Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Też z moim śpimy w osobnych sypialniach a co!
Pomiziać można się wszędzie, dobrze wyspać- już nie
Chrapie, wierci się, w dodatku wraca po północy z pracy, ja też do najspokojniejszych spiochów nie należę, jeszcze pies pomiędzy nami to już w ogóle sajgon!niezapominajka, majeczka87, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za odpowiedzi w sprawie syropu, co ja bym bez Was zrobiła
.
Ja miałam dzisiaj odpocząć po aktywnym weekendzie, ale twardo postanowiłam, że jednak pójdę do pracy. I to był mój błąd, musiałam się zwolnić, czuje się bardzo przemeczona ostatnio... Muszę chyba zwolnić tempo.
Co do spania osobno to ja coś czuję, że jak mały się urodzi to mój mężulek przeprowadzi się do salonu...jusella, niezapominajka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Mój ma razie śpi na kanapie bo on mnie zaraził a teraz ja nie chcę go zarazić.
potem będzie łóżeczko jeszcze w sypialni więc zobaczymy.
Ada nie martw się na zapas
Asit narobiłas mi smaka. Ja bym ogólnie chciała mebelki tak brąz biel chyba że dostaniemy łóżeczko od znajomych to ono jest zielone :pniezapominajka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ada, trzymam kciuki, żeby szybko się wchłonęło i żebyś już niczym nie musiała się martwić!
U mnie na szczęście na połówkowym wszystko w porządku. Kazio waży już 350g:-) wszystkie narządy było ładnie widać i wygląda na to, że rośnie zdrowo:-)
Tylko coś wstydzioch jest i nie chciał ładnie zapozować do zdjęcia 3d, zasłania się rączkami, ale dla mnie i tak jest najpiękniejszy na świecie!!goodwill, LilouK, julietta139, Dalile, Ejrene, majeczka87, kot_bury, eve90, jusella, Kasiulina, nowatorka, September, _analiza, nowa!, stokrotka2013, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kazik - 04.08.2016
Aniołek -
my spimy oddzielnie od kiedy zachorowalam na krztusca.. teraz kilka nocy razem i chce meza namowic zeby do sypialni wrocil;) pewnie jak sie male urodzi to wroci do salonu bo on musi sie wysypiac jednak..
Pulmunolog mi nie pomogla... mowi ze lek od mojego ginka jest za mocny wg niej i jesli on chce sie podjac leeczenia nim to powodzenia niech sie podejmuje. Zinat od tej ginki co miala krztuscowe pacjentki ujdzie ale tez srednio wg niej. I mowi tylko czekac w kwietniu sprawdzic dopiero czy choroba ustapila bo teraz to za wczesnie... i wez i wez.. nie mam juz sil i nie mam pojecia co robic.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Jestem po obiadku pelna i na nic nie mam sily. wrzucam wam przepisik na dorsza jest pyszny a warzywa normalnie mega wiec polecam jak by ktorac miala ochote zrobic
https://www.przepisy.pl/przepis/dorsz-pieczony-w-folii#query=dorsz%20z%20piekarnikaMirelS, wisienka, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
dwoch ginekologow, dwoch pulmunologow... moglabym w sumie do mojego wasilewskiego który pomagal mi zajsc w ciaze ale niewiem czy mi dobrej kasy za konsultacje nie scisnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 17:55
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ja mam ostatnio ciche dni z moim
denerwuje mnie, że się nie angażuje w dzieciowe sprawy i umawia ciągle na jakieś piwka z kolezkami kiedy ja nie mogę znieść teraz zapachu alkoholi
a wcześniej to spaliśmy jak dwa misie przytuleni..
Grzybka gratuluję zdrowego Kazia
Majeczka współczuję sytuacji, bo nie wiesz kogo słuchać. Może posłuchaj tego najbardziej zaufanego ?Grzybka, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
olcia_2209 wrote:Ona2012, żartobliwie zapytam, skoro śpicie osobno, to jak Wam się udało spłodzić 2 dziecko?
Olcia jakoś wszystko da się pogodzićMały zasypia dużo wcześniej od nas, a gdy uśnie to mamy dużo czasu dla siebie:) Niestety nie da się go samego zostawić jeszcze na noc bo potrafi się obudzić i chodzić po domu, więc ktoś musi z nim być w pokoju. Mąż ma niestety taką pracę, że musi się wyspać. Przez bardzo długi okres spał sam w łóżeczku, nie wiemy dlaczego mu się odmieniło. Jak będziecie mieli takiego malucha to sami się przekonacie, że w wielu sytuacjach nie będzie tak jakbyście tego chcieli. Przy dziecku dużo rzeczy się zmienia:) Miejmy nadzieję, że twój mąż nie ucieknie z sypialni jak się pojawi dziecko:)
niezapominajka, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość