Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ada89 wrote:Ja ide na 9
Mi tez wszyscy mowia ze brzuszek mam spory, ostatnio polozna sie smiala, że sobie dogadzam
zobaczymy jak teraz ale pewnie znowu gdzies +2 od wizyty
powodzenia na wizycieada89, jusella lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Cześć poniedziałkowo
Zaczynam właśnie 6 m-c ciąży, ale leci ten czas :)mój mniej więcej codziennie w tym samym czasie staje się aktywny.
Idę na 10tą do szkoły rodzenia.aisa, martynka870, Sanna, jusella, kot_bury, September, Pauli11, Ejrene, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kama005 wrote:My mieliśmy iść dzisiaj do drugiej Biedronki no ale z tą gorączka to szkoda w ogóle się ruszać... Orientujecie się do kiedy jest ta promocja?
W biedrze lovella to chyba do wyczerpania zapasów bo już jakieś 2 tygodnie jest i teraz jeszcze obniżyli cenę.
Dzień dobry ja już po śniadaniu i tak się zastanawiam czy przegapilam i czy Maka nic ostatnio nie pisała hmm .
Kciukasy za wizytujace dziś, jutro jai już tylko o wizycie myślę.
Miłego ponidzialkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 08:40
majeczka87, aisa, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
Ktoś pytał jak zamontować adapter w aucie. To jest na pas. Zapinasz go pasem za fotelem. Potem siadam na poduszce i dolny pas biodrowy wkładam Zapinasz specjalny pas ściągający który jest na poduszce.
Mam nadzieję że o to chodziło.
Ja mam adapter be safe pregnant.
Kurcze albo się wezmę i przejdę do Biedronki albo zapytam się mamy czy by nie poszła.
Dzisiaj bez goraczki alleluja nareszcie
Powodzenia na wizytach i czekamy na relacje
Moja mała też ma jakiś rytm dnia ale czasami potrafi działać 3/4 dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 09:00
stokrotka2013, aisa, _analiza, majeczka87, jusella, kot_bury, Pauli11, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka, daj znać po jak w szkole rodzenia było
Stokrotka, Maki nie było w weekend choć jakiś lajk chyba wpadł mi w oczy.
Kama, dobrze że dziś już bez temperatury
Moje dziecię jeszcze bez ustalonych pór daje o sobie znać.jusella, stokrotka2013, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja w nowym tygodniu. Ogólnie weekendy ciężko mi znaleźć czas na forum - za dużo "atrakcji". Jeszcze na dobitkę wczoraj się z M. poklocilam o pierdoły jakieś i pierwszy raz poczułam, że to ciążowe hormony przeze mnie przemawiają
tak jakbym stała z boku i nie miała żadnej kontroli nad tym co mówi ta babka w ciąży
Co do ruchów to musze się pochwalić, ze zauważyłam, że wieczorem przez chwile mały jest aktywny i potem już cisza, ale jak mu puściłam z youtube 8-minutową muzykę "Mozart dla dzieci" to od razu zaczyna skakaćmusze sprawdzić czy na dłuższą metę ten system "wywoływania" działa:)
Btw - nie pamiętam już która z Was pisała mi o biustonosza nipplex - ale chwała Jej i cześć!i wielki buziak, bo nareszcie moje cycki maja odpowiednie wsparcie:)
Byłam w szoku jak okazało się ze z przedciążowego 75c awansowałam do 75G no ale takie uroki!
Co do pasów i adapterów - w ogóle nie wiedziałam że to jakiś problem i zawsze zapinana bo też wychodzę z założenia, że zapiąć trzeba. Nie wiem czy się skuszę na ten adapter chociaż codziennie jeżdżę autem do pracy i nie planuje zrezygnować do końca ciąży... muszę to przemyśleć, szkoda ze dziadostwo takie drogie
Trxymam kciuki za wizytujące:*
jusella, aisa, LilouK, Ejrene, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
Hej dziewczyny:)
Przez ten weekend w ogóle nie wypoczęłam. W sobotę wzięłam się za sprzątanie mieszkania, gotowanie i pranie. I tak minął cały dzień. A w niedzielę wyskoczyliśmy na małe zakupy. W międzyczasie starałam się trochę czytać Wasze posty. Ale jak mój mąż w domu, to prawie nie mam dostępu do komputera:P
W sobotę rano trochę się przestraszyłam, bo zobaczyłam na papierze w śluzie trochę krwi. Na razie nie kontaktowałam się z lekarzem bo ruchy czuję i innych niepokojących objawów nie mam. A jak byłam na wizycie kilka dni wcześniej to wszystko było w porządku.
Ja czuję ruchy o różnych porach dniach, najbardziej jak leżę.
Przy pierwszym dziecku kupiłam przewijak, ale go nie używałam. Oddałam siostrze.
Powodzenia na wizytach:)
jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Ale dużo w weekend napisalyscie,muszę nadrobić. Cały weekend byłam sama z córka, na nic nie miałam czasu.
Co do ruchów to ja wyczuwam cały dzień takie delikatne kopniaki, ale nie jest ich dużo, pewnie jeszcze nie wszystko czuje.
Powodzenia na wizytach:)jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mój mały też ma już swoje określone pory w których jest aktywny, ale czuję go praktycznie przez całe dnie, nie ma przerw dłuższych niż godzinę żeby nie kopal. Nie wiem po kim to ma, ale z rana jest bardziej aktywny niż wieczorami
A my oboje śpiochy! Ostatnio zauważyłam, że jak kładę się spać na lewym boku to jest spokój, ale jak tylko przekręce się na plecy to już od razu kopniaki czuję. Chyba coś mu nie gra w tej pozycji. Mi zresztą też jakoś ciężko się oddycha na plecach.
A Wam w jakiej pozycji śpi się najlepiej?jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016