Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tak jak powyżej 4kg to lekarz powinien skierowac na cc. Dziewczyny ważne zeby nasze maluszki rosły. ... każdy w swoim tempie ale żeby rosły
3mam kciuki za wszystkie niedługo wizytujace mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 19:45
jusella, Ejrene, eve90, figaa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Ejrene wrote:Wiem że są jakieś tam przepisy że jak dziecko ma powyżej 4 kg to nie mogą kobiety zmusić by naturalnie rodziła. Ale szczegółowo się nie wgłębiałam jeszcze w temat.
jusella, Ejrene, aisa, izulala, eve90, Kasiulina, figaa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella dobrze dobrze
relaks w tym dniu musi byc
LolouK lekarze maja to w d... a położne mówia o tym cały czas;) miesnie kegla masz na mysli tak?trzeba przy każdej okazji jak sie przypomni trenowac;)
jusella, aisa, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Ojej Jusella, szacun! Ja jakoś nie mogę się zmusić, ale zakładam, że skoro od kilku lat regularnie ćwiczę (m.in. pilates, joga) to moje podwozie nie powinno byc w złym stanie
Evanlyn, najlepiej łopatologicznie: ściskasz (podciągasz do góry) mięśnie krocza tak jakbyś jednocześnie nie chciała popuścić siusiu i puścić bączka, o!
Trzymasz kilka sekund, puszczasz i znowu. No i rzecz jasna trzeba wydłużać czas jak i ilość powtórzeń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 20:20
jusella, figaa, aisa, _analiza, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn dokładnie tak jak LilouK wytłumaczyła, lepiej się nie da
. I tak kilka razy w ciągu dnia jak sobie przypomnę. U mnie to już nawyk
bo szczerze - przeraziłam się lata temu, jak mi położna powiedziała, że na starość można moczu nie trzymać a takie ćwiczenia to żaden wysiłek i pomagają
LilouK, eve90, aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Analiza ja jestem przekonana ze te bole na @ maja cos wspolnego z zaparciami albo odwrotnie biegunkami. Od kiedy ich nie mam, nie mam tez boli. Dlatego tez w niedz na grilu ze znajomymi niestety grila nie zjem.przyniose sobie jakas salatke z ryzem
Ps. Uwazajcie z tymi syropami i kiwi zeby w 2 strone nie podraznic jelit.nie wiem czy pamietacie ale ja kiedys jadlam po 3 kiwi dziennie (lubie) i potem mnie taka biegunka zlapala ze az przenioslo sie to na skurcze macicy i krwawienie. Takze ani w 1 ani w 2 nie trzeba przesadzac. Najlepiej to nie jesc smazonych i ciezkich a jesc duzo warzyw i owocow.
Kama co do vicksa to ja nie wiem czy go mozna. Ja kiedys psikalam takim sprayem do nosa i potem sie dowiedzialam ze on rozszerza naczynia i moze spowodowac skurcze (mi sie na szczescie nic od niego nie stalo)
Vick moznanowatorka, jusella lubią tę wiadomość
Synek William[/url]
[/url]
[/url
[/url]
-
Ojj u nas w szkole to położna ciągle mówi zeby ćwiczyć mięśnie kegla
No dziś z Majeczka wycwiczone
chociaż mi teraz wysiłek to wszystko sprawia
Jak poczytałam o waszych mięśniach to aż sama pocwiczylammajeczka87, aisa, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Wiecie powiem wam ze dzieci to czasem zadadza takie pytania ze aż człowiek nie wie co powiedzieć
Właśnie siedzę z małym chlopczykiem 6letnim który nas odwiedził i pyta mnie czy jak urodze dzidziusia to czy też będę jego ciocia i jak odkryłam ze mam w sobie dzidziusia no i skąd wiem że to chłopczyk skąd lekarz to wiedział hehefigaa, majeczka87, nowatorka, aisa, jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość