Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Asit ja ostastnio jak jechałam z mężem do domu komunikacją obrywałam w pęcherz a mi się mega sikać chciało a mój M jeszcze wpadł na pomysł że poczekamy na kolejny autobus to pod dom podjedziemy a jeszcze apteka, sklep i w ogóle
Nie wiem kogo miałam większą ochotę zabićeve90, julietta139, niezapominajka, jusella, kot_bury, Kasiulina, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Mnie nawet jak kopnie w pusty pęcherz to uczucie niefajne, jakoś tak nieprzyjemnie... Ale i tak uwielbiam być skopana porządnie, jakiś wtedy kontakt z maluchem czuję, jak mi wierzga w środku. A dzisiaj cisza, ja odpoczywam i młody razem ze mną
spokojniutki jest, troszkę tylko pokopał o swoich stałych porach i tyle.
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
I ja się melduje po połówkowym usg zmęczona ale szczęśliwa
Potwierdzony zdrowy synuś
Ejrene możesz mi dopisać Piotrka i zmienic termin porodu na 14.07.2016
Już was dziś nie nadrobię po padam jutro będę was gonić pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 21:37
kijanka_88, nowatorka, Naditta, September, LilouK, aisa, jusella, kot_bury, figaa, eve90, Ejrene, majeczka87, martynka870, Kasiulina, Smile, _analiza, Wiola90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
A moja dzisiaj nadrabia wczorajszy dzien. Wczoraj byla spokojna a dzisiaj szaleje. Ale w pecherz chyba jeszcze nie dostalam
Miesnie kegla cwiczylam przed ciaza jakis czas ale nie wiedzialam ze w ciazy tez mozna/powinno siejusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Witam się kobiety i życzę wam wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta.
Witam również nowe mamusie.
Moj synuś dzis wyraźnie daje o sobie znac. Pewnie to po cieście jakie dzis zjadłam bylo pyszne ale strasznie słodkie.
Ja dziś dla męża zrobiłam ciasto ,, kopiec kreta"
Gratuluje wizyt i świetnych informacji o dzieciaczkach.
Mnie ostatnio co wieczor ćmi ząb i mam bardzo wrażliwe dziasla i bardzo mnie to meczy w poniedziałek kolejna wizyta u dentysty.eve90, jusella, majeczka87, kot_bury, Zuzulka88, aisa lubią tę wiadomość
-
Monia663 wrote:Dzień Dobry
. Może nie taki najlepszy bo czeka na mnie glukoza
mam nadzieje ze nie zwymiotuje
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dzień dobry!
Moim patentem na wypicie glukozy była rurka głęboko w gardło - chwilę dłużej trwa, ale jak się dobrze ciągnie, to prawie nie czuć tego słodkiego. A ja miałam krzywą w 11 czy 12 tyg, podczas apogeum rzyga ciążowego.
Dziewczyny, powodzenia!niezapominajka, _analiza, kot_bury, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dobry dzień! Zaspany Henryczek macha wszystkim lipcówkom łapką/nóżką
Mam nadzieję, żę pogoda u Was lepsza niż u mnie. Szaro, mokro i brzydko łeee. Nic się nie chce
Szykujemy się na wizytę u połóżnej o 10, a potem... szoping dla mamuśki! Nadszedł ten wielki dzień, kiedy chodzenie w moich ulubionych jeansach staje się bardzo niewygodne. Mam nadzieję, że znajdę coś fajnego do śmigania na codzień
Miłego dnia pełnego kopniaków od Waszych kluseczek
goodwill, majeczka87, aisa, _analiza, kot_bury, jusella, Pauli11, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, kto pisał o tych pampersach w SuperPharm, ale dziękuję za podpowiedź!
Poszłam wczoraj i rzeczywiście - te białe duża paka (88szt) za 36,99; wzięłam rozmiar 1 - tak na szczęście.majeczka87, aisa, kot_bury, jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość