Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
izulala wrote:Dziewczyny ja po wizycie u ginekologa. Wszystko dobrze; ) szyjka twarda jak skala ponad 3cm czyli się nie skraca. Antos fikolki robił ze hoho. Ale wszystko posprawdzal. Wszystko ok pokazał buzke wkoncu -ma duze usta i szeroki zadarty nosek po tatusiu
.. ......aaa mlody wazy juz 816g.
masz fotke ?
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:O mamo jaki grubasek
Toż to prawie kilo dziecka
Ja idę w czwartek, muszę jeszcze tylko krew i mocz zrobić w miejskim jutro.
no ale malutki nie jest. Tatuś jak sie urodzil mial 4500g wiec .... hehe . Lekarz powiedział ze wszystko ok
rośnie i jest wszystko w porządku
jusella, aisa, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Dzień kobiet dniem kobiet ale musialam wysprzatac mieszkanie bo uczeń mnie odwiedził z mamą z kwiatkami heh miło że mimo mojego zwolnienia pamiętają o starej nauczycielce;) dziś z eve wymeczylysmy sie u "Pani chodakowskiej" wiec nalezala mi sie konkretna drzemka;) chyba zbabciałam;)
jusella, aisa, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
izulala wrote:Teraz podobno szybciej tyją
no ale malutki nie jest. Tatuś jak sie urodzil mial 4500g wiec .... hehe . Lekarz powiedział ze wszystko ok
rośnie i jest wszystko w porządku
Grubasek było żartobliwie! Broń Boże nie chciałam obrażać twojego cudaSusana, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile wrote:Grubasek było żartobliwie! Broń Boże nie chciałam obrażać twojego cuda
ale grubasek to fakt; ) hahahahahah. .. do malutkich nie należy
hahahahaa
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
majeczka87 wrote:Dzień kobiet dniem kobiet ale musialam wysprzatac mieszkanie bo uczeń mnie odwiedził z mamą z kwiatkami heh miło że mimo mojego zwolnienia pamiętają o starej nauczycielce;) dziś z eve wymeczylysmy sie u "Pani chodakowskiej" wiec nalezala mi sie konkretna drzemka;) chyba zbabciałam;)
-
Nazwalam panią w szkole rodzenia "chodakowska"
bo dawala wycisk hehe choc oczywiscie daleko to do treningów chodakowskiej heheh lubilam z nia cwiczyc przed ciaza bo wszystkie miesnie ruszały i czlowiek mokry jak szczur;) skalpel robilam;)
jusella, eve90, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:Nazwalam panią w szkole rodzenia "chodakowska"
bo dawala wycisk hehe choc oczywiscie daleko to do treningów chodakowskiej heheh lubilam z nia cwiczyc przed ciaza bo wszystkie miesnie ruszały i czlowiek mokry jak szczur;) skalpel robilam;)
haha no to wszytko jasne
majeczka87, jusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
hahahahaha
Jakbym miała teraz skalpel "robić' to by się skonczylo na rozgrzewce i na słowach końcowych: wspaniale! byłaś dzielna!jusella, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
majeczka87 wrote:hahahahaha
Jakbym miała teraz skalpel "robić' to by się skonczylo na rozgrzewce i na słowach końcowych: wspaniale! byłaś dzielna!u mnie to samo jak teraz schody na 3 piętro wprawiają mnie w zadyszkę
ja robiłam killera i skalpel na zmianę
miałam postanowienie że w ciąży też będę trzymać formę ale słabo z motywacją za to słodkie na porządku dziennym
majeczka87, jusella, Agaax, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dalile to plan na najbliższe 2 dni podobny mamy:-). Ja też jutra badania a w czwartek wizyta
.
Aż boję się lekarza zapytać ile Szymon waży bo włos mi się na głowie jeży na myśl, że kolejne 4 kg miałabym rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 19:24
majeczka87, izulala, eve90, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:Dalile to plan na najbliższe 2 dni podobny mamy:-). Ja też jutra badania a w czwartek wizyta
.
Aż boję się lekarza zapytać ile Szymon waży bo włos mi się na głowie jeży na myśl, że kolejne 4 kg miałabym rodzić
Wiem że są jakieś tam przepisy że jak dziecko ma powyżej 4 kg to nie mogą kobiety zmusić by naturalnie rodziła. Ale szczegółowo się nie wgłębiałam jeszcze w temat.jusella, kot_bury, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Moja Mala na wizycie w 20 tygodniu wazyla 389 gram
Jakas taka mala przy Waszych Kluseczkach
Za tydzien wizyta to zobaczymy ile przybrala-bo u mnie nadal tylko okolo 3 kg na plusie
Co do wozkow , w czwartek zamawiamy Adamex Barletta bialo granatowyjusella, Ejrene, Zuzulka88 lubią tę wiadomość