Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bloodflower wrote:Jestem na oddziale. Na usg lekarz stwierdzil, ze cos tam jest i on by jescze nie przekreslal. Dostalam luteine dopochwowo, od jutra akard, a teraz czekam na wyniki badan krwi i moczu
Będzie dobrze kochana . Zobaczysz. Trzymamy za Was mocno kciuki i czekamy na dobre wieści . -
bloodflower trzymam kciuki.
Widzę że nie tylko ja nie mogę otworzyć lodówki wczoraj śmiałam się do męża że zostaniemy wegetarianami bo dla mnie wszelkie mięso wędliny śmierdzą . A za to słodycze i pomidory to bym mogła na kilogramy . Ja jak na razie 2 kilo w dół z 55Karolina_karolina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a słyszałyście o chińskim kalendarzu płci? Koleżanka nam kiedyś o tym powiedziała i sprawdziliśmy połowę znajomych i rodziny i tylko u dwóch osób się nie sprawdziło.
Wkleje Wam link do kalendarza i wytłumaczę o co chodzi. Sprawdzasz miesiąc zapłodnienia i wiek kobiety w czasie zapłodnienia i wychodzi płeć:
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:17
aisa, Edka lubią tę wiadomość
-
angella908 wrote:A słyszałyście o wróżeniu obrączką nad ręką?
Z kalendarza chińskiego wychodzi mi chłopak;)
nie słyszałam o obrączce, ale kalendarz chiński sprzedaliśmy juz wielu osobom i się sprawdzał, wieć Wam też chciałam go pokazać.
Mój mąż bardzo chciał mieć chłopca, dlatego staramy się od sierpnia, ale nie wyszło i jak narazie wychodzi nam dziewczynka .
-
Karolina_karolina wrote:Ja w pazdzierniku miałam urodziny. I nie wiem jak mam liczyć bo jak 25 lat to wychodzi chłopak a jak 26 to dziewczynka. Boje się nakręcać .
Liczy się wiek kobiety w danym roku, więc musisz liczyć 26, czyli identycznie jak ja i wtedy wychodzi dziewczynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:37
-
oldżi wrote:U mnie z chińskiego wychodzi chłopak a intuicyjnie myśle, ze dziewczynka ciekawe ilu z nas sie sprawdzi!
za kilka miesięcy, po usg będziemy analizować, czy kalendarz chiński się myli czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:40
-
moniiikaaa wrote:Liczy się wiek kobiety w danym roku, więc musisz liczyć 26, czyli identycznie jak ja i wtedy wychodzi dziewczynka
Fajnie jakby się sprawdziło, bo nie ukrywam ze przeczuwam dziewczynkę. Ale jak będzie chłopczyk to również będę się cieszyła -
aisa wrote:Znowu się dwie dziewczyny zapodziały, chyba wpisane są wszystkie...
Ja nie podejmuje się roli tabelkowej tylko chwilowo odnajduje zagubione po drodze nicki i staram się je wpisywać. Czekamy na pojawienie się Marchewy, odezwij się kobieto!
Jeśli któraś chciałaby ulepszyć, może dodać kolory czy obrazek to będzie kolorowo i fajnie
LIPCÓWKI 2016
*01.07.2016 - Katuni, Angella908, Karolina_karolina
*02.07.2016 - Oldżi, Biedroneczka
*04.07.2016 - Nutka-koloru
*05.07.2016 - Aisa, Elfka, MartaT
*06.07.2016 - Natasza
*07.07.2016 - Talusia
*10.07.2016 - Namea, Agaax
*11.07.2016 - Ejrene, nowatorka
*13.07.2016 - Milcia
*14.07.2016 - Edka, Mona_M, Karolina1990
*19.07.2016 - Wiola90