Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolajjn:) wrote:Aj jak ja Wam zazdroszczę ze tak Tyjecie też już bym chciała , my w czwartek zaczynamy już 22 tydzień , i dopiero 2 kg na plusie ....
Wszystkiego najlepszego kobietki !!!jusella, kot_bury, aisa, kijanka_88, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Karolajjn:) wrote:Aj jak ja Wam zazdroszczę ze tak Tyjecie też już bym chciała , my w czwartek zaczynamy już 22 tydzień , i dopiero 2 kg na plusie ....
Wszystkiego najlepszego kobietki !!!
Oj, nie wiesz, co mówisz, ja chętnie się z Tobą podzielę bo już mam dosyć mojej nieporadności
aisa, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Wybacz, przeoczyłam Twoje pytanie i znalazłam teraz jak patrzyłam ile przytyłyście
mieszkam w okolicach Rzeszowa a rodzinę mam w Jarosławiu
a Ty?
ja aktualnie Przeworsk, ale do lekarza jeżdżę do Rzeszowa do Pro-Familii, a Ty gdzie wizytujesz?
Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
MirelS wrote:Hehe spoko
ja aktualnie Przeworsk, ale do lekarza jeżdżę do Rzeszowa do Pro-Familii, a Ty gdzie wizytujesz?
mężowi teraz tam wygodniej do pracy jeździć a tak to będę z teściami mieszkać
i tam się urządzamy
Do Pro-familii to spokosłyszałam że tam fajnie jest
też się chwilę zastanawiałam ale jednak bratowa mi poleciła swoją ginekolog
poza tym bałam się że później do szpitala nie dojadę bo to jednak godzina jazdy
MirelS, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z podkarpacia! Przepraszam, ze się wtrącę, ale moze znacie jakieś sklepy z wózkami warte polecenia?
Ja mieszkam w UK, ale wózek będę chciała kupić na nabliższym urlopie w Polsce, a spędzę go właśnie na pokarpaciuNajlepiej jakby to był Rzeszów.
Jestem właśnie na etapie przeglądania wózków w internecie, narazie moim faworytem jest Holland Bebetto. Ktoś, coś?Zuzulka88 lubi tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta wrote:Dziewczyny z podkarpacia! Przepraszam, ze się wtrącę, ale moze znacie jakieś sklepy z wózkami warte polecenia?
Ja mieszkam w UK, ale wózek będę chciała kupić na nabliższym urlopie w Polsce, a spędzę go właśnie na pokarpaciuNajlepiej jakby to był Rzeszów.
Jestem właśnie na etapie przeglądania wózków w internecie, narazie moim faworytem jest Holland Bebetto. Ktoś, coś?Naditta, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn - ja też mam stracha, że mogę nie zdążyć dojechać do tej Pro- Familii, ale pobliskim szpitalom nie ufam więc oby się udało
Naditta ja jeszcze się nie rozglądałam za wiele, ale planuję zacząć w czwartek po połówkowych. Jak znajdę jakieś fajne miejsce zakupowe to dam znaćKojarzę tylko hurtownię Sezam w Kraczkowej pod Rzeszowem i tam w pierwszej kolejności zajrzę
Naditta, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Naditta, o widzisz, co dwie głowy to nie jedna! Dobry pomysłunek z tą appką, może rzeczywiście zacznę pić więcej
Super, że pieczesz chleb, chyba też muszę poczynić taki "investment" w postaci wypiekacza.
Nie chcę, żeby mój dzieć pasł się na tym sztucznym, dmuchanym pseudo chlebie. Pal licho mojego chłopa, bo jemu to już nic nie zaszkodziOn taki "zahartowany", że prawdziwe, dobre, domowe jedzonko mu szkodzi
Póki co przywożę sobie mój ulubiony chlebek z domu, wkładam do zamrażarki i wyjmuję po 2 kromeczki od święta
Dziewczyny, ale Wasze dzieciaczki są duże. Mój w 20t1d miał ledwo 320gMam nadzieję, że nadrabia!
jusella, Naditta, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Właśnie oglądałam ulotkę i od 17.03 będą w biedronce min. Kocyki z mikrofibry, ręczniczki niemowlęce, czapki, śliniaki, body (ale nie kopertowe), i półśpiochy.
eve90, MirelS, jusella, Wiola90, majeczka87, aisa, September, Grzybka, kot_bury, Agaax, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja po wizycie u ginekologa. Wszystko dobrze; ) szyjka twarda jak skala ponad 3cm czyli się nie skraca. Antos fikolki robił ze hoho. Ale wszystko posprawdzal. Wszystko ok pokazał buzke wkoncu -ma duze usta i szeroki zadarty nosek po tatusiu
.. ......aaa mlody wazy juz 816g.
majeczka87, Ejrene, nowatorka, Wiola90, jusella, aisa, _analiza, eve90, September, kama005, kot_bury, Agaax, Smile, *Słoneczko, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;