrowia psychicznego
Jusella- łał, chyba dopiszę obrus do niekończącej się listy rzeczy do wykonania
Marudzenie o robótkach też może męczyć, jak coś to mówcie- motywuje się do założenia wątku temu poświęconemujusella, Ejrene, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Naditta wrote:Ja mam 1.5 kg na plusie póki co. Z czego 1 kg przybralam przez ostatnie 2 tygodnie. Zastanawiam się dlaczego tak mało przybieram na wadze
no ale 0,5 kg to juz mala
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Tez ogólnie apeluje o luz, którego Tobie, Patutka czasem (a nawet czesto) brakuje! Zachowujesz się jak 14 latka z gimnazjum która za wszelką cenę musi się odgryźć i pokazać jak bardzo Cię to nie rusza, kiedy ewidentnie... Cię rusza.
Mnie ogólnie nie denerwują Twoje posty bo faktycznie każda pisze o tym co u niej, a ze u Ciebie non stop coś się dzieje, to piszesz o tym. Nie mam podstaw Cię podejrzewać o sztuczne rozdmuchiwanie spraw ale rozumiem, że dziewczyny mogą mieć wątpliwości. Bo poziom dramatyzmu w Twoich wpisach jest właśnie ogromny. Ale ja wierzę, bo z natury ufam ludziom. I trzymam kciuki na każdym zakręcie, wspieram i tym razem też wierzę, że skurcze się zatrzymają.
I mój osobisty apel -a wlasciwie złota myśl -
"ZANIM RUSZYSZ RĘKĄ, NOGĄ
ZANIM POWIESZ JEDNO SŁOWO
RUSZ CZŁOWIEKU GŁOWĄ".
Smile, September, aisa, jusella, kijanka_88, kot_bury, Ejrene, stokrotka2013, Kasiulina, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
NIE KARMIĘ TROLLA
Dziękuje_analiza, Smile, Ejrene, Kasiulina, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za odpowiedzi. Piąteczka- wygląda na to, że jednak nie jestem osamotniona w kwestii kudłatego bunia
U mnie ponad +5-6 kg. Codziennie ćwiczę, spaceruję z psem ok 40 min, potem wychodzę na kolejny godzinny szybki marsz po górkach, czasem dłuższy, czasem krótszy w zależności jak mnie pęcherz pogoni do kibelka. Mimo wszystko waga szybko idzie w górę. Czasem myślę, że za szybko.
Chyba połowa tych kilogramów poszła mi w cyc, bo rozmiar skoczył z mikroskopijnego B do tłustego E, w tej chwili chyba nawet F!!! Broń Boże, nie narzekam hahahajusella, aisa, Maka, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Noś ze sobą zestaw głośnomówiący i wkładaj jedną słuchawkę w ucho
Będą myśleli, że rozmawiasz przez telefon
Aisa specjalnie się tym nie przejmuję co sobie ludzie o mnie myśląa z słuchawkami to często chodzę bo jak Tatusiek zagramanicą siedzi to jak tylko trochę czasu ma to wisimy na telefonie - czasem komiczne sytuacje wychodzą jak zadaję pytanie Tatuśkowi a jakaś kobitka albo facet w sklepie mi odpowiada
Często też sama ze sobą rozmawiam - ogólnie gaduła jestema i mądrego czasem miło posłuchać
aisa, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dunda biedny Marcel;) musialy niezle wyc
Ejrene powiedzisl przodujace na tylnej scianie i tak mam w karte zapisane..tez sie zastanawialam jak zaczelam o tym czytac czemu nie dostalam zakazow, no ale jak luz to luz nioobedzie widac a do wizyty niedlugo
jutro mam jeszcze wizyte u innego ginka w zwiazku z krztuscem bo miala pacjetki z moim problemme to podpytam o te lozysko
moze ona zbada mi je dodatkowo;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 14:27
Ejrene, aisa, aisa, eve90, Dunda, Kasiulina, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
goodwill wrote:Co do owłosienia - zawsze miałam dużo (PCOS, hirsutyzm, ciemne włosy przy bladej cerze), teraz mam MEGADUŻO. Nogi, łono, brzuuuuch ;(
Co gorsza jak depiluje, to mi się robią podrażnienia. No, cóż. Niedługo sobie będę warkoczyki zaplatać.
Nikomu tego nie życzę, ale cieszę się, że nie tylko ja tak mam.
