Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ada89 wrote:Dziewczyny jestem załamana, nie wiem co mam ze sobą zrobić
Podczas badania lekarz wykrył coś na główce, czego nie powinno być
Podejrzewa torbiel splotu naczyniowkowegoW srode ide do szpitala na patologie ciązy na konsultacyjne usg.
Słyszała któraś o czyms takim, bo ja nigdy wczesniej. Podobno to może się wchłonąć, ale nie musi. Boże jak ja się boję
Ada nie załamuj się!!
Moja bratowa jak urodziła córeczkę to po porodzie też wykryli u Małej jakiś torbiel, krwiak czy "coś". Była wielka panika, płacz, konsultacje z neurologami a wszystko się po czasie samo wchłonęło. Dziś ma prawie 6 lat i jest zdrowym i bardzo szybko rozwijającym się dzieckiemNic się nie martw!
jusella, Zuzulka88, kot_bury, majeczka87, ada89, kijanka_88, Wiola90, Ejrene, eve90, aisa lubią tę wiadomość
-
ada89 łatwo powiedzieć ale postaraj się nie martwić , trzymma kciuki z całej siły ze torbiel sie wchloneła.
Gratuluje synusiaImię Kubuś bardzo ladne
renieczka też rozważaliśmy zakyp kolekchi Marsell , te sówki są urocze, ale po przeliczeniu kosztów przesyłki z Polski zdecydowaliśmy się zamówić meble na miejscu.Zuzulka88, jusella, aisa lubią tę wiadomość
Aurelia 9.07.2016 15.27 -
Ada! Miałam to samo z moim synkiem,wykryte na najlepszym USG w moim miescie.. Dwa tygodnie minęły, wszystko się wchlonelo. Zdrów jak ryba, byłam u dwóch lekarzy i potwierdzili, że śladu nie ma. Tylko mój lekarz mi od razu powiedział, że on to codziennie wykrywa i jeszcze nie miał przypadku żeby się nie wchlonelo:) bardzo się bałam i wszystko dobrze się skończyło. U Ciebie też tak będzie! Zobaczysz, tylko się nie denerwuj, bo Maluszkowi to nie służy;)
Zuzulka88, kot_bury, ada89, jusella, Ejrene, eve90, aisa lubią tę wiadomość
-
ada trzymaj sie kochana! jak widzisz dziewczyny znaja przypadki ze wszystko skonczylo sie dobrze wiec postaraj sie byc dobrej mysli
kot bury to dopiero zlosliwosc rzeczy martwych,,, buła umkneła Ci..
zaraz sie ubieram i jade do pulmunologajusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witam się i ja
Od rana w drodze z moim B. Na szczęście mogę już spokojnie wyciągnąć kopytka w domu. Mały buszuje od 2 dni, dostał nagłego wiosennego zrywu i nie przestaje boksować.
Gratulacje po dzisiejszych wizytach.
Ada, łatwo nam mówić, ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Uszy do góry! Jak już gdzieś wcześniej wspominałam, mój brat urodził się z 2 krwiakami/torbielami na głowie. Nie wiem, czy miało to związek z ciężkim porodem, czy czymś innym, bo kto tam robił usg ponad 20lat temu. Wszystko się wchłonęło
[QUOTE=_analiza
Btw - nie pamiętam już która z Was pisała mi o biustonosza nipplex - ale chwała Jej i cześć!i wielki buziak, bo nareszcie moje cycki maja odpowiednie wsparcie:)
Byłam w szoku jak okazało się ze z przedciążowego 75c awansowałam do 75G no ale takie uroki![/QUOTE]
Analiza, to ja, to jaCieszę się, że cyc ujarzmiony! Może Victoria's Secret to to nie jest, ale trzyma to i owo na miejscu.
Fajnie, że już prawie wszystkie macie wybrane pokoiki. Piękne! Ja również pochwalę się. Wrzucam linka do zdjęcia, mam nadzieję, że działa:
Jestem zakochana w tej tapecie, ale niestety pokoik jest tak malusieńki (2,2x2,7m), że ciemne ściany niestety odpadają. Będą białe z naklejkami "misiów i przyjaciół" z mothercare.
Miłego poniedziałku wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:40
_analiza, jusella, kot_bury, Pauli11, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Widzę, że biel w przewadze póki co
Ja mam ciemnoniebieskie ściany w sypialni (Magnat Tajemnica Szafiru) i myślę, że to będzie pasować
Do przemyślenia w temacie równosci płci:
http://namzalezy.pl/szwedzi-chca-aborcji-takze-dla-mezczyzn/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 13:49
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
O ile się nie mylę, niektóre z Was stosowały syrop Lactulosum na zaparcia.
Do mnie dopiero dotarł, ale jak to mówią: lepiej późno niż wcale.
W ulotce jest coś o rozcienczaniu woda lub sokiem, czy to jest konieczne? Można go pić bez rozcienczania? I po jakim czasie są hmm...że tak powiem efekty?
Wiecie, ja ciągle pracuje i nie chce się tak urządzić, że potem spędzę pół dnia w toaleciejusella, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Ada wszystko będzie dobrze! Mój synek jak miał rok to miał wykrytą taką torbiel i doktor w żadnym wypadku nie kazała nam się zamartwiać, bo powiedziała, że to się wchłonie, nawet nie zleciła nam żadnych dodatkowych badań, więc przestałam o tym myśleć
ada89, kot_bury, eve90, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Ada będzie wszystko dobrze, widzisz ile dziewczyny cytują przypadków, że to wszystko się wchłania więc trzeba być dobrej myśli
Naditta - ja nie rozcieńczałam niczym tego syropu tylko odmierzałam tyle ile pisze na ulotce i siup. U mnie zadziałało po kilku godzinach,niektóre dziewczyny pisały,że dopiero na drugi dzień. Różnie to jest,ale na pewno działa
Śliczne mebelki wybieracie, ja też chcę w bieli. Z tym, że na razie dzieciątko też będzie miało pokój z nami,a dopiero jakoś po roku urządzimy osobnyjusella, kot_bury, Naditta, niezapominajka, Ejrene, eve90, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ada na pewno wszystko będzie dobrze! Nie denerwuj się, będziesz miała zdrowego synka!
September trzymam kciuki za wizytę i potwierdzenie dziewczynki
Zazdroszczę Wam tego urządzania pokoików. Ja niestety nie mam gdzie poszaleć, mamy miejsce tylko na łóżeczko i nasze rzeczy upycham żeby trochę miejsca dla dziecka wygospodarować.jusella, kot_bury, niezapominajka, eve90, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Naditta ja też nie rozcieńczałam syropu, bodajże 15 ml na czczo piłam i zadziałał na drugi dzień w południe - ale nie jakoś bardzo "spektakularnie" - ot poszłam do wc i załatwiłam sprawę.
Naditta, Naditta, niezapominajka, kot_bury, eve90, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
My mamy salon, malutką kuchnię i pokoik, który przed urodzeniem dziecka był naszą sypialnią. Teraz jest pełen zabawek i śpię w nim ja z synkiem. Mały tak się zmądrzył, że zaczął wychodzić z łóżeczka do nas na łóżko. A tak w nocy się kręcił, że mąż uciekł do salonu i jak narazie tam śpi sam. Jak urodzi się drugi synek to będziemy musieli to jakoś zmienić, bo ja z dwójką to na pewno nie będę spała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 15:08
jusella, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ona2012 wrote:My mamy salon, malutką kuchnię i pokoik, który przed urodzeniem dziecka był naszą sypialnią. Teraz jest pełen zabawek i śpię w nim ja z synkiem. Mały tak się zmądrzył, że zaczął wychodzić z łóżeczka do nas na łóżko. A tak w nocy się kręcił, że mąż uciekł do salonu i jak narazie tam śpi sam. Jak urodzi się drugi synek to będziemy musieli to jakoś zmienić, bo ja z dwójką to na pewno nie będę spała.
jusella, LilouK, Naditta, kama005, niezapominajka, kot_bury, eve90, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
angella908 wrote:Dziewczyny macie już zaprojektowany pokoj dla dziecka? Ja wczoraj przeszłam cały Kraków i dalej nie kupiłam mebli ;/ pochwalcie się swoimi pokoikami ;P
Jesteś z Krakowa gdzie będziesz rodzić??niezapominajka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny robie na obiad dorsza z warzywami w piekarniku z nowego przepisu i mimo kataru mam takie zapachy w kuchni ze mam nadzieje ze w smaku rownie smacznybedzie
jak sie uda podesle wam przepis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 15:37
jusella, Ama, niezapominajka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]