X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipiec 2016
Odpowiedz

Lipiec 2016

Oceń ten wątek:
  • basia7777 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za siusiaki!!
    Pomyślę może się zdecyduje... I wszystko przez lekarza.... Zamiast się zapytać to on nic nigdy nie gada....

Ja na usg widziałam same jajca a siusiak to ciężko powiedzieć co tam minimalnie odstawalo bo było od pupy robione usg.

Dzisiaj mam zły dzień... Pierwszy raz hormony się odezwaly.... Mam naprawdę ochotę się spakować i odetchnąć od M.

Tak mnie zdenerwowal...i oczywiście akurat przyjechała teściowa i to ja jestem tą zła.
    Nerwy mam...z chęcią bym uciekła na kilka dni...

Oczywiście pierdoly... Teściowa wychwalala jak zwykle że m nigdzie nie chodził był grzeczny itp... A dobrze wiem, że miał musztre i jak by wyszedł to by miał w łeb. I gadam jej co ty mówisz bronie M, że tak nie było... W końcu mówię weź coś powiec! A ten nic ma ubaw jak się wkrecilam.... Zamiast stanąć po mojej stronie to on olał sprawę i miał świetna zabawę. Wiec oczywiście wstałam powiedziałam mu dwa lub 3 słowa a teściowa zła że tak na jego synka biednego mówię.... No kurde! jestem tak wściekła że go nie znoszę!

eve90, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72635.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie zachcialo coli i sobie kupilam i pije :P

Ps. Co do wakacji to my tez chcemy we wrzesniu tu blisko nad morze na tydzien zeby gdziekolwiek wyjechac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 14:01

Maka, eve90, Dalile, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • stokrotka2013 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w sobotę :) ja po śniadaniu zabrałam się w końcu za domową biurokrację ale narobiło się zaleglosci w papierach uff może połowa za mną reszta jutro.
    Dziś w końcu odebrałam wyniki posiewu moczu i wynik ujemny :)
    I od teraz będę stosować do analiz moczu tylko jałowe pojemniki.

Miłej soboty a ja się powoli szykuje się na imieniny do babciu bo dziś Józefa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 14:11

jusella, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72585.png
    Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia <3)
  • jusella Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś robię NIC. Śniadanie dziś zjadłam dopiero po 12stej, a teraz leżę i patrzę na kurz na meblach :/ i próbuje udawać, że go tam nie ma.

Kurcze, nie wiem co jest ale od rana żebra mnie bolą :-(

figaa, Zuzulka88, julietta139, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość

• Telashe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusella wrote:
    a teraz leżę i patrzę na kurz na meblach :/ i próbuje udawać, że go tam nie ma.
    długo ignorowany stworzy kolonię i sam odejdzie. Kurz to byt wędrowny ;)

wpadłam na pomysł żeby zrobić tabliczkę i powiesić w kuchni z naszą złotą zasadą " w tym domu nie krzyczymy" :)

jusella, Zuzulka88, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • ada89 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się marzy jakiś wyjazd nad morze na koniec wrzesnia/początek października. Ale zobaczymy jak to się ułozy. Mamy sporo bo 500km wiec daleka wyprawa. Ale może akurat :)

jusella, Zuzulka88, kot_bury lubią tę wiadomość

06.2015 - poronienie

7v8r9n73vlu7ctsh.png
  • figaa Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do urlopów to dobry pomysl, jak dziecko malutkie to całkiem wygodnie, szczególnie jak się karmi piersią. My byliśmy jak córka była malutka i było super. Tylko ona była w miarę prosta w obsłudze, dużo spala i ładnie jadła, a jak widzę po innych dzieciach to różnie może być, niektóre są bardzo wymagające:)

jusella, aisa, Telashe, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość

1usag7rf69y59i8r.png
  • nowa! Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się weekendowo,
    Ja dziś prawie cały czas leże, coś tak dziwnie się czuje. Tak jakby trochę coś tam na dole mnie drażni, lekko boli ale poleżałam i jest lepiej-ciężko to nazwać. Dzisiaj jestem jakaś nie do życia. Mój mąż zaczął malować schody więc trochę śmierdzi to drzwi mam na dwór pootwierane ale na szczęście dziś mamy piękne słoneczko i zimna się nie czuje. Nie mam tylko pojęcia kiedy wezmę się za sprzątanie, raczej odpuszczę.
    Co do wakacji to ja w tym roku nie planuje bo w trakcie już nie będę ryzykować a jak urodzę to trochę daleko mam nad morze .

Gratuluje wam kochane udanych wizyt, wszystkie posty przeczytałam i cieszę się razem z wami :-)

jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość

• nowa! Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tycia to ja w ciągu 3 tygodni przytyłam 3 kg i jak teraz byłam na wizycie to niestety Pan doktor kazał mi zrobić jeszcze raz krzywą cukrową bo ja już raz miałam około 20 tc, znowu muszę tam siedzieć i to pić. Masakra

• Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe wrote:
    my myśleliśmy o krynicy zdrój, celem spacerów i odpoczynku od wszystkich ;) zastanawiam się tylko czy to nie za wcześnie zważywszy na to że jestem jedynym kierowcą w domu

Z kad jesteś ?Czyżby z pomorskiego?:)

Zuzulka88 lubi tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Telashe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie :) ze śląska, dlatego myślimy o tej w górach- bliżej :) morze kusi, ale 600km to ciut za daleko. Jeśli się jednak zdecydujemy to na Sianożęty. Cały myk polega na tym że my wyjeżdżamy w całym pakiecie czyli +kot

Zuzulka88, jusella, Maka, renieczka, figaa lubią tę wiadomość

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo myślałam ze o krynicy na pomorzu pisalas:)
    No ja mam do niej ok 40 min autem:)

Dziewczyny jak zamawiacie rzeczy z apteki gemini?
    Przez Internet?
    I jak taniej jest. No i pewnie trzeba konto zależy na stronce tak?
    I jak z odbiorem produktów??:)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 16:27

jusella, *Słoneczko lubią tę wiadomość

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zostawiam łajzy w domu. Rodzice przyjeżdżają karmić. :)
    Ale mam dwa koty, więc nie czują się takie samotne.

Telashe, Zuzulka88, julietta139, jusella, Maka lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Telashe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my od zawsze podróżowaliśmy ze zwierzakami :) wcześniej w psem, ale dla kropki to będzie debiut ;) Z psiakiem zjeździliśmy pół europy ^^
    Jakoś za bardzo przywiązuje się do futrzaków i nie mogę spokojnie odpoczywać bez nich, nawet jak za długo jestem poza domem to się zastanawiam jak tam futra

Zuzulka88, jusella, Maka, _analiza lubią tę wiadomość

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś drink: cola z sokiem żurawinowym, za alkoholem nie tęsknię :)
    Posprzątane, najedzone, chyba wybierzemy się na spacerek z lubym. Na razie oglądam "Chłopaków do wzięcia"

jusella, Maka, renieczka lubią tę wiadomość

• Telashe Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grochówka się gotuje, magdalenki się studzą :) można odpoczywać

Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zmieniłam pościele, zrobiłam dwa prania, sprzątałam łazienkę, odkurzyłam całe mieszkanie i umyłam wszystkie podłogi. Niestety spać mi się już chce, bo dzisiaj córka była już wyspana o 6 rano :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 19:00

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Agness27 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis zmieniałam posciele i dokończyliśmy malowac łóżeczko:))
    Ale walkiem o wiele lepiej sie maluje niż pędzlem i lepiej pokrywa:))
    Dzis mój M przemalowal tez na biało szafę i komodę (takie odnowienie starych mebli). :))

1usaanliuyw98z71.png
    km5sio4p65jd6igh.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zarejestrowałam się na Gemini i przez neta robię zakupy. Na niektórych lekarz oszczędzam spokojnie 20zl. Robię zakupy hurtowo.

Ja czułam dzisiaj jakby takie klucie w jajniku prawym oraz trochę jakby w szyjce. Teraz po zakupach i Walce z żelazkiem leze i odpoczywam.

U nas popsuło się pogoda rano i temperatura też spadła więc do d ogólnie. Byłam u rodzicow potem na zakupach. Miałam ogarnąć auto do sprzedaży ale już mi się nie chce.

Mój DIsiaj chleje i po tym ile wiem ze Wypił to już kam wrażenie że mogę być na niego jutro mega zła!

Nasz pies jak wyjeżdżamy zostaje u rodziców bo nie nadaje się do podróżowania z nami. Nie chodzi o samą podróż tylko o to że ma czasami tendencje do sikania w innych miejscach i za bardzo się boimy go wziąć do innego miejsca pobytu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 20:34

Agness27, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 19 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam, czasem im się należy, oczywiście w granicach przyzwoitości :D

Dziewczyny!
    Ruszyłam biurokratyczną góre związaną z moim kredytem hipotecznym. Trzymajcie za mnie kciuki!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 20:46

Zuzulka88, stokrotka2013, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość

‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