Lipiec 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za siusiaki!!
Pomyślę może się zdecyduje... I wszystko przez lekarza.... Zamiast się zapytać to on nic nigdy nie gada....
Ja na usg widziałam same jajca a siusiak to ciężko powiedzieć co tam minimalnie odstawalo bo było od pupy robione usg.
Dzisiaj mam zły dzień... Pierwszy raz hormony się odezwaly.... Mam naprawdę ochotę się spakować i odetchnąć od M.
Tak mnie zdenerwowal...i oczywiście akurat przyjechała teściowa i to ja jestem tą zła.
Nerwy mam...z chęcią bym uciekła na kilka dni...
Oczywiście pierdoly... Teściowa wychwalala jak zwykle że m nigdzie nie chodził był grzeczny itp... A dobrze wiem, że miał musztre i jak by wyszedł to by miał w łeb. I gadam jej co ty mówisz bronie M, że tak nie było... W końcu mówię weź coś powiec! A ten nic ma ubaw jak się wkrecilam.... Zamiast stanąć po mojej stronie to on olał sprawę i miał świetna zabawę. Wiec oczywiście wstałam powiedziałam mu dwa lub 3 słowa a teściowa zła że tak na jego synka biednego mówię.... No kurde! jestem tak wściekła że go nie znoszę!eve90, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
A mi sie zachcialo coli i sobie kupilam i pije
Ps. Co do wakacji to my tez chcemy we wrzesniu tu blisko nad morze na tydzien zeby gdziekolwiek wyjechacWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 14:01
Maka, eve90, Dalile, jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w sobotę
ja po śniadaniu zabrałam się w końcu za domową biurokrację ale narobiło się zaleglosci w papierach uff może połowa za mną reszta jutro.
Dziś w końcu odebrałam wyniki posiewu moczu i wynik ujemny
I od teraz będę stosować do analiz moczu tylko jałowe pojemniki.
Miłej soboty a ja się powoli szykuje się na imieniny do babciu bo dziś JózefaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 14:11
jusella, Zuzulka88, TheForfie lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72585.png
Piotruś ur. 28.06.2016 (3200g 53cm naszego szczęścia)
-
A ja dziś robię NIC. Śniadanie dziś zjadłam dopiero po 12stej, a teraz leżę i patrzę na kurz na meblach
i próbuje udawać, że go tam nie ma.
Kurcze, nie wiem co jest ale od rana żebra mnie bolą
figaa, Zuzulka88, julietta139, eve90, kot_bury lubią tę wiadomość
-
jusella wrote:a teraz leżę i patrzę na kurz na meblach
i próbuje udawać, że go tam nie ma.
wpadłam na pomysł żeby zrobić tabliczkę i powiesić w kuchni z naszą złotą zasadą " w tym domu nie krzyczymy"jusella, Zuzulka88, Maka, kot_bury lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Co do urlopów to dobry pomysl, jak dziecko malutkie to całkiem wygodnie, szczególnie jak się karmi piersią. My byliśmy jak córka była malutka i było super. Tylko ona była w miarę prosta w obsłudze, dużo spala i ładnie jadła, a jak widzę po innych dzieciach to różnie może być, niektóre są bardzo wymagające:)
jusella, aisa, Telashe, Zuzulka88, eve90 lubią tę wiadomość
-
Witam się weekendowo,
Ja dziś prawie cały czas leże, coś tak dziwnie się czuje. Tak jakby trochę coś tam na dole mnie drażni, lekko boli ale poleżałam i jest lepiej-ciężko to nazwać. Dzisiaj jestem jakaś nie do życia. Mój mąż zaczął malować schody więc trochę śmierdzi to drzwi mam na dwór pootwierane ale na szczęście dziś mamy piękne słoneczko i zimna się nie czuje. Nie mam tylko pojęcia kiedy wezmę się za sprzątanie, raczej odpuszczę.
Co do wakacji to ja w tym roku nie planuje bo w trakcie już nie będę ryzykować a jak urodzę to trochę daleko mam nad morze .
Gratuluje wam kochane udanych wizyt, wszystkie posty przeczytałam i cieszę się razem z wami
jusella, Zuzulka88 lubią tę wiadomość
-
nie
ze śląska, dlatego myślimy o tej w górach- bliżej
morze kusi, ale 600km to ciut za daleko. Jeśli się jednak zdecydujemy to na Sianożęty. Cały myk polega na tym że my wyjeżdżamy w całym pakiecie czyli +kot
Zuzulka88, jusella, Maka, renieczka, figaa lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
A bo myślałam ze o krynicy na pomorzu pisalas:)
No ja mam do niej ok 40 min autem:)
Dziewczyny jak zamawiacie rzeczy z apteki gemini?
Przez Internet?
I jak taniej jest. No i pewnie trzeba konto zależy na stronce tak?
I jak z odbiorem produktów??))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 16:27
jusella, *Słoneczko lubią tę wiadomość
-
my od zawsze podróżowaliśmy ze zwierzakami
wcześniej w psem, ale dla kropki to będzie debiut
Z psiakiem zjeździliśmy pół europy ^^
Jakoś za bardzo przywiązuje się do futrzaków i nie mogę spokojnie odpoczywać bez nich, nawet jak za długo jestem poza domem to się zastanawiam jak tam futraZuzulka88, jusella, Maka, _analiza lubią tę wiadomość
Sergiusz
-
Ja dzisiaj zmieniłam pościele, zrobiłam dwa prania, sprzątałam łazienkę, odkurzyłam całe mieszkanie i umyłam wszystkie podłogi. Niestety spać mi się już chce, bo dzisiaj córka była już wyspana o 6 rano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 19:00
Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzis zmieniałam posciele i dokończyliśmy malowac łóżeczko:))
Ale walkiem o wiele lepiej sie maluje niż pędzlem i lepiej pokrywa:))
Dzis mój M przemalowal tez na biało szafę i komodę (takie odnowienie starych mebli).)
Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Ja zarejestrowałam się na Gemini i przez neta robię zakupy. Na niektórych lekarz oszczędzam spokojnie 20zl. Robię zakupy hurtowo.
Ja czułam dzisiaj jakby takie klucie w jajniku prawym oraz trochę jakby w szyjce. Teraz po zakupach i Walce z żelazkiem leze i odpoczywam.
U nas popsuło się pogoda rano i temperatura też spadła więc do d ogólnie. Byłam u rodzicow potem na zakupach. Miałam ogarnąć auto do sprzedaży ale już mi się nie chce.
Mój DIsiaj chleje i po tym ile wiem ze Wypił to już kam wrażenie że mogę być na niego jutro mega zła!
Nasz pies jak wyjeżdżamy zostaje u rodziców bo nie nadaje się do podróżowania z nami. Nie chodzi o samą podróż tylko o to że ma czasami tendencje do sikania w innych miejscach i za bardzo się boimy go wziąć do innego miejsca pobytu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 20:34
Agness27, Zuzulka88, jusella lubią tę wiadomość
-
Oj tam, czasem im się należy, oczywiście w granicach przyzwoitości
Dziewczyny!
Ruszyłam biurokratyczną góre związaną z moim kredytem hipotecznym. Trzymajcie za mnie kciuki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 20:46
Zuzulka88, stokrotka2013, jusella, Agness27, kot_bury lubią tę wiadomość