Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiola90 wrote:Kama te saszetki nie nadają się dla kobiet w ciąży.
Monia witajJa dopiero dochodzę do wagi sprzed ciąży, a od największego spadku wagi przybyło mi niecałe 3 kg.
Byliśmy dzisiaj oglądać wózki. Do tej pory byłam zdecydowana na expander essence, ale nawet nie mieli go do obejrzenia. Sprzedawca bardzo nam zachwalał bebetto holand i teraz mam mętlik w głowie
Ja akurat złe opinie o wózkach bebetto slyszałam, że vczęsto się psują.
A jakieś inne jeszcze oglądaliście?Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
Ejrene wrote:Ja akurat złe opinie o wózkach bebetto slyszałam, że vczęsto się psują.
A jakieś inne jeszcze oglądaliście?
Podobała mi się głównie spacerówka, jest trochę większa niż w riko i expanderach. Dziecko dłużej by w niej pojeździło. A w drugim sklepie Amelis pro facet zachwalał, ale średnio mi się podobał.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
6.06.2015 Aniołek (8tc) -
Evanlyn wrote:Cześć dziewczyny
podczytuje i tak się wproszę tu do Was bo podłapałam temat wózków a jestem w trakcie buszowania po allegro
Czym się kierujecie przy wyborze? Wiem tylko że wagą... A czy coś jeszcze jest ważne?
hahha .. trafiło na mnie wariatke wózkową
Ja zwracałam uwagę na:
- czy można bujać dziecko>?
- wielkość gondoli
- pompowane koła
- duża spacerówka, z możliwością rozłożenia na płasko
- odpinane kola
- mozliwość wpiecia fotelika
- łatwe składanie
- kosz pod gondola zamykany
- bezproblemowasc wpinania i wypinania elementów
Ejrene, Wiola90, jusella, kot_bury, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
podczytuje i tak się wproszę tu do Was bo podłapałam temat wózków a jestem w trakcie buszowania po allegro
Czym się kierujecie przy wyborze? Wiem tylko że wagą... A czy coś jeszcze jest ważne?
Sporo jest takich czynników. Ja zwracam uwagę ogólnie na wykonanie, koła - czy łatwo zakręcają itp. ( bo np:wózek adamex pajero prowadzi się jak dla mnie tragicznie), funkcjonalność, obsługę wózka ( czy łatwo jest go złożyć wpiąć wypiąć poszczególne części) no i jeszcze spacerówka - żeby była głęboka i dobrze wyprofilowana. Niestety zdarzają się wózki w których spacerówki są beznadziejne jak dla dziecka w tym wieku, dziecko się zsuwa.Zuzulka88 lubi tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:hahha .. trafiło na mnie wariatke wózkową
Ja zwracałam uwagę na:
- wielkość gondoli
- pompowane koła
- odpinane kola
- łatwe składanie
- bezproblemowasc wpinania i wypinania elementówmożna znaleźć taki idealny wózek?
Faktycznie wszystko jest przydatne
a z odpinanymi kołami to o co chodzi? żeby można było je myć?
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
U mnie podstawa to skrętne kołai chyba lepsze pompowane, ja na wagę tak nie patrzę bo mieszkamy na parterze i nie muszę go taszczyć,ale kupimy z aluminiowym stelarzem. Patrzę też by gondolę miał większą, no i raczej nie chciała bym by miał palstikową gondolę. Też na razientylkonw necie oglądałam, i na razie moim nr 1 są wózki baby desing. W przyszłym tyg. Chyba pojeździmy po sklepach pooglądać bo wiadomo nie ma to jak na żywo
i trzeba sprawdzić czy się składa dobrze.
A no właśnie ja też chce taki gdzie spacerówka się na płasko rozkładaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 16:15
kijanka_88, jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ooo to trochę tego jest
można znaleźć taki idealny wózek?
Faktycznie wszystko jest przydatne
a z odpinanymi kołami to o co chodzi? żeby można było je myć?
da da znalazłam...
- co do skretnych koł zgadzam się w 100 proc.
aa i jeszcze wysoka gondola - bo z M ponad 180 cm mamy ;P
Odpinane ponieważ jedna auto mamy malutkie aby się zmieścił,Ejrene, jusella, aisa, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Kijanka
-
Ja też bym chciała jechać pooglądać właśnie tylko nie wiem gdzie
tak żeby kilka modeli zobaczyć bo w galeriach same chicco, x-lander itp ale nie chciałabym przepłacać
jestem w trakcie szukania sklepu dziecięcego albo z wyprawkami godnego polecenia na Podkarpaciu.
A ja jestem taka że muszę się przejechać, powpinać, powypinać, pobujać itpa tam gdzie byłam do tej pory za mało miejsca
Ejrene, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
kijanka_88 wrote:hahha .. trafiło na mnie wariatke wózkową
Ja zwracałam uwagę na:
- wielkość gondoli
- pompowane koła
- odpinane kola
- łatwe składanie
- bezproblemowasc wpinania i wypinania elementówstokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Monia, witam. Ja też zapomniałam się przywitać, przepraszam
Co do wagi to u mnie w dalszym ciągu jest +1.5 kg, zobaczymy co będzie dalej bo ostatnio i apetyt większy i na słodkie mam ochotę, codziennie muszę coś słodkiego zjeść.
Dziewczyny, co do ciast, ja ostatnio robiłam sernik szwardzwaldzki z moje wypieki. Niebo w gębie, mój mąż zjadł prawie całego w 2 posiedzeniajusella, aisa, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Evanlyn wrote:Ja też bym chciała jechać pooglądać właśnie tylko nie wiem gdzie
tak żeby kilka modeli zobaczyć bo w galeriach same chicco, x-lander itp ale nie chciałabym przepłacać
jestem w trakcie szukania sklepu dziecięcego albo z wyprawkami godnego polecenia na Podkarpaciu.
A ja jestem taka że muszę się przejechać, powpinać, powypinać, pobujać itpa tam gdzie byłam do tej pory za mało miejsca
hej skąd jesteś dokładnie? bo ja też PodkarpackieZuzulka88 lubi tę wiadomość