Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
ja dzisiaj na pobraniu krwi a potem wreszcie u fryzjera zrobilam pasemka. czuje sie jak nowonarodzona bo od poczatku ciazy nie ruszalam wlosow !!!!!
eve90, stokrotka2013, jusella, renieczka, Zuzulka88, aisa, _analiza, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Nowatorka zazdraszczam, mnie to czeka w piątek
Majeczka ja nie pomoge, ja bezmięsna, tzn robie mieso dla swojego ale na obiadki więc bardziej kotletowo, kurczakowo niż danie na kolacje :p Ale np. Mogłabyś ciasto francuskie z kurczakiem faszerowane i jakieś warzywka, szpinak co kto woli, bądź też lososia zawinąć w toja tak swojemu robie a sobie z warzywami i serem
Dziewczyny dziś u mojego siostry impreza i oglądanie meczy, a mi nawet ciężko siedzieć, każdy ma humorem, drineczki, a no i robią sushi, ale tego nie pomoge bo kompletnie się na tym nie znam..
Co do nerwów mój też mnie denerwuje od paru dni, wiem że to przez wahania nastrojów moje, ale i tak powinien być bardziej wyrozumiały!jusella, majeczka87, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość
-
ja jestem padnięta. Niby kupiliśmy auto i bardzo się cieszę ale jestem już zmęczona a jeszcze jedzimey do znajomych do Pruszkowa... Ależ mi się nie chce
Moja mała dzisiaj była chyba też tak samo głodna jak ja bo mnie kopała a teraz mnie kopie chyba ze szczęścia bo dostała papujusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Za mną chodzi cały czas wino musujące. Na święta przyszła teściowa kupiła mi takie bezalkoholowe, nie tam żadne picolo itd... o boziu, identyczne w smaku jak prawdziwe, tylko tej nutki alko brak. Najlepszy prezent świąteczny jaki dostałam
Tak samo piwo bezalkoholowe. Od święta się napiję, bo czasem brakuje mi tych bąbelków i goryczki. Smak identyczny, podobnie jak z winem, nutki alkoholu brak, ale to mi akurat nie przeszkadza, bo mimo wszystko daje radę skutecznie oszukać mózg.jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
makaron z szynką i brokułami
parzysz brokuły, gotujesz makaron, szynka w kostkę, podsmażasz na maśle/oleju dolewasz do szynki śmietanę 18%lub więcej, dodajesz sól,pieprz, odrobinę gałki muszkatołowej i mieszasz wszystko razem.
Ta Daaam! czas przygotowania? 15minjusella, majeczka87, renieczka, Zuzulka88, Agaax, _analiza, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
eve90 ja kiedys pisalam o winie bezalkoholowym. Tylko ja mieszkam w takim kraju gdzie w kazdym monopolu takie wina sie znajduja. Z tego co wiem to w PL ciezko znalezc, ale mozna przez neta zamowic.
Jak w PL bylam na Boze Narodzenie i poszlam do monopolowego zapytac sie o wino bezalko.to tylko sprzedawca na mnie dziwnie spojrzaljusella, eve90, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
-
myśle ze winko nie bedzie smaczne.... ktos mowil ze jak sok winogronowy. Ja pije warke radler zero albo leszka free... jak juz musze;)
jusella, eve90, Zuzulka88, Agness27 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witam się dziewczyny po bardzo intensywnie spędzonym dniu! Cały dzień chodzenia i jeżdzenia, potem poszliśmy na obiad i dopiero niedawno usiadlam w domu. Ale fajnie spędzony dzień, ja nie lubię nic nie robić
Co do wina to ja właśnie sobie popijam, znalazłam nareszcie w pobliskim sklepie. Zawsze tam były tylko schowane na dolnej półce
Kupiłam moje ulubione, różowe, lekko gazowane! Pycha. I w ogóle nie smakuje jak tu ktoś wyżej napisał jak sok winogronowy. Jest napisane na etykiecie, że to jest normalne wino pozbawione alkoholu. I smakuje bardzo podobnie, nie ma tylko tego posmaku alkoholowego.
Zdrowie!jusella, LilouK, stokrotka2013, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
No i zostaliśmy bez Tatuśka
, pojechał "za chlebem " więc dołączam do grona "słomianych wdów"
Przy pakowaniu trochę się pośmiałam, bo wyczaiłam, że pakuje "robaczywe" skarpety i mu mówię, żeby od razu wyrzucił a on tak się dziwnie spojrzał i oburzony do mnie:
- no co ty, przecież druga dobra
Dziewczyny, na chusteczkę mu jedną skarpetka? Jeszcze bym zrozumiała jakby 2 czy 3 pary takich samych miał. Wasi Mężczyźni też tacy sentymentalni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 20:28
Zuzulka88, Maka, LilouK, niezapominajka, Smile, kot_bury lubią tę wiadomość
-
Jakiś czas temu zakupiłam piwo bezalkoholowe i też zaskoczyło mnie smakiem- na plus oczywiście. Wina nie piłam, ale poszukam kiedyś przy okazji
No i tak na świeżo po kąpieli- czytałam Wasze wpisy odnośnie depilacji TAM i zastanawiałam się kiedy mnie to dopadnie, no i TADAM!!! Ogłaszam wszem i wobec, że jeszcze tydzień temu widziałam wszystko, a dziś już miałam małe problemySwojemu nie powierzę takiego zadania, muszę zdać się na swoje wyczucie w temacie hehe
jusella, eve90, LilouK, majeczka87, Smile, stokrotka2013, Agaax, aisa, kot_bury lubią tę wiadomość