Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jusella wrote:Maka to ja Ci postawię diagnozę - cierpisz na "taka Pani uroda"
Maka mnie też zdarzają się takie bóle i przechodzą po nospie, tylko mnie najczęściej łapią jak zaczynam "ciekać", sprzątanie, zakupy..no ale ile można siedzieć w domu:(
Dzisiaj czuję od czasu do czasu delikatne kłocie w pachwinach i nie wiem czy to normalne czy siać panikę..jusella, niezapominajka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam niczego wybranego, ale jak już się wezmę to w 2 tygodnie myślę, że to ogarnę..
na szczęście mój Małż jaki taki gust posiada, więc pół biedy.. Byleby nie zamówił różowego wózka dla synka to będzie nie najgorzej;)
jusella, niezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój synek najbardziej aktywny robi się wieczorem, chyba będzie sową, jak rodzice;-) wczoraj to aż mi brzuch podskakiwał, tak rozrabiał! No i zwykle po posiłku daje o sobie znać.
Ja mogę spać do późna, a potem jeszcze się zdrzemnąć w ciągu dnia, ale za to później nie śpię do 2 w nocy...
Z tym spaniem to śmieszna sprawa bo zazwyczaj zasypiam na lewym boku (z rogalem), a w nocy budzę się na wznak. I tak niemal każdej nocy.
Ja pokoiku nie urządzam, niestety nie mam miejsca. Mam nadzieję, że jak mały będzie miał pół roczku to uda nam się kupić już coś swojego i wtedy będę szalećjusella, kot_bury, _analiza, niezapominajka, eve90, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
Dziewczyny jestem załamana, nie wiem co mam ze sobą zrobić
Podczas badania lekarz wykrył coś na główce, czego nie powinno być
Podejrzewa torbiel splotu naczyniowkowegoW srode ide do szpitala na patologie ciązy na konsultacyjne usg.
Słyszała któraś o czyms takim, bo ja nigdy wczesniej. Podobno to może się wchłonąć, ale nie musi. Boże jak ja się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 11:27
06.2015 - poronienie
-
jusella wrote:olcia - pokaż pokoik
proszę.
Z praniem to ja jestem za tym, żeby jak najmniej chemii, więc wdłg. mnie jedno wystarczy (osobiście płatki Biały Jeleń używam) ale to moje zdanie
Ada89 - to na pewno łatwo powiedzieć, ale postaraj się nie martwić! Wszystko na pewno będzie dobrze!jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Dziewczyny jestem załamana, nie wiem co mam ze sobą zrobić
Podejrzewa torbiel splotu naczyniowkowegoW srode ide do szpitala na patologie ciązy na konsultacyjne usg.
Słyszała któraś o czyms takim, bo ja nigdy wczesniej. Podobno to może się wchłonąć, ale nie musi. Boże jak ja się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 11:43
renieczka, _analiza, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyada89 wrote:Dziewczyny jestem załamana, nie wiem co mam ze sobą zrobić
Słyszała któraś o czyms takim, bo ja nigdy wczesniej. Podobno to może się wchłonąć, ale nie musi. Boże jak ja się boję
Ada pamiętaj, że twoje nerwy szkodzą maluchowi. Na szczęście lekarz szybko wykrył nieprawidłowość, a teraz Tobą i dzieckiem zajmą się specjaliści. Myśl pozytywnie. Wszystko musi być dobrze ♡Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Ada nie panikuj bo małe to czuje.
Maka gratuluję chłopca
My pokoju nie odmalowujemy bo za rok i tak będzie malowany a my się przeprowadzimy.
Mój M raczej nie czuje się na razie w obowiązku i chęci do kupowaniu czegokolwiek dla małej. Wszystko robię ja. Może w końcu Obudzi się w nim instynkt ojcowski. ZobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 11:48
niezapominajka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ada89 wrote:Dziewczyny jestem załamana, nie wiem co mam ze sobą zrobić
Słyszała któraś o czyms takim, bo ja nigdy wczesniej. Podobno to może się wchłonąć, ale nie musi. Boże jak ja się boję
nie martw sie na zapas napewno wszystko bedzie okZuzulka88 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Witam się mamusie w 24 tyg. wg belly.
Ada89 zmartwiłaś mnie swoja wiadomością ale bardzo będę trzymać kciuki za twoje maleństwo by wszystko było dobrze i by okazało się że to jakaś pomyłka. ściskam cię cieplutko.