Goodwill, ja miałam podejrzenie PCOS ze względu na te kłaki, ale badania wykazały, że wszystko jest w najlepszym porządku. Taka moja uroda, którą odziedziczyłam po tacie.
Ciąża widocznie dobrze na mnie działa, bo moje nogi od ponad 1,5 miesiąca nie widziały wosku, a na udach to praktycznie zniknęły. Żyć nie umieraćjusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ufff w końcu Was dogonilam
My właśnie już po polowkowym
Okazało się że będzie synek , jestem bardzo szczęśliwa a tak wdziecznie pokazywał swój interes hahaha
Co do wagi u mnie jutro zacznie się 21 tc i mam już 2 kg na plusiemartwilam się ze może ciut za mało ale gin mnie uspokoił
Jestem bardzo ale to bardzo dziś szczęśliwa mam ochotę tańczyć hahaha
Gin mówił że niestety my lipcoweczki będziemy miały ciężko w upały .. , kurczę ale jak na razie trzeba korzystać z tego chłodu
Odnośnie sytuacji z patutka , kurczę kochane troszeczkę empatii , po to jest forum żeby móc dzielić się i tymi dobrymi chwilami jak i tymi gorszymi . Czasem warto jest postawić się w sytuacji drugiej osoby , wiadomo że każdy w gorszej chwili liczy na wsparcie . Bynajmniej ja tak mamnie ma co się spinac nie potrzebnie ! Bo tylko szkoda nerwów :p
Pozdrawiam kochane ciężaróweczki :*
jusella, majeczka87, Ejrene, Patutka, aisa, Maka, nowatorka, Telashe, eve90, mamuśka1, goodwill, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Telashe wrote:
Marudzenie o robótkach też może męczyć, jak coś to mówcie- motywuje się do założenia wątku temu poświęconemu
Mi nie przeszkadza
Podziwiam Was za talent i cierpliwość do tego
Zawsze też możecie założyć wątek, kto wie może na innych miesiącach też jest sporo osób o takim hobby i chętnie podzielą się fotkami
jusella, kijanka_88, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
September wrote:Wiola na pewno do wizyty już coś poczujesz
A jak nie to dopytaj lekarza. I dawaj znaćW każdym razie trzymam kciuki za Twojego nieśmiałego Maluszka!
Bo nie wiesz gdzie masz łożysko? Dziewczyny pisały, że jak na przedniej ścianie to się później czuje.September, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
panna truskawka wrote:A teraz bardzo poważne pytanie
Jak jest u Was ze sprawami intymnymi? Bo u nas bida z nędzą
Ja się albo boję, że coś się stanie (tyle się naczytałam o tych szyjkach krótkich, długich, zamkniętych, otwartych itp.) albo mnie coś boli i mam w nosie wszelakie "romantyzmy" a mąż twierdzi, że dziwnie tak "w trójkę"
U Was normalnie?
kijanka_88 lubi tę wiadomość
-
Ale wy dziewczyny mało przytylyscie, ok 4 lub 5 kg na plusie. W poprzedniej ciąży przytylam 14, teraz chyba będzie trochę więcej.
Co do dojścia do siebie to ja 2 miesiące po wygladalam juz dobrze, tylko brzuszka trochę zostało. Po porodzie od razu było 7 mniej. A później chodzilam na długie spacery i kg było coraz mniej:)aisa, kot_bury, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Nadrobione!!!
Byłam na poczcie bo się listonosza włazic nie chciało. Przy okazji wyrobiłam książeczkę na radiotelewizje.
Coś miałam odpisać
Ja będę chciała zrobić pasemka sobie za jakiś czas
Nogi jeszcze ogarniam póki jest na to czas sila i możliwość
Włosy na brzuchu też mam ale ja mam blond więc tego nie widaćale mój to się śmieje że go gronie z owłosieniem hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 14:42
aisa, kot_bury, LilouK, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Hej LilouK
Ja o pasach słyszałam tylko, że rozleniwiają mięśnie i więcej z tego szkody niż pożytku, ale najlepiej jak się ktoś obeznany w temacie wypowie.
Telashe, dobrze że piszesz o tym filtrze. Też muszę ogarnąć. Wypróbuje sposób Juselli.
Analiza, super że był pierwszy mocny kopniak
Kijanka, fajnie że znów zaglądaszSuper, że i mąż ma już radochę z kopniaków
Dunda, aloha
Karolajn, gratuluje synka
jusella, LilouK, kijanka_88, Zuzulka88 lubią tę wiadomość