Nie odzywałam się w weekend ale was podczytywałam. Czytam o ruchach waszych dzieci i martwię się trochę czy wszystko ok jest u mnie bo jest dzień, że mały jest bardzo aktywny rusza się dosyć często a np. wczoraj i dziś prawie w ogóle go nie czuję a jeśli już to zastanawiam się czy to jest mały. wydawało mi się że będę czuła teraz małego coraz wyraźniej.
Co do pokoiku dla maluszka to będziemy go robić dopiero jak będziemy go tam ,,eksmitować '' a na razie będzie mieszkać z mamusią i tatusiem w sypialni.
Zaczynam się rozglądać za łóżeczkiem ale jeszcze się nie zdecydowałam.jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do pokoiku to my mieliśmy niedawno (1,5 roku temu) remont. Więc ściany i podłoga jest ok. Meble mamy juz wybrane, ale urządzać będziemy pewnie maj/czerwiec. Wcześniej w łóżeczku spał by pewnie nasz kocur
Mebelki będą z firmy Klupuś. Kolekcja Marsell. Białe meble na tle szarych scian + kolorowe dodatki. Raczej klasycznie.Pauli11, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowa! wrote:Witam się mamusie w 24 tyg. wg belly.
Ada89 zmartwiłaś mnie swoja wiadomością ale bardzo będę trzymać kciuki za twoje maleństwo by wszystko było dobrze i by okazało się że to jakaś pomyłka. ściskam cię cieplutko.
Nie odzywałam się w weekend ale was podczytywałam. Czytam o ruchach waszych dzieci i martwię się trochę czy wszystko ok jest u mnie bo jest dzień, że mały jest bardzo aktywny rusza się dosyć często a np. wczoraj i dziś prawie w ogóle go nie czuję a jeśli już to zastanawiam się czy to jest mały. wydawało mi się że będę czuła teraz małego coraz wyraźniej.
Co do pokoiku dla maluszka to będziemy go robić dopiero jak będziemy go tam ,,eksmitować '' a na razie będzie mieszkać z mamusią i tatusiem w sypialni.
Zaczynam się rozglądać za łóżeczkiem ale jeszcze się nie zdecydowałam.
Nie martw się, to jest normalne. Wiem, z łatwo powiedzieć, bo sama się martwię że mniej aktywny jest mój mały, ale powoli się uczę i zauważyłam, że ma różne dni. Najlepsze jest to, że zwykle w weekendy on też sobie leniuchuje, a jak tylko zaczynam dzień pracy to on ze mną
Ada, tak jak dziewczyny piszą. Nie martw się i nie stresuj, nam łatwo powiedzieć ale każda z nas pewnie tak samo by reagowała. Po prostu pomyśl o dziecku, że Twój stres ma na niego zły wpływ. Musisz być pewna, że będzie wszystko dobrze i wtedy tak się stanie!
Pozytywne myślenie i potęga podświadomości! My wszystkie trzymamy kciuki!
A lekarz powiedział coś więcej, dał skierowanie na jakieś badania? Może warto się w kimś innym skonsultować?jusella, nowa!, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
tak dostałam skierowanie na dokladniejsze usg, ide w srode.
Pierwszy raz czytanie internetu troche mi pomaga, bo w wiekszosci przypadków dobrze się kończy i torbiel się wchłania. Mam nadzieje, że u mnie tez tak będzie. Ale napewno dużo stresu przede mną
Będzie chłopczyk - Kubuśnowa!, Asit, jusella, kot_bury, Naditta, _analiza, Kasiulina, Ejrene, eve90, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
ada89 wrote:tak dostałam skierowanie na dokladniejsze usg, ide w srode.
Pierwszy raz czytanie internetu troche mi pomaga, bo w wiekszosci przypadków dobrze się kończy i torbiel się wchłania. Mam nadzieje, że u mnie tez tak będzie. Ale napewno dużo stresu przede mną
Będzie chłopczyk - Kubuś
Kochana u mnie też będzie chłopczyk i też Kubuś zobaczysz, że nasi Panowie w brzuszkach dobrze się mają a jeszcze chwile a nawet nie będziesz Pamiętać o zmartwieniach bo synuś będzie z tobą zdrowy.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
ada89 wrote:tak dostałam skierowanie na dokladniejsze usg, ide w srode.
Będzie chłopczyk - Kubuś
gratuluje ChlopcaZuzulka88 lubi tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]